Jeneburg Vloženo 8. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 8. Říjen 2006 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lorrinnka Vloženo 8. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 8. Říjen 2006 Snad ses neurazil Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 8. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 8. Říjen 2006 A copak tomu je??Já si vzpoměl,že kdysi,jak jsem měl 1,6/74 mi jednoho dne ne a ne nastartovat.třeba až na podesáte a potom vše OK,dokut nezchladla.Na Vagu psalo-vadná ŘJ motoru.Nakonec to bylo jen její špatné ukostření Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 8. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 8. Říjen 2006 musím po návštěvách,tak se mějte.A to jsem marod Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeneburg Vloženo 8. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 8. Říjen 2006 A copak tomu je??Já si vzpoměl,že kdysi,jak jsem měl 1,6/74 mi jednoho dne ne a ne nastartovat.třeba až na podesáte a potom vše OK,dokut nezchladla.Na Vagu psalo-vadná ŘJ motoru.Nakonec to bylo jen její špatné ukostření obe lambdy, ale hlavne zapalovaci modul...a jak je to studene, tak se ta smes hur zapaluje no a nejede to (male energie jiskry) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host MichalF Vloženo 8. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 8. Říjen 2006 Krasne nedelni odpoledne mladeznici !!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeneburg Vloženo 8. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 8. Říjen 2006 nazdarek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 8. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 8. Říjen 2006 hra na schovku? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
century Vloženo 8. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 8. Říjen 2006 Kdo se schovává? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 8. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 8. Říjen 2006 právě že nikoho nevidím tak nevím Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Katka Vloženo 8. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 8. Říjen 2006 tak já se teda schovám Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host MichalF Vloženo 8. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 8. Říjen 2006 Ahojte mladeznici ! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Katka Vloženo 8. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 8. Říjen 2006 ahoj Michale Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 8. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 8. Říjen 2006 už to vylejzá Ahojte -_- Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Katka Vloženo 8. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 8. Říjen 2006 zdravíčko Badýsku ono to zase zaleze Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host MichalF Vloženo 8. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 8. Říjen 2006 Tak furt nevim ktarej vybrat do toho kufru : Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Katka Vloženo 8. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 8. Říjen 2006 ten prostřední zlatá střední cesta Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 8. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 8. Říjen 2006 Tak furt nevim ktarej vybrat do toho kufru : furt nejsou nebo co? jinak máš pěknou čepičku Kačko ahojky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host MichalF Vloženo 8. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 8. Říjen 2006 Tak furt nevim ktarej vybrat do toho kufru : furt nejsou nebo co? jinak máš pěknou čepičku Kačko ahojky Uz jsou ale bedny jen a pouze BR tak nevim ... zitra to pujdu zkusit jak to zahraje tak uvidime. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Katka Vloženo 8. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 8. Říjen 2006 furt nejsou nebo co? jinak máš pěknou čepičku Kačko ahojky a taky vykrmené bříško jak je na Moravě?? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host MichalF Vloženo 8. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 8. Říjen 2006 ahoj Michale Ahoj Kaci ! ;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 8. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 8. Říjen 2006 a pak stejně koupiš closed Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 8. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 8. Říjen 2006 jak je na Moravě?? Kačko vcelku tma lol ....... jinak na pohodůůů co corsa jaka je prodejnost? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host MichalF Vloženo 8. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 8. Říjen 2006 a pak stejně koupiš closed No to neviiim :-) ... mozna me zlaka i ten BR pac budu chtit uz mit v auti duc duc bassy ;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Katka Vloženo 8. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 8. Říjen 2006 Kačko vcelku tma lol ....... jinak na pohodůůů co corsa jaka je prodejnost? odzitřka ofiko již se prodává, nicméně už máme asík deset vozů prodaných Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky