Spidi Vloženo 18. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 18. Říjen 2006 Krásné dopoledne, pánové No ahóóóóój... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Borg Vloženo 18. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 18. Říjen 2006 Příjemné předpolední všem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lorrinnka Vloženo 18. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 18. Říjen 2006 Krásné dopoledne, pánové No ahóóóóój... AHojky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeneburg Vloženo 18. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 18. Říjen 2006 Já cu taky chlebíček mela si rohlicek... mlč čéče.. nebo ti sežeru DELI jj, oriskova DELI a je po P.DELI.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lorrinnka Vloženo 18. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 18. Říjen 2006 Já cu taky chlebíček mela si rohlicek... mlč čéče.. nebo ti sežeru DELI jj, oriskova DELI a je po P.DELI.... Ty sis koupil Guaranovou a tu já ráda.. Tak si dej bacha. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lorrinnka Vloženo 18. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 18. Říjen 2006 mám strašnou chut na něco sladkého.. TO asi bude holčička. JENEBURGU: Neber to vážně.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 18. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 18. Říjen 2006 mlč čéče.. nebo ti sežeru DELI Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 18. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 18. Říjen 2006 mám strašnou chut na něco sladkého.. TO asi bude holčička. JENEBURGU: Neber to vážně.. Nene, to bude spíš projev nenažranosti... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 18. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 18. Říjen 2006 Kua já tady mám už dvě hodiny kafe a ne a ne ho vychlemtat, jestli já nejsu po včerejšku nějakej překávovanej... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 18. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 18. Říjen 2006 mám strašnou chut na něco sladkého.. TO asi bude holčička. JENEBURGU: Neber to vážně.. Nene, to bude spíš projev nenažranosti... drzi bodovou dietu...co vidi to zbodne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lorrinnka Vloženo 18. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 18. Říjen 2006 Kua já tady mám už dvě hodiny kafe a ne a ne ho vychlemtat, jestli já nejsu po včerejšku nějakej překávovanej... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 18. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 18. Říjen 2006 Kua já tady mám už dvě hodiny kafe a ne a ne ho vychlemtat, jestli já nejsu po včerejšku nějakej překávovanej... tak me to sem šópni faxem ja si s tim poradim Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lorrinnka Vloženo 18. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 18. Říjen 2006 mám strašnou chut na něco sladkého.. TO asi bude holčička. JENEBURGU: Neber to vážně.. Nene, to bude spíš projev nenažranosti... drzi bodovou dietu...co vidi to zbodne trefa! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeneburg Vloženo 18. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 18. Říjen 2006 Kua já tady mám už dvě hodiny kafe a ne a ne ho vychlemtat, jestli já nejsu po včerejšku nějakej překávovanej... te ne, nevim z ceho... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 18. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 18. Říjen 2006 trefa! tak aspon neco jsem trefil Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 18. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 18. Říjen 2006 tak me to sem šópni faxem ja si s tim poradim No já už to tady lámu to tlamy - pod tlakem... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 18. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 18. Říjen 2006 tak me to sem šópni faxem ja si s tim poradim No já už to tady lámu to tlamy - pod tlakem... no dobra tak ja si udelam svoje Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kocht Vloženo 18. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 18. Říjen 2006 Cece Spidi ta Marusha to je slusnej maglajz. Smaz to a nech tam jen ty Haleny Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 18. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 18. Říjen 2006 Jo, dyjety só na hovno, pak ty holky vypadají jak nedbale pohozený lešení... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lorrinnka Vloženo 18. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 18. Říjen 2006 tak me to sem šópni faxem ja si s tim poradim No já už to tady lámu to tlamy - pod tlakem... no dobra tak ja si udelam svoje Když seš v tom vaření, tak udělej i mě Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 18. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 18. Říjen 2006 Jo, dyjety só na hovno, pak ty holky vypadají jak nedbale pohozený lešení... tak a na tohle si prisel jak?? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lorrinnka Vloženo 18. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 18. Říjen 2006 (editace) Jo, dyjety só na hovno, pak ty holky vypadají jak nedbale pohozený lešení... ale zase nepotřebuje pračku.. Vyperou si prádlo o žebra Editováno: 18. Říjen 2006, autor: lorrinnka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 18. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 18. Říjen 2006 Když seš v tom vaření, tak udělej i mě nu dobra...cukricek, mleko je libo?? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lorrinnka Vloženo 18. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 18. Říjen 2006 Když seš v tom vaření, tak udělej i mě nu dobra...cukricek, mleko je libo?? mlíčko ano a 2 cukříčky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 18. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 18. Říjen 2006 Když seš v tom vaření, tak udělej i mě nu dobra...cukricek, mleko je libo?? mlíčko ano a 2 cukříčky tak ze presne jako pro sebe Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky