BadyS Vloženo 18. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 18. Říjen 2006 Dobré dopoledne pánové... Tak dnes bylo skutečně řádně pod nulou, takže nezbývalo nic jiného, než nasadit pletené návleky na zrcátka... To víte zichr je zichr... tak to je móóóc todle :smich: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 18. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 18. Říjen 2006 No ty brďo, teď čtu...V České republice bylo za 1.- 9. měsíc 2006 vyrobeno celkem 636 464 ks vozidel, což je o 48,87 procenta více než ve stejném období roku 2005. Export přitom vzrostl téměř o 55 procenta na 585 289 vozidel. A nebo... Skupina Behr, jeden z předních světových výrobců klimatizací a chladicích jednotek motorů pro osobní i užitková vozidla, postaví v ostravské strategické průmyslové zóně Mošnov na Novojičínsku nový závod za zhruba půl miliardy korun. Popřípadě... Náměstek ostravského primátora Petr Kajnar (ČSSD) uvedl, že ve středu bude zastupitelstvo Ostravy vedle kupní smlouvy se společností Behr schvalovat i prodej 14hektarového pozemku korejské firmě Plakor, která chce v Mošnově vyrábět plastové díly nárazníků pro Hyundai a Kia. Koliesa ekonomiky vpred, tak je to správne, tak to má byť... nj ostrava ted jen a jen kvete Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 18. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 18. Říjen 2006 Dobré dopoledne pánové... Tak dnes bylo skutečně řádně pod nulou, takže nezbývalo nic jiného, než nasadit pletené návleky na zrcátka... To víte zichr je zichr... tak to je móóóc todle :smich: masakr ze... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 18. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 18. Říjen 2006 takhle jo? Akorat ze celne ? No přesně takhle... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 18. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 18. Říjen 2006 tak to je móóóc todle :smich: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kocht Vloženo 18. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 18. Říjen 2006 takhle jo? Akorat ze celne ? No přesně takhle... Hm,tak to nevim,kdy se k vam dostanu na letiste a kdy se mi ho zrovna povede takhle vyfotit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 18. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 18. Říjen 2006 Hm,tak to nevim,kdy se k vam dostanu na letiste a kdy se mi ho zrovna povede takhle vyfotit Se domluví... Bude to na LKTB... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 18. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 18. Říjen 2006 tu se to seklo, čas zmizet na oběd -_- Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kocht Vloženo 18. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 18. Říjen 2006 Hm,tak to nevim,kdy se k vam dostanu na letiste a kdy se mi ho zrovna povede takhle vyfotit Se domluví... Bude to na LKTB... Kde to bude? hale ja mam stejne jeste zalusk na tu tvoji nabidku s tou klimou,takze az povalim k Vasovi kvuli xenonum,tak se asi stavim Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 18. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 18. Říjen 2006 Kde to bude? hale ja mam stejne jeste zalusk na tu tvoji nabidku s tou klimou,takze az povalim k Vasovi kvuli xenonum,tak se asi stavim LKTB = Brno - Tuřany... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 18. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 18. Říjen 2006 spidi dekuji za SZ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 18. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 18. Říjen 2006 spidi dekuji za SZ No není zač, bohužel... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 18. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 18. Říjen 2006 spidi dekuji za SZ No není zač, bohužel... nevadi snad to nekde splasim Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kocht Vloženo 18. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 18. Říjen 2006 spidi dekuji za SZ No není zač, bohužel... nevadi snad to nekde splasim ty mi plas svetla Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kocht Vloženo 18. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 18. Říjen 2006 A ta klima teda porad plati jo? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 18. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 18. Říjen 2006 ty mi plas svetla kšááá... kšááá... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kocht Vloženo 18. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 18. Říjen 2006 ty mi plas svetla kšááá... kšááá... To vis,uz chci modrosvitit v zime Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kocht Vloženo 18. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 18. Říjen 2006 mam nejakej meeting,tak za chvilu jsem z5 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 18. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 18. Říjen 2006 spidi dekuji za SZ No není zač, bohužel... nevadi snad to nekde splasim ty mi plas svetla ty voe a cim by sis svitil na cestu kdyz bych ti je vyplasil i kdyz ty vlastne uz pletes ty futraly na dily tak ze jezdit nebudes Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 18. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 18. Říjen 2006 ty mi plas svetla kšááá... kšááá... To vis,uz chci modrosvitit v zime pod dekama to stejne nebude videt Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kocht Vloženo 18. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 18. Říjen 2006 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kocht Vloženo 18. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 18. Říjen 2006 Ne vazne,na jak dlouho to vidis Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lorrinnka Vloženo 18. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 18. Říjen 2006 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 18. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 18. Říjen 2006 Ne vazne,na jak dlouho to vidis po dnesnim telefonatu nijak ruzove Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 18. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 18. Říjen 2006 A kdy půjdeme na ty šipky...? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky