Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo
tak to ses sikovna holka

to bych nerekla, spis panove maji velmi bujnou fantazii lol

Vloženo
tak to uz se dostavame trosku nekam jinam

jj, spatne chlapske mysleni :smich:

Vloženo
no mas sebevedomi to je dulezity

;) to ma kazdy

Vloženo
to bych netvrdil

nekdo ho ma vic nez je zdravo, jiny ho ma tak akorat, nekdo zas malo a posledni skupinka lidi o nem nevi ze ho maji :)

Vloženo
to bych netvrdil

nekdo ho ma vic nez je zdravo, jiny ho ma tak akorat, nekdo zas malo a posledni skupinka lidi o nem nevi ze ho maji :)

ja jsem rikal ze vis vsechno

Vloženo
ja jsem rikal ze vis vsechno

nevim... obcas se hodne seknu :( mno nic, mizim do cirkusu, mej se. paaa

Vloženo

Brej vecit panstvo -_--_-

Sem si dneska udelal trochu vejlet, do bejvalejch lesu u Mimone na houby, hromady, pak se trochu projet na letiste a prvne v zivote (konecne spraveny auto, ktery ma plynulej chod, absolutne neskube, jede lip a bajecne brzdi ;) )sem si zkusil sprint, sice nikde nikdo, ale dobry. Pritule merila casy, cekal sem to horsi, prvni dve jizdy byly pres 20s, dalsi dve lehce nad 18s, coz sem ani necekal, kdyz je to az par "drobnosti" seriovka. No a urcite mam rezervu na startu a pri razeni a v normalnim N95, takze bych se na tech 16,5-17s ciste dle vykonu auta asi moh dostat. Ale nebyl cas trenovat :( Jeli sme totiz jeste na Ralsko a pak hura domu, krasnej den, parada vejlet :palec2::palec2:-_-

P.S. cestou tam pred Bolkou ulitla z jedny kary puklice, auto prede mnou ji nadhodilo a dopadlo to tak, ze mam asi 4 tak 15cm dlouhy sramy pod levym svetlem na narazniku, KURVA

Vloženo
bez a pozor at si te tam nenechaj

jsem pro jistotu odesla pet minut pred koncem ;)

Vloženo
teda tady je to zase jak u chcíplýho Járy krysaříka :smich: :smich:

Chlape neser nebo Ti utrhnu hlavu a nacpu Ti ji do krku! lol-_-

si dělám prdel ne -_--_-:palec2::prc::prc::smich::smich:lollol-_--_-

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit nový...