Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

tak to se ti nejprve mozek hooodne rozpalil a pak rychle zamrznul - se z toho soku jeste neprobral, ze lol

Vloženo
kam ti zmizel avatar???

mam ted asik tak mesicni pust - jsem aspon nevyrzna, kdyz sem neco napisu...

Vloženo
tak to se ti nejprve mozek hooodne rozpalil a pak rychle zamrznul - se z toho soku jeste neprobral, ze lol

nejdřív jsem byl v alpách a potom u moře... ale už jsem se stihl aklimatizovat... jsme doma 3 neděle...

Vloženo

to uz jsi tady tak dlouho?? Opravdu, tak to jsem netusila :smich: to asik bude trvalejsiho charakteru lol:p

Vloženo
Brej vecir mladeznici !  ;)

cuss

Cau poharisto ! ;)

Vloženo

ahoj :p

Ahoj Kaci ! ;):)

Vloženo

cuss

Cau poharisto ! ;)

nechte toho... na tuning-foru mi to pěkně zdrbli... <_<<_<<_<

fuck EVERYONE ... hlavni je ze se to libi tobe !!!

Vloženo

cuss

Cau poharisto ! ;)

nechte toho... na tuning-foru mi to pěkně zdrbli... <_<<_<<_<

fuck EVERYONE ... hlavni je ze se to libi tobe !!!

ne auto... to zatim nikdo nic neřekne... jenom se zkusí zmínit o motoru vždycky z hecu a než stihnu reagovat už tam reaguje jinej HTPéan... ale s poharama... měl jsem s sebou pohárky co jsem vyhrál a dal jsem je před auto a docela mě to zdrbli... že prej kazim uroven srazů a podobně... no magoři... už je asi s sebou brát nebudu...

Vloženo

ahoj Misul :)

lewisi, to ze ti to na TF zdrbli - ser na to - neni ulezite jak se to libi ostatnim, zalezi na tom jak jsi s tim spokojeny ty :) a urcite jsi, pac ked by ne, tak by jsi s tim autem tak nejezdil :) takze na TF z vysoka ..... ;)

Vloženo

ty poharky nechavej doma, to je spravna volba ;)

Vloženo
:(:(:(

Jsem se chtěl jen pochlubit...

na to moc cesky narod neni jiriku :( bleda zavist se tomu rika...

Vloženo

My co zadne poharky nemame nemusime mit starost jestli je nechat doma nebo brat sebou :D

Vloženo

ne on to byl nějakej prudivej debil... jen tuning... styling je na hovno... a TOZOTA je nej auto... věděl o mě hovno a ja na TF nemám podpis... uviděl avatar a fotku auta a začal do mě prudit že TDi je uplně na hovno... prostě magor...

Vloženo
My co zadne poharky nemame nemusime mit starost jestli je nechat doma nebo brat sebou :D

si udelame misul - ty provokater fora a ja - no ja leda tak za kraviny co tu pisu :smich:

Vloženo
ne on to byl nějakej prudivej debil... jen tuning... styling je na hovno... a TOZOTA je nej auto... věděl o mě hovno a ja na TF nemám podpis... uviděl avatar a fotku auta a začal do mě prudit že TDi je uplně na hovno... prostě magor...

nafta patri do kamen :smich: dneska jsem to rozebirala na for archu s jednim panem :)

Vloženo

Co to je TDi ? Jooo uz vim .. to je to jak jezdi na to do kamen lol:smich:

Vloženo

pořád jsem po nějakém toužil... mít nějaké ocenění... a třeba vyfotit auto do casaku... s feldou se to nikdy nepovedlo... 3 roky jsem ji měl a tunil a nic... a stimdle autem z 8 srazů 9 ocenění... ale prostě musim uznat... je to pouze kalíšek... je doma a práší se na něj... dříve bylo zvykem k ocenění nej auto srazu dávat věcné ceny... pamatuji se v brně třeba sada pneumatik... to bylo zajímavý...

Vloženo

nafta patri do kamen :smich: dneska jsem to rozebirala na for archu s jednim panem :)

Si me predbehla ;)

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit nový...