kocht Vloženo 19. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 19. Říjen 2006 Doktoriiii......................Chalstamee.............................. Ja uz dneska ne, paxe mi pletou prsty tak co tlumice, parada, ne? No zatim jen cesta Garny Kladno,ale jako teda je to znat jako svine Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 19. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 19. Říjen 2006 Doktoriiii......................Chalstamee.............................. moc čučíš na ty serialky, ružovej park apod nj pifko ještě dneska nebylo tak dáme -_- Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krysarr Vloženo 19. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 19. Říjen 2006 Doktoriiii......................Chalstamee.............................. Ja uz dneska ne, paxe mi pletou prsty tak co tlumice, parada, ne? No zatim jen cesta Garny Kladno,ale jako teda je to znat jako svine A tos nejel Ultra SR Sem zvedavej na srovnani Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kocht Vloženo 19. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 19. Říjen 2006 Doktoriiii......................Chalstamee.............................. Ja uz dneska ne, paxe mi pletou prsty tak co tlumice, parada, ne? No zatim jen cesta Garny Kladno,ale jako teda je to znat jako svine A tos nejel Ultra SR Sem zvedavej na srovnani To musi bejt totalni narez Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kocht Vloženo 19. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 19. Říjen 2006 Ale docela jsem vumel,jak to skoro nenarusilo komfort jizdy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krysarr Vloženo 19. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 19. Říjen 2006 Doktoriiii......................Chalstamee.............................. Ja uz dneska ne, paxe mi pletou prsty tak co tlumice, parada, ne? No zatim jen cesta Garny Kladno,ale jako teda je to znat jako svine A tos nejel Ultra SR Sem zvedavej na srovnani To musi bejt totalni narez To je narez, ale jak pises dal, ten komfort uz narusenej je No uvidime, treba si je prohodime Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kocht Vloženo 19. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 19. Říjen 2006 Rikam,moc jsem tomu nedal zatim,i se docela bojim....Abych se zase neprobral ve Stresovicich Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krysarr Vloženo 19. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 19. Říjen 2006 Rikam,moc jsem tomu nedal zatim,i se docela bojim....Abych se zase neprobral ve Stresovicich To je jasny, ja se taky ze zacatku bal Hlavne zjistis, ze prdel jede porad za Tebou, tam kde ma jet Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kocht Vloženo 19. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 19. Říjen 2006 Rikam,moc jsem tomu nedal zatim,i se docela bojim....Abych se zase neprobral ve Stresovicich To je jasny, ja se taky ze zacatku bal Hlavne zjistis, ze prdel jede porad za Tebou, tam kde ma jet Az zjistim,ze tam neni,tak bude asi pozde Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krysarr Vloženo 19. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 19. Říjen 2006 Rikam,moc jsem tomu nedal zatim,i se docela bojim....Abych se zase neprobral ve Stresovicich To je jasny, ja se taky ze zacatku bal Hlavne zjistis, ze prdel jede porad za Tebou, tam kde ma jet Az zjistim,ze tam neni,tak bude asi pozde No, to uz bejva problem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kocht Vloženo 19. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 19. Říjen 2006 jsem zvedavej na test Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krysarr Vloženo 19. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 19. Říjen 2006 jsem zvedavej na test Taky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kocht Vloženo 19. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 19. Říjen 2006 Zejtra jedes k doktorovi,vis to? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krysarr Vloženo 19. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 19. Říjen 2006 Zejtra jedes k doktorovi,vis to? Vim, bud zitra nebo v pondeli, podle toho, co mi reknou rano na mzdovym Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kocht Vloženo 19. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 19. Říjen 2006 Zejtra jedes k doktorovi,vis to? Vim, bud zitra nebo v pondeli, podle toho, co mi reknou rano na mzdovym No ze zadnej plat uz nebude,to je jednoduchy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kocht Vloženo 19. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 19. Říjen 2006 jdu spat...Zitra me zase ceka novej naraznik z RSky v laku,je to narocny A hlavne volby.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 20. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 20. Říjen 2006 krásné ránko všem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
OrOrO Vloženo 20. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 20. Říjen 2006 I tobě! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kocht Vloženo 20. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 20. Říjen 2006 Gutten tag Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kocht Vloženo 20. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 20. Říjen 2006 A nic Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 20. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 20. Říjen 2006 dobre rano Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FOX Vloženo 20. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 20. Říjen 2006 Bre den.Tady to nějak žije Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 20. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 20. Říjen 2006 Bre den.Tady to nějak žije tak to ses asi nekde jinde protoze tady to vubec nezije... ahoj Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FOX Vloženo 20. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 20. Říjen 2006 Bre den.Tady to nějak žije tak to ses asi nekde jinde protoze tady to vubec nezije... ahoj Čágo.No to teda vůbec ne,tak sem tio myslel.Došlo pivo,nebo jak Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 20. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 20. Říjen 2006 Bre den.Tady to nějak žije tak to ses asi nekde jinde protoze tady to vubec nezije... ahoj Čágo.No to teda vůbec ne,tak sem tio myslel.Došlo pivo,nebo jak no jo nikdo neobjednal nove Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky