Speedy20V Vloženo 18. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 18. Srpen 2006 počky počky, pokud překročíš rychlost v obci o 40 a více, tak stačí snad jednou! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 18. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 18. Srpen 2006 počky počky, pokud překročíš rychlost v obci o 40 a více, tak stačí snad jednou! taky mam takove tuseni...ale pak jsem zase slysel ze ne...nevim presne...kazdopadne osoba blizka plati stale Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Speedy20V Vloženo 18. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 18. Srpen 2006 to jo, jenom doufám, ž fotka bude blbá, když sedím v autě, co má tmavý fólie, tak bych měl sedět jakoby ve tmě ne? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Speedy20V Vloženo 18. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 18. Srpen 2006 koukal jsem kamsi na ty body a pokuty a zdálo se mi, že když to překročíš o moc, tak stačí jednou a hotovo, po druhé jdu pomale do kriminálu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 18. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 18. Srpen 2006 to jo, jenom doufám, ž fotka bude blbá, když sedím v autě, co má tmavý fólie, tak bych měl sedět jakoby ve tmě ne? to je jedno jestli te vyfotili primo tak tam budes..jestli trochu z boku tak maj smolika Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Speedy20V Vloženo 18. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 18. Srpen 2006 Kdyby nebylo na fotce nic poznat, tak řeknu že to řídila babička, té je řidičák stejně už k ničemu. To by byla prdel, kdyby tam přišla a řekla že to ona jela v té octě 180 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 18. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 18. Srpen 2006 To máš stejný jako já ta jízda na červenou, to bylo za 5 bodů + pokuta, ale musel bych jet na to redko 2x, aby mě vzali noty na 6 metrů... Jinak body už mám zase všechny, ale každej bod stál litr... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Speedy20V Vloženo 18. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 18. Srpen 2006 spidi: počky počky..... to ty umíš? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 18. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 18. Srpen 2006 Kdyby nebylo na fotce nic poznat, tak řeknu že to řídila babička, té je řidičák stejně už k ničemu.To by byla prdel, kdyby tam přišla a řekla že to ona jela v té octě 180 no jestli ma babicka platnej tak to mozny je Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 18. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 18. Srpen 2006 jj praha hlasi 1bod=1000kc uplatecek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 18. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 18. Srpen 2006 spidi: počky počky..... to ty umíš? V tohle vykurveným birokratickým státě jsem všechno... Zn. Za peníze v Praze dům... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 18. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 18. Srpen 2006 jj praha hlasi 1bod=1000kc uplatecek Hmm, takže asi celorepubliková taxa... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Speedy20V Vloženo 18. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 18. Srpen 2006 jako než přijít o řídičák, tak ty prachy klidně dám, bez řidičáku bych přišel o tisíckrát víc peněz. ovšem kdyby to nějak šlo no. Jinak babička má platnej řidičák, ale naposledy řídila podle jeich slov v tři a šedesátým Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Speedy20V Vloženo 18. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 18. Srpen 2006 spidi: počky počky..... to ty umíš? V tohle vykurveným birokratickým státě jsem všechno... Zn. Za peníze v Praze dům... Takže když mi budou chtít vzít papíry tak s tím umíš něco udělat? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 18. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 18. Srpen 2006 Takže když mi budou chtít vzít papíry tak s tím umíš něco udělat? No já osobně ne, já jsem to jen šel zaplatit jak nákup v Hypernově... Ale vím, na koho se obrátit... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Speedy20V Vloženo 18. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 18. Srpen 2006 jestli ano, zahrnu tě ojrem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 18. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 18. Srpen 2006 musíš ten přestupek udělat 2x pak máš 6 měsícu veget, ne jen jednou !!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Speedy20V Vloženo 18. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 18. Srpen 2006 Takže když mi budou chtít vzít papíry tak s tím umíš něco udělat? No já osobně ne, já jsem to jen šel zaplatit jak nákup v Hypernově... Ale vím, na koho se obrátit... Super! uvidíme co zvládne ten právník a jinak tě budu pak žádat o radu... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 18. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 18. Srpen 2006 musíš ten přestupek udělat 2x pak máš 6 měsícu veget, ne jen jednou !!!! No já to tak nějak myslel... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Speedy20V Vloženo 18. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 18. Srpen 2006 musíš ten přestupek udělat 2x pak máš 6 měsícu veget, ne jen jednou !!!! I když jedeš třeba 180 na 60ce? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 18. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 18. Srpen 2006 jj praha hlasi 1bod=1000kc uplatecek Hmm, takže asi celorepubliková taxa... no uz to tak vypada Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Speedy20V Vloženo 18. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 18. Srpen 2006 jako kdyby to byla jenom mírná pokuta a nějakej bodík, bylo by to super. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krysarr Vloženo 18. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 18. Srpen 2006 Ale je to fajn, žádnej hluk nejde do kabiny, pokud tomu teda pořádně nepřišlápnu a na venek to jde moc pěkně slyšet. Spokojenost, aji se mi zdá, že to auto konečně nemá zaražený větry a jede to líp, reaguje to lépe na plyn, nachipoval jsem to totiž kdysi a ten sériový výfuk byl asi fakt slabej Mel sem po nandani Remusu naprosto stejny pocity Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 18. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 18. Srpen 2006 I když jedeš třeba 180 na 60ce? 40 km nad limit tak je jedno jestli 102 nebo 180, mám to samé, čekám, doufám, osoba blízka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 18. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 18. Srpen 2006 jako kdyby to byla jenom mírná pokuta a nějakej bodík, bylo by to super. kdyz bude rozumnej tak treba jo...ale co mam z doslechu tak na morave jsou prej policajti nejvetsi svine...ale osobne to nastesti overeny nemam Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky