Spidi Vloženo 16. Říjen 2006 Vloženo 16. Říjen 2006 Copak, jedeš služebně na ochutnávku vínečka?? I já mám v Rakvicích spolužáka ze střední Bobrý večer, terazky na mně Ahoj Franku, znáš firmu Vinařství Michlovský...???
FRANK Vloženo 16. Říjen 2006 Vloženo 16. Říjen 2006 Ahoj Franku, znáš firmu Vinařství Michlovský...??? Jen z doslechu, žádná osobní zkušenost Taky kdybych měl znát všechny okolní vinařství osobně, tak jsem denně plechovka
Petr81 Vloženo 16. Říjen 2006 Vloženo 16. Říjen 2006 Copak, jedeš služebně na ochutnávku vínečka?? I já mám v Rakvicích spolužáka ze střední Bobrý večer, terazky na mně Zdar, no doufám, že to stihnem taky, ale jinak tam jedu na školení
Spidi Vloženo 16. Říjen 2006 Vloženo 16. Říjen 2006 Jen z doslechu, žádná osobní zkušenost Taky kdybych měl znát všechny okolní vinařství osobně, tak jsem denně plechovka Mohu jen doporučit, to je právě ten můj spolužák...
Petr81 Vloženo 16. Říjen 2006 Vloženo 16. Říjen 2006 Přátelé mizím, jsem nějakej chcíplej. Zítra jedu na čumendu do Kolín ado Toyoty tak se pak podělím o zážitky dobrou
Spidi Vloženo 16. Říjen 2006 Vloženo 16. Říjen 2006 Přátelé mizím, jsem nějakej chcíplej. Zítra jedu na čumendu do Kolín ado Toyoty tak se pak podělím o zážitky dobrou O.K. Měj se a dobrou...
FRANK Vloženo 16. Říjen 2006 Vloženo 16. Říjen 2006 Jen z doslechu, žádná osobní zkušenost Taky kdybych měl znát všechny okolní vinařství osobně, tak jsem denně plechovka Mohu jen doporučit, to je právě ten můj spolužák... "Můj kámoš má kámoše, ten kámoš má kamaráda Spidiho, ktarý je Tvůj bývalý spolužák ze střední a proto jsem tady na ochutnávku" tak s takovou nějakou referencí se tam asi vydám na návštěvu
kocht Vloženo 16. Říjen 2006 Vloženo 16. Říjen 2006 jdeme spát??? Jdeme,pojd A doufam,ze Sejis rano zase nezaspi a nebudeme se sem muset s bauim dobevat
FRANK Vloženo 16. Říjen 2006 Vloženo 16. Říjen 2006 Přátelé mizím, jsem nějakej chcíplej. Zítra jedu na čumendu do Kolín ado Toyoty tak se pak podělím o zážitky dobrou Dobrou hombre
Spidi Vloženo 16. Říjen 2006 Vloženo 16. Říjen 2006 "Můj kámoš má kámoše, ten kámoš má kamaráda Spidiho, ktarý je Tvůj bývalý spolužák ze střední a proto jsem tady na ochutnávku" tak s takovou nějakou referencí se tam asi vydám na návštěvu To by šlo...
krysarr Vloženo 16. Říjen 2006 Vloženo 16. Říjen 2006 No už jsem zase zapoměl,jak na to.Nakopnite Chybi Ti tam lomitko
FRANK Vloženo 16. Říjen 2006 Vloženo 16. Říjen 2006 No už jsem zase zapoměl,jak na to.Nakopnite jo nebo li hr. závorka-SIZE=14-hr. závorku uzavřít - JO - hr. závorka-/SIZE-hr.závorku uzavřít
cosby Vloženo 16. Říjen 2006 Vloženo 16. Říjen 2006 No už jsem zase zapoměl,jak na to.Nakopnite jo nebo li hr. závorka-SIZE=14-hr. závorku uzavřít - JO - hr. závorka-/SIZE-hr.závorku uzavřít co??
Doporučené příspěvky