Martan Vloženo 6. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 6. Říjen 2006 dobrej večír Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martan Vloženo 6. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 6. Říjen 2006 tady je mrtvo dneska Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
OrOrO Vloženo 6. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 6. Říjen 2006 Ale není já ještě pracuji. Máme na vodě poslední loď a já ve 23,oo musím pozbírat ty co to přežili. Tak sedím u Pc a brouzdám po Netu. Čau. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martan Vloženo 6. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 6. Říjen 2006 Ale není já ještě pracuji. Máme na vodě poslední loď a já ve 23,oo musím pozbírat ty co to přežili. Tak sedím u Pc a brouzdám po Netu. Čau. čus Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
OrOrO Vloženo 6. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 6. Říjen 2006 Tak se tady všichni mějte krásně a já jdu. Zdar. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host MichalF Vloženo 6. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 6. Říjen 2006 Brej vecir !!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kocht Vloženo 6. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 6. Říjen 2006 Spis dobrou noc jsi chtel rici Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kocht Vloženo 7. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 7. Říjen 2006 halooooooooooooooooooooo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 7. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 7. Říjen 2006 Kochtík se nudí????? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kocht Vloženo 7. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 7. Říjen 2006 Jo,uhadl jsi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martan Vloženo 7. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 7. Říjen 2006 dobré odpoledne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kocht Vloženo 7. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 7. Říjen 2006 A pozooor,nabirame na objemu.......Ahoj Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martan Vloženo 7. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 7. Říjen 2006 A pozooor,nabirame na objemu.......Ahoj čus.jak se máš Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 7. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 7. Říjen 2006 proč nejdeš fotit??Já bych šel,ale leze na mě chřipka,ale u nás je krásně a teplo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 7. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 7. Říjen 2006 Počkej až vyleze - to si užiješ až se z toho po.erš Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeneburg Vloženo 7. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 7. Říjen 2006 zdar lidi, postreh dne: benzinaky jsou uplne na p..u, a neptejte se proc, ale sou...jo a obzvlast v cervenych autech.... PS: Pekny podvecer... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peterer Vloženo 7. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 7. Říjen 2006 Zdravím. To Jeneburg, co Ti udělalo červený autíško, no copak? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeneburg Vloženo 7. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 7. Říjen 2006 Zdravím.To Jeneburg, co Ti udělalo červený autíško, no copak? neposloucha http://forum.skodahome.cz/index.php?showtopic=14061]neposloucha[/url] uz od rana se s tim drbu, ach jo, kaslu na to....zlate TDI, s tim jsem se nikdy tak nevydrbal....asi malo piva nebo co Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lorrinnka Vloženo 7. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 7. Říjen 2006 Dobrej večír Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeneburg Vloženo 7. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 7. Říjen 2006 lorrinnka >> se nudis co, neboj, uz pojedeme domu, tam je hromada spinaveho pradla a nadobi... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lorrinnka Vloženo 7. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 7. Říjen 2006 Je tu nějak mrtvo... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeneburg Vloženo 7. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 7. Říjen 2006 Je tu nějak mrtvo... spis nezivo, asi vsichni chlastaji, nevim proc jsme jeste na dilne... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lorrinnka Vloženo 7. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 7. Říjen 2006 Víš proč? Jsme KOKOTI Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martan Vloženo 7. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 7. Říjen 2006 kde jste kdo? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martan Vloženo 7. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 7. Říjen 2006 jdu do hospody Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky