Spidi Vloženo 18. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 18. Říjen 2006 tak to nemas moc drahy nou hau Co bych pro kamaráda neudělal... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 18. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 18. Říjen 2006 tak to nemas moc drahy nou hau Co bych pro kamaráda neudělal... to je od tebe ale moc hezke Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeneburg Vloženo 18. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 18. Říjen 2006 obeeeeeeeeeeeeeeeeed Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 18. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 18. Říjen 2006 obeeeeeeeeeeeeeeeeed nestiham Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 18. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 18. Říjen 2006 Správně, nic nebude...!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lorrinnka Vloženo 18. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 18. Říjen 2006 obeeeeeeeeeeeeeeeeed DOBROU CHUŤ!!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krysarr Vloženo 18. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 18. Říjen 2006 Ministerstvo vnitra rozpustilo Komunistický svaz mládeže. V rozporu s ústavou měl v programu nahrazení soukromého vlastnictví výrobních prostředků společenským. Hezkyyyy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Borg Vloženo 18. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 18. Říjen 2006 oběééééd Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kocht Vloženo 18. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 18. Říjen 2006 (editace) Dobre jim tak smejdum jednem rudejm. Ty vole,kdo maldej dneska muze chtit bejt komanc? Jedine nejakej idiot. Stejne tak dost dobre na komunisticky kandidatce vzdycky trnu nad tim,jak je tam nejakej debil,co za ne kandiduje a jeho povolani je Podnikatel,to by me rozesmalo.... Btw. Krasarri,nemas dneska nahodou cestu kolem ????........... Editováno: 18. Říjen 2006, autor: kocht Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 18. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 18. Říjen 2006 Dobre jim tak smejdum jednem rudejm. Ty vole,kdo maldej dneska muze chtit bejt komanc? Jedine nejakej idiot. Stejne tak dost dobre na komunisticky kandidatce vzdycky trnu nad tim,jak je tam nejakej debil,co za ne kandiduje a jeho povolani je Podnikatel,to by me rozesmalo....Btw. Krasarri,nemas dneska nahodou cestu kolem ????........... Se nerozčiluj, já taky nescu bét komunista... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 18. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 18. Říjen 2006 Plány revančistů zhatí, naši vepři boubelatí!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 18. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 18. Říjen 2006 Kochtíku, udělal by´s mi fotku se stodvaačtýrou po vzletu, kolmo na dráhu, já bych to scel do skla na zeť... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kocht Vloženo 18. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 18. Říjen 2006 Kochtíku, udělal by´s mi fotku se stodvaačtýrou po vzletu, kolmo na dráhu, já bych to scel do skla na zeť... s cim ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 18. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 18. Říjen 2006 s cim ? Z-142... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kocht Vloženo 18. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 18. Říjen 2006 Zlina se ti zachtelo jo? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 18. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 18. Říjen 2006 toho tu zase je -_- -_- Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 18. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 18. Říjen 2006 Zlina se ti zachtelo jo? Njn, to je jediný, co ještě můžu kočírovat, bez IFR... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 18. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 18. Říjen 2006 toho tu zase je -_- -_- Zdar jak sviňa Bady... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 18. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 18. Říjen 2006 toho tu zase je -_- -_- Zdar jak sviňa Bady... Zdar jak sviňa Spidi, koukám dneska opět maras -_- -_- Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 18. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 18. Říjen 2006 ahoj bade Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 18. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 18. Říjen 2006 Zdar jak sviňa Spidi, koukám dneska opět maras -_- -_- Jj, normálka... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 18. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 18. Říjen 2006 ahoj bade Zdar masére -_- Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kocht Vloženo 18. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 18. Říjen 2006 Zlina se ti zachtelo jo? Njn, to je jediný, co ještě můžu kočírovat, bez IFR... Tak tady v Kladne litaji ty Zliny,presne je nepoznam ,ale jde o to,jestli jeste bude v tomhle pocasi nejakej k mani . jestli jeste budou litat Prinejhorsim ti nejakou hezkou fotku najdu A chces ji vyfocenou jakoby zespodu letadla po startu,cumakem ke mne,nebo po startu jakoby od kridla vyfocenou,tzn. ledatlo z profilu? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 18. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 18. Říjen 2006 Tak tady v Kladne litaji ty Zliny,presne je nepoznam ,ale jde o to,jestli jeste bude v tomhle pocasi nejakej k mani . jestli jeste budou litat Prinejhorsim ti nejakou hezkou fotku najdu A chces ji vyfocenou jakoby zespodu letadla po startu,cumakem ke mne,nebo po startu jakoby od kridla vyfocenou,tzn. ledatlo z profilu? No já myslel přímo našu OK-ONP... Asi takhle, jak toho Delfáska... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kocht Vloženo 18. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 18. Říjen 2006 (editace) takhle jo? Akorat ze celne ? Editováno: 18. Říjen 2006, autor: kocht Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky