Lewis Vloženo 20. Září 2006 Sdílet Vloženo 20. Září 2006 My co zadne poharky nemame nemusime mit starost jestli je nechat doma nebo brat sebou si udelame misul - ty provokater fora a ja - no ja leda tak za kraviny co tu pisu nejvíc OT... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Katka Vloženo 20. Září 2006 Sdílet Vloženo 20. Září 2006 (editace) Si me predbehla pac sem se dnes o tom vazne bavila a to mam este jeden drb, Stana Hlozku si nodpustil poznamku na sve auto, ze skace jak koza - ma seata cordobu (lewisi nic proti seatum) a je s tim desne nespokojenej, pac predtim mel snad toledo a to bylo lepsi... Editováno: 20. Září 2006, autor: Katka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krysarr Vloženo 20. Září 2006 Sdílet Vloženo 20. Září 2006 ne on to byl nějakej prudivej debil... jen tuning... styling je na hovno... a TOZOTA je nej auto... věděl o mě hovno a ja na TF nemám podpis... uviděl avatar a fotku auta a začal do mě prudit že TDi je uplně na hovno... prostě magor... Kdopak to byl? Mam tajnej tip Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Katka Vloženo 20. Září 2006 Sdílet Vloženo 20. Září 2006 nejvíc OT... to je skoro to same Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lewis Vloženo 20. Září 2006 Sdílet Vloženo 20. Září 2006 Si me predbehla pac sem se dnes o tom vazne bavila a to mam este jeden drb, Stana Hlozku si nodpustil poznamku na sve auto, ze skace jak koza - ma seata cordobu (lewisi nic proti seatum) a je s tim desne nespokojenej, pac predtim mel snad toledo a to bylo lepsi... F pohodě... je mi jasný že seat na skoda-foru je žába... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lewis Vloženo 20. Září 2006 Sdílet Vloženo 20. Září 2006 ne on to byl nějakej prudivej debil... jen tuning... styling je na hovno... a TOZOTA je nej auto... věděl o mě hovno a ja na TF nemám podpis... uviděl avatar a fotku auta a začal do mě prudit že TDi je uplně na hovno... prostě magor... Kdopak to byl? Mam tajnej tip četl jsi to??? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host MichalF Vloženo 20. Září 2006 Sdílet Vloženo 20. Září 2006 Me se Seat libil ... dokonce sem se rozhodoval mezi RSem a CUPROU Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Katka Vloženo 20. Září 2006 Sdílet Vloženo 20. Září 2006 F pohodě... je mi jasný že seat na skoda-foru je žába... zabka je peugeot Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host MichalF Vloženo 20. Září 2006 Sdílet Vloženo 20. Září 2006 Du koukat a fandit nasim basketbalistkam takze me omluvte !!!! CESI JEDEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEM !!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lewis Vloženo 20. Září 2006 Sdílet Vloženo 20. Září 2006 Me se Seat libil ... dokonce sem se rozhodoval mezi RSem a CUPROU LEonem ale ne??? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lewis Vloženo 20. Září 2006 Sdílet Vloženo 20. Září 2006 Du koukat a fandit nasim basketbalistkam takze me omluvte !!!!CESI JEDEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEM !!! OK tak cuss Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zabiak Vloženo 20. Září 2006 Sdílet Vloženo 20. Září 2006 Prosím rychlej dotaz. Můžu jezdit i bez deklu na motor (horní kryt motoru) chci ho stříknout 1,9TDI? Díky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lewis Vloženo 20. Září 2006 Sdílet Vloženo 20. Září 2006 nevim... asi jo... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 20. Září 2006 Sdílet Vloženo 20. Září 2006 nevím proč by to nešlo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Katka Vloženo 20. Září 2006 Sdílet Vloženo 20. Září 2006 nevim...asi jo... co prosteradlo - ete je ciste nebo uz se trosku uspinilo od motoru?? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zabiak Vloženo 20. Září 2006 Sdílet Vloženo 20. Září 2006 Já jen, abych něco neposral jestli tam nemá nějakou fci.Radši se zeptám než abych něco skurvil Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krysarr Vloženo 20. Září 2006 Sdílet Vloženo 20. Září 2006 ne on to byl nějakej prudivej debil... jen tuning... styling je na hovno... a TOZOTA je nej auto... věděl o mě hovno a ja na TF nemám podpis... uviděl avatar a fotku auta a začal do mě prudit že TDi je uplně na hovno... prostě magor... Kdopak to byl? Mam tajnej tip četl jsi to??? Prave ze jeste ne, tak jestli se nespletu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krysarr Vloženo 20. Září 2006 Sdílet Vloženo 20. Září 2006 Já jen, abych něco neposral jestli tam nemá nějakou fci.Radši se zeptám než abych něco skurvil Prave ze ma, jako nosic airbrushe Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lewis Vloženo 20. Září 2006 Sdílet Vloženo 20. Září 2006 nevim...asi jo... co prosteradlo - ete je ciste nebo uz se trosku uspinilo od motoru?? no už je zaprášený... ale to celej motor... tak strašný to ale nebylo... kdyby jsi byla v Plasích tak by jsi to viděla... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lewis Vloženo 20. Září 2006 Sdílet Vloženo 20. Září 2006 ne on to byl nějakej prudivej debil... jen tuning... styling je na hovno... a TOZOTA je nej auto... věděl o mě hovno a ja na TF nemám podpis... uviděl avatar a fotku auta a začal do mě prudit že TDi je uplně na hovno... prostě magor... Kdopak to byl? Mam tajnej tip četl jsi to??? Prave ze jeste ne, tak jestli se nespletu no chceš to prozradit kdo to byl nebo co??? já ani nevim... musel bych se mrknout... někdo to tam pro jistotu uzamkl... ale už jsem chtěl reagovat... nevim kdo to zamkl... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Katka Vloženo 20. Září 2006 Sdílet Vloženo 20. Září 2006 ja ma radsi ty vetsi srazy - mimon, hradec navic sem tady nebyla Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lewis Vloženo 20. Září 2006 Sdílet Vloženo 20. Září 2006 ja ma radsi ty vetsi srazy - mimon, hradec navic sem tady nebyla slyšel jsem... ale byly fajne ty plasy... ted pojedu za tejden a neco málo dnů do budejic na TC na velke finale a tejden na to rozkoš... bych rád... za mesic jsou milovice a potom holešovice a potom tejden je renocar brno... mám to nabitý... chjo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Katka Vloženo 20. Září 2006 Sdílet Vloženo 20. Září 2006 tak to ja si dam az do jara kliiidek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zabiak Vloženo 20. Září 2006 Sdílet Vloženo 20. Září 2006 Tak to sudnám a budu jezdi bez, když to budu stříkat. Dyštak vám pak vynadám Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Katka Vloženo 20. Září 2006 Sdílet Vloženo 20. Září 2006 Tak to sudnám a budu jezdi bez, když to budu stříkat. Dyštak vám pak vynadám v opacnem pripade nam udelis pochvalu, ze Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky