Tomáš Vloženo 19. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 19. Říjen 2006 Máte ještě volnou židli? samozrejme Děkuji. Docela bych si dal pizzu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 19. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 19. Říjen 2006 Máte ještě volnou židli? samozrejme Děkuji. Docela bych si dal pizzu no tak to ti neporadim...jedine ze by jsme zitra zase vyrazili Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kocht Vloženo 19. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 19. Říjen 2006 Baui hele jak dlouho to tak radove vypada na ty svetla? Zase jako to Ledna se mi cekat nechce.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomáš Vloženo 19. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 19. Říjen 2006 Máte ještě volnou židli? samozrejme Děkuji. Docela bych si dal pizzu no tak to ti neporadim...jedine ze by jsme zitra zase vyrazili Tak jo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kocht Vloženo 19. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 19. Říjen 2006 Co e? Zase se to tu nejak nehebe Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomáš Vloženo 19. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 19. Říjen 2006 Baui se v práci nějak fláká Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kocht Vloženo 19. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 19. Říjen 2006 Prave ze ted asi ne,kdyz nic takovou dobu nepice Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomáš Vloženo 19. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 19. Říjen 2006 Právě když pracuje tak je na PC Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FOX Vloženo 19. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 19. Říjen 2006 Baui dělá mrtvího brouka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FOX Vloženo 19. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 19. Říjen 2006 Baui hele jak dlouho to tak radove vypada na ty svetla? Zase jako to Ledna se mi cekat nechce.... Já je naštěstí chci dávat až na jaře Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kocht Vloženo 19. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 19. Říjen 2006 Hm,to ja prave zase moc cekat nechcu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FOX Vloženo 19. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 19. Říjen 2006 Hm,to ja prave zase moc cekat nechcu A kde ten kluk ušatá je Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FOX Vloženo 19. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 19. Říjen 2006 Jdu se radši asi najíst Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kocht Vloženo 19. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 19. Říjen 2006 Uz jo? Ja chodim tak ve 45 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kocht Vloženo 19. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 19. Říjen 2006 K ja jdu taky..... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FOX Vloženo 19. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 19. Říjen 2006 Tak a je poo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FOX Vloženo 19. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 19. Říjen 2006 K ja jdu taky..... Koukal sem v bazaru,že si rozhodil sítě na xenony.Přestal si Buimu věřit? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kocht Vloženo 19. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 19. Říjen 2006 (editace) Ale tak neprestal,ale da inzerat prodavam xenony,pak je nema a jeste rika,ze to vypada blede a ze nevi,jak dlouho to potrva a jak rikam,do ledna cekat zase nechci. Kdyz si je ted od nej nevezmu ja,tak je vezmes ty,tak co... Minule to bylo,prodam naraznik a ten den jsem ho snad od nej mel,ale nerad cekam. Vzdycky musim mit vsechno hned Editováno: 19. Říjen 2006, autor: kocht Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FOX Vloženo 19. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 19. Říjen 2006 Ale tak neprestal,ale da inzerat prodavam xenony,pak je nema a jeste rika,ze to vypada blede a ze nevi,jak dlouho to potrva a jak rikam,do ledna cekat zase nechci. Kdyz si je ted od nej nevezmu ja,tak je vezmes ty,tak co...Minule to bylo,prodam naraznik a ten den jsem ho snad od nej mel,ale nerad cekam. Vzdycky musim mit vsechno hned Já s Bauiho obchodem zkušenosti nemam. Já musim taky mít všechno hned,ale do tohohle se pustim až na jaře,takže by se mi stejně válely doma. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kocht Vloženo 19. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 19. Říjen 2006 On je jako spolehlivej,ale ja ted chapu,ze to mel treba slibeny a sam na to ceka,takze to nepopozene. Kdyz je muzu mit za tu cenu hned,tak vezmu ty,co jsou hned.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomáš Vloženo 19. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 19. Říjen 2006 Ale tak neprestal,ale da inzerat prodavam xenony,pak je nema a jeste rika,ze to vypada blede a ze nevi,jak dlouho to potrva a jak rikam,do ledna cekat zase nechci. Kdyz si je ted od nej nevezmu ja,tak je vezmes ty,tak co...Minule to bylo,prodam naraznik a ten den jsem ho snad od nej mel,ale nerad cekam. Vzdycky musim mit vsechno hned On ty nárazníky projistotu vozí sebou v autě Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kocht Vloženo 19. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 19. Říjen 2006 heh,asi jo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kocht Vloženo 19. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 19. Říjen 2006 Uz to nema kam davat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomáš Vloženo 19. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 19. Říjen 2006 Posledně měl v Boleslavi hned tři Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kocht Vloženo 19. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 19. Říjen 2006 Aha,jak to tam dovezl? ja verim,ze se tam mozna nasoukaji 2,ale 3? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky