baurak Vloženo 16. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 16. Říjen 2006 no kua tady se dnes leje Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 16. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 16. Říjen 2006 Copak, jedeš služebně na ochutnávku vínečka?? I já mám v Rakvicích spolužáka ze střední Bobrý večer, terazky na mně Ahoj Franku, znáš firmu Vinařství Michlovský...??? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FRANK Vloženo 16. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 16. Říjen 2006 Ahoj Franku, znáš firmu Vinařství Michlovský...??? Jen z doslechu, žádná osobní zkušenost Taky kdybych měl znát všechny okolní vinařství osobně, tak jsem denně plechovka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr81 Vloženo 16. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 16. Říjen 2006 Copak, jedeš služebně na ochutnávku vínečka?? I já mám v Rakvicích spolužáka ze střední Bobrý večer, terazky na mně Zdar, no doufám, že to stihnem taky, ale jinak tam jedu na školení Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 16. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 16. Říjen 2006 Jen z doslechu, žádná osobní zkušenost Taky kdybych měl znát všechny okolní vinařství osobně, tak jsem denně plechovka Mohu jen doporučit, to je právě ten můj spolužák... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr81 Vloženo 16. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 16. Říjen 2006 Přátelé mizím, jsem nějakej chcíplej. Zítra jedu na čumendu do Kolín ado Toyoty tak se pak podělím o zážitky dobrou Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 16. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 16. Říjen 2006 Přátelé mizím, jsem nějakej chcíplej. Zítra jedu na čumendu do Kolín ado Toyoty tak se pak podělím o zážitky dobrou O.K. Měj se a dobrou... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 16. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 16. Říjen 2006 ahoj Petíku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 16. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 16. Říjen 2006 jdeme spát??? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FRANK Vloženo 16. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 16. Říjen 2006 Jen z doslechu, žádná osobní zkušenost Taky kdybych měl znát všechny okolní vinařství osobně, tak jsem denně plechovka Mohu jen doporučit, to je právě ten můj spolužák... "Můj kámoš má kámoše, ten kámoš má kamaráda Spidiho, ktarý je Tvůj bývalý spolužák ze střední a proto jsem tady na ochutnávku" tak s takovou nějakou referencí se tam asi vydám na návštěvu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kocht Vloženo 16. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 16. Říjen 2006 jdeme spát??? Jdeme,pojd A doufam,ze Sejis rano zase nezaspi a nebudeme se sem muset s bauim dobevat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FRANK Vloženo 16. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 16. Říjen 2006 Přátelé mizím, jsem nějakej chcíplej. Zítra jedu na čumendu do Kolín ado Toyoty tak se pak podělím o zážitky dobrou Dobrou hombre Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 16. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 16. Říjen 2006 "Můj kámoš má kámoše, ten kámoš má kamaráda Spidiho, ktarý je Tvůj bývalý spolužák ze střední a proto jsem tady na ochutnávku" tak s takovou nějakou referencí se tam asi vydám na návštěvu To by šlo... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FRANK Vloženo 16. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 16. Říjen 2006 jdeme spát??? NE Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 16. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 16. Říjen 2006 jo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 16. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 16. Říjen 2006 jo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FRANK Vloženo 16. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 16. Říjen 2006 jo aj tak se dá Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 16. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 16. Říjen 2006 No už jsem zase zapoměl,jak na to.Nakopnite Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 16. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 16. Říjen 2006 Nakopnite Nastav prdel... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krysarr Vloženo 16. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 16. Říjen 2006 No už jsem zase zapoměl,jak na to.Nakopnite Chybi Ti tam lomitko Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 16. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 16. Říjen 2006 jo kua to je velky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 16. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 16. Říjen 2006 no nič jdu chrupkat -_- Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FRANK Vloženo 16. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 16. Říjen 2006 No už jsem zase zapoměl,jak na to.Nakopnite jo nebo li hr. závorka-SIZE=14-hr. závorku uzavřít - JO - hr. závorka-/SIZE-hr.závorku uzavřít Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 16. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 16. Říjen 2006 no nič jdu chrupkat -_- Měj se fajn a dobrou... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 16. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 16. Říjen 2006 No už jsem zase zapoměl,jak na to.Nakopnite jo nebo li hr. závorka-SIZE=14-hr. závorku uzavřít - JO - hr. závorka-/SIZE-hr.závorku uzavřít co?? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky