BadyS Vloženo 20. Září 2006 Sdílet Vloženo 20. Září 2006 ale jooooonuda v praci...delam neco na webu ale nende mi to...mohl jsem uz rozeslat email ohledne besidky ale nemuzu jelikoz na flashce nemam tu pozvanku zdar jak sviňa Vitto -_- -_- nj tak to pošleš později, se nic neděje Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 20. Září 2006 Sdílet Vloženo 20. Září 2006 nelejte to pivo z voken Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vittorio Vloženo 20. Září 2006 Autor Sdílet Vloženo 20. Září 2006 hihi naja dal jsem tam aspon jeden clanek a nejaky fotky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 20. Září 2006 Sdílet Vloženo 20. Září 2006 hihinaja dal jsem tam aspon jeden clanek a nejaky fotky jeste me vitto napis kde te mam vyzvednout Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vittorio Vloženo 20. Září 2006 Autor Sdílet Vloženo 20. Září 2006 no ja jsem v IBC primo za Hiltonem...umis zajet jakoby k ty OMV u Danube house? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 20. Září 2006 Sdílet Vloženo 20. Září 2006 no ja jsem v IBC primo za Hiltonem...umis zajet jakoby k ty OMV u Danube house? jj tam nekde jsem na tebe cekal minule...zatim podjezdem ze?? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vittorio Vloženo 20. Září 2006 Autor Sdílet Vloženo 20. Září 2006 jj jako kdyby si chtel jet za hilton podel reky, podjedes most a hned doprava, pak je takova ulicka uzka kde napravo je IBC a vlevo je vlakova trat vyvysena... tak tam nekde te uvidim z okna Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 20. Září 2006 Sdílet Vloženo 20. Září 2006 tak snad to nejak trefim...mas uz pouzitelnej telefon Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vittorio Vloženo 20. Září 2006 Autor Sdílet Vloženo 20. Září 2006 jj uz se mi dovolas...akorat uz nejsem vodafone ale tmobile Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 20. Září 2006 Sdílet Vloženo 20. Září 2006 jj uz se mi dovolas...akorat uz nejsem vodafone ale tmobile to je uplne jedno...ok tak ja ti zavolam Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vittorio Vloženo 20. Září 2006 Autor Sdílet Vloženo 20. Září 2006 ok Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 20. Září 2006 Sdílet Vloženo 20. Září 2006 ok jo a kam ze to pojedeme...5 hodina je docela blbej cas na cestovani po praze Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kocht Vloženo 20. Září 2006 Sdílet Vloženo 20. Září 2006 Zdaj Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vittorio Vloženo 20. Září 2006 Autor Sdílet Vloženo 20. Září 2006 jj musime jet k nasim do strasnic a pak bys me mohl hodit na tram pojedem kus zizkovem a pak takovou zkratkou...docela to jde...driv jsem to jezdil a da se to.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 20. Září 2006 Sdílet Vloženo 20. Září 2006 no uvidime Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Borg Vloženo 20. Září 2006 Sdílet Vloženo 20. Září 2006 Zdar vespolek Vás tady zas je Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krysarr Vloženo 20. Září 2006 Sdílet Vloženo 20. Září 2006 Nazdurz Teda, v Budapesti dalsi ohorela Octavka, tentokrat Rendorseg, volove, to uz je druha, chudinka Ze radsi nezapalej Golfy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Miha77 Vloženo 20. Září 2006 Sdílet Vloženo 20. Září 2006 Tak tady to opravdu žije Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Katka Vloženo 20. Září 2006 Sdílet Vloženo 20. Září 2006 bry vecir Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Katka Vloženo 20. Září 2006 Sdílet Vloženo 20. Září 2006 Tak tady to opravdu žije nazdaaaar jak bylo v praci?? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Katka Vloženo 20. Září 2006 Sdílet Vloženo 20. Září 2006 no tak nic... kua s vama je ale pokec Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lewis Vloženo 20. Září 2006 Sdílet Vloženo 20. Září 2006 no tak nic... kua s vama je ale pokec Se mnou stejně kecat nechceš tak nic... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Katka Vloženo 20. Září 2006 Sdílet Vloženo 20. Září 2006 Se mnou stejně kecat nechceš tak nic... a na to si prisel jak?? si byl asi dlouho na slunicku u more s tou tvoji Natalii, ze Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lewis Vloženo 20. Září 2006 Sdílet Vloženo 20. Září 2006 Se mnou stejně kecat nechceš tak nic... a na to si prisel jak?? si byl asi dlouho na slunicku u more s tou tvoji Natalii, ze 8 dnů... a jeden den v alpách... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lewis Vloženo 20. Září 2006 Sdílet Vloženo 20. Září 2006 kam ti zmizel avatar??? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky