Host Katka Vloženo 20. Září 2006 Sdílet Vloženo 20. Září 2006 tak to se ti nejprve mozek hooodne rozpalil a pak rychle zamrznul - se z toho soku jeste neprobral, ze Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Katka Vloženo 20. Září 2006 Sdílet Vloženo 20. Září 2006 kam ti zmizel avatar??? mam ted asik tak mesicni pust - jsem aspon nevyrzna, kdyz sem neco napisu... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lewis Vloženo 20. Září 2006 Sdílet Vloženo 20. Září 2006 tak to se ti nejprve mozek hooodne rozpalil a pak rychle zamrznul - se z toho soku jeste neprobral, ze nejdřív jsem byl v alpách a potom u moře... ale už jsem se stihl aklimatizovat... jsme doma 3 neděle... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host MichalF Vloženo 20. Září 2006 Sdílet Vloženo 20. Září 2006 Brej vecir mladeznici ! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Katka Vloženo 20. Září 2006 Sdílet Vloženo 20. Září 2006 Brej vecir mladeznici ! ahoj Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lewis Vloženo 20. Září 2006 Sdílet Vloženo 20. Září 2006 Brej vecir mladeznici ! cuss Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Katka Vloženo 20. Září 2006 Sdílet Vloženo 20. Září 2006 to uz jsi tady tak dlouho?? Opravdu, tak to jsem netusila to asik bude trvalejsiho charakteru Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host MichalF Vloženo 20. Září 2006 Sdílet Vloženo 20. Září 2006 Brej vecir mladeznici ! cuss Cau poharisto ! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lewis Vloženo 20. Září 2006 Sdílet Vloženo 20. Září 2006 jo asi jo.... Mimochodem ještě nejsem tak postiženej jako ten típek z toho video co jsem sem dal... mrkni... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lewis Vloženo 20. Září 2006 Sdílet Vloženo 20. Září 2006 Brej vecir mladeznici ! cuss Cau poharisto ! nechte toho... na tuning-foru mi to pěkně zdrbli... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host MichalF Vloženo 20. Září 2006 Sdílet Vloženo 20. Září 2006 Brej vecir mladeznici ! ahoj Ahoj Kaci ! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host MichalF Vloženo 20. Září 2006 Sdílet Vloženo 20. Září 2006 Brej vecir mladeznici ! cuss Cau poharisto ! nechte toho... na tuning-foru mi to pěkně zdrbli... EVERYONE ... hlavni je ze se to libi tobe !!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lewis Vloženo 20. Září 2006 Sdílet Vloženo 20. Září 2006 Brej vecir mladeznici ! cuss Cau poharisto ! nechte toho... na tuning-foru mi to pěkně zdrbli... EVERYONE ... hlavni je ze se to libi tobe !!! ne auto... to zatim nikdo nic neřekne... jenom se zkusí zmínit o motoru vždycky z hecu a než stihnu reagovat už tam reaguje jinej HTPéan... ale s poharama... měl jsem s sebou pohárky co jsem vyhrál a dal jsem je před auto a docela mě to zdrbli... že prej kazim uroven srazů a podobně... no magoři... už je asi s sebou brát nebudu... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Katka Vloženo 20. Září 2006 Sdílet Vloženo 20. Září 2006 ahoj Misul lewisi, to ze ti to na TF zdrbli - ser na to - neni ulezite jak se to libi ostatnim, zalezi na tom jak jsi s tim spokojeny ty a urcite jsi, pac ked by ne, tak by jsi s tim autem tak nejezdil takze na TF z vysoka ..... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Katka Vloženo 20. Září 2006 Sdílet Vloženo 20. Září 2006 ty poharky nechavej doma, to je spravna volba Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lewis Vloženo 20. Září 2006 Sdílet Vloženo 20. Září 2006 ty poharky nechavej doma, to je spravna volba Jsem se chtěl jen pochlubit... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Katka Vloženo 20. Září 2006 Sdílet Vloženo 20. Září 2006 Jsem se chtěl jen pochlubit... na to moc cesky narod neni jiriku bleda zavist se tomu rika... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host MichalF Vloženo 20. Září 2006 Sdílet Vloženo 20. Září 2006 My co zadne poharky nemame nemusime mit starost jestli je nechat doma nebo brat sebou Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lewis Vloženo 20. Září 2006 Sdílet Vloženo 20. Září 2006 ne on to byl nějakej prudivej debil... jen tuning... styling je na hovno... a TOZOTA je nej auto... věděl o mě hovno a ja na TF nemám podpis... uviděl avatar a fotku auta a začal do mě prudit že TDi je uplně na hovno... prostě magor... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Katka Vloženo 20. Září 2006 Sdílet Vloženo 20. Září 2006 My co zadne poharky nemame nemusime mit starost jestli je nechat doma nebo brat sebou si udelame misul - ty provokater fora a ja - no ja leda tak za kraviny co tu pisu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Katka Vloženo 20. Září 2006 Sdílet Vloženo 20. Září 2006 ne on to byl nějakej prudivej debil... jen tuning... styling je na hovno... a TOZOTA je nej auto... věděl o mě hovno a ja na TF nemám podpis... uviděl avatar a fotku auta a začal do mě prudit že TDi je uplně na hovno... prostě magor... nafta patri do kamen dneska jsem to rozebirala na for archu s jednim panem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host MichalF Vloženo 20. Září 2006 Sdílet Vloženo 20. Září 2006 ne on to byl nějakej prudivej debil... jen tuning... styling je na hovno... a TOZOTA je nej auto... věděl o mě hovno a ja na TF nemám podpis... uviděl avatar a fotku auta a začal do mě prudit že TDi je uplně na hovno... prostě magor... Co to je TDi ? Jooo uz vim .. to je to jak jezdi na to do kamen Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lewis Vloženo 20. Září 2006 Sdílet Vloženo 20. Září 2006 My co zadne poharky nemame nemusime mit starost jestli je nechat doma nebo brat sebou pořád jsem po nějakém toužil... mít nějaké ocenění... a třeba vyfotit auto do casaku... s feldou se to nikdy nepovedlo... 3 roky jsem ji měl a tunil a nic... a stimdle autem z 8 srazů 9 ocenění... ale prostě musim uznat... je to pouze kalíšek... je doma a práší se na něj... dříve bylo zvykem k ocenění nej auto srazu dávat věcné ceny... pamatuji se v brně třeba sada pneumatik... to bylo zajímavý... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host MichalF Vloženo 20. Září 2006 Sdílet Vloženo 20. Září 2006 ne on to byl nějakej prudivej debil... jen tuning... styling je na hovno... a TOZOTA je nej auto... věděl o mě hovno a ja na TF nemám podpis... uviděl avatar a fotku auta a začal do mě prudit že TDi je uplně na hovno... prostě magor... nafta patri do kamen dneska jsem to rozebirala na for archu s jednim panem Si me predbehla Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lewis Vloženo 20. Září 2006 Sdílet Vloženo 20. Září 2006 přitom třeba v cupře je na výběr... TDi 2x a jeden benzín... 1,8T Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky