Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo
BMW ja muzu ;-)

taky tak ;)-_- -_- -_-

Jako M6 je tedka srdecni zalezitost .. i kdyz takovych aut mam vice. Same ktere nikdy nebudu mit ;-)

Vloženo
Jako M6 je tedka srdecni zalezitost .. i kdyz takovych aut mam vice. Same ktere nikdy nebudu mit ;-)

hehe ty máš v merku ty top co RS4,RS6 M6 apod :D

včera nás místní prodejce seznámil co je plný céres na semaforu s novou S8, s 2,0V6 jsme mu tak akorat zamávaly lol lol lol masakr

Vloženo

jj to je i moje krevní skupina, M6 sem se měl možnost povozit je to dva tři tejdny zpátky a letos v lednu s M5 :palec2::palec2: nářez naprosto brutální

no nic už du vážně chrnět -_--_-

Vloženo

hehe ty máš v merku ty top co RS4,RS6 M6 apod :D

včera nás místní prodejce seznámil co je plný céres na semaforu s novou S8, s 2,0V6 jsme mu tak akorat zamávaly lol lol lol masakr

Presne tak .. ale snesl bych i M5 nebo GT3 od Porscheho ;-)

Vloženo

jj to je i moje krevní skupina, M6 sem se měl možnost povozit je to dva tři tejdny zpátky a letos v lednu s M5 :palec2::palec2: nářez naprosto brutální

no nic už du vážně chrnět -_--_-

Jj !! Masakr !

Vloženo
Presne tak .. ale snesl bych i M5 nebo GT3 od Porscheho ;-)

ja bych snesl i e39 M5 a k tomu dcerušku majitele čerpaci stanice lol

Treba tudle dcerku k te benzince ne ?

post-31-1158870200.jpg

Vloženo
Treba tudle dcerku k te benzince ne ?

ale jóóóó to by šlo....červená,asi SHELL-ka lol lol lol

:palec2::palec2::palec2:

-_- Jojo ;-)

Vloženo
Jen aby to nebyla Benzina !!!

ajaj nestraš :)

Ale tak kdyby to bylo zadaco ;-) :D Tak bych to snad i pro tu jeji prdelku do toho nalil ;-)

Vloženo
Ahojky Kacenko !!! ;)

ahoj Misul :) jak se mame po koupeli? ;)

Vloženo
Ahojky Kacenko !!!  ;)

No samozrejme super ... sme celi vonavi namysleni ... ;)

Vloženo
Ahojky Kacenko !!!  ;)

A jakpak se mas ty a copak delas ?>

Vloženo

sem ted stahovala fotos z fotaku :) mam se vyborne - stastna jsem az z toho tloustnu lol ale nejak me to nevadi :) s kamosem sme si dneska na vecir udelali vyjizdku po praci s jeho kabrem E30 - fajne :p

Vloženo
sem ted stahovala fotos z fotaku :) mam se vyborne - stastna jsem az z toho tloustnu lol ale nejak me to nevadi :) s kamosem sme si dneska na vecir udelali vyjizdku po praci s jeho kabrem E30 - fajne :p

;-) Tak to je fpohodicce kdyz je pohoda !!! :D

Vloženo
;-) Tak to je fpohodicce kdyz je pohoda !!! :D

toz to kazdopadne -_-:p

Vloženo
;-) Tak to je fpohodicce kdyz je pohoda !!!  :D

toz to kazdopadne -_-:p

;-) Hezka fotka :-) ... A netloustni nam ;)

Vloženo

s tou tloustkou to neovlivnim - bo kdyz su ted v klidu a nenam zadny stres, tak vse je oukej a konecne nabiram :D k obezite to snad nedojde lol

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit nový...