BadyS Vloženo 20. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 20. Říjen 2006 Dobré ránko -_- Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 20. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 20. Říjen 2006 Dobré ránko -_- ahojda pane Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 20. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 20. Říjen 2006 ahojda pane Zdar baui, dneska nějaká brzda zde při pátku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 20. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 20. Říjen 2006 (editace) ahojda pane Zdar baui, dneska nějaká brzda zde při pátku jj asi jsou ucpane trubky bo co ale kazdej na to mrda a vis co se rika u nas na vsi Editováno: 20. Říjen 2006, autor: baurak Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 20. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 20. Říjen 2006 a vis co se rika u nas na vsi pravda že jo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FOX Vloženo 20. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 20. Říjen 2006 jdu si dat kavu a musim zavolat panu otci a poprat k narozeninam já už sem jí vylil. mas to dat do mikroveletrůbe dobrý to vynález Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FOX Vloženo 20. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 20. Říjen 2006 Dobré ránko -_- bré Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 20. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 20. Říjen 2006 a vis co se rika u nas na vsi pravda že jo ze silnejsi pes mrda Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 20. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 20. Říjen 2006 jdu si dat kavu a musim zavolat panu otci a poprat k narozeninam já už sem jí vylil. mas to dat do mikroveletrůbe dobrý to vynález presne tak Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 20. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 20. Říjen 2006 Dobré ránko -_- bré Zdarééc -_- Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 20. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 20. Říjen 2006 nasadim RS naraznik,mracitka a pofrcim koukám že si s tím pěkně pohnul,ale škoda noveho láčku na zimu ale vlastně ty budeš mít ty futrály tak to půjde lol Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 20. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 20. Říjen 2006 nasadim RS naraznik,mracitka a pofrcim koukám že si s tím pěkně pohnul,ale škoda noveho láčku na zimu ale vlastně ty budeš mít ty futrály tak to půjde lol ja to zase na zimu budu sundavat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 20. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 20. Říjen 2006 ja to zase na zimu budu sundavat děláš rozumnou věc lol Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 20. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 20. Říjen 2006 ja to zase na zimu budu sundavat děláš rozumnou věc lol sak ja vim pane Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zabiak Vloženo 20. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 20. Říjen 2006 Ahoj, mám takovej rychlej dotaz at zbytečně nezakládám témá. Jak se sundají u sedana ty plíšky pod zadními světli? Díky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 20. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 20. Říjen 2006 Ahoj, mám takovej rychlej dotaz at zbytečně nezakládám témá. Jak se sundají u sedana ty plíšky pod zadními světli? Díky musis sundat listu u kufru a pod nim jsou prisroubovany a pak uz je vysunout smerem ke kufru Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kocht Vloženo 20. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 20. Říjen 2006 ja to zase na zimu budu sundavat děláš rozumnou věc lol Hele neserte me oba dva..... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kocht Vloženo 20. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 20. Říjen 2006 Tak dneska mam odpracovano,jdu dom.....A tunit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 20. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 20. Říjen 2006 ja to zase na zimu budu sundavat děláš rozumnou věc lol Hele neserte me oba dva..... proc nicit novej naraznik...ja to mel taky tak ze me celou zimu lezel na pude a dal jsem ho tam az na jaro Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krysarr Vloženo 20. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 20. Říjen 2006 ja to zase na zimu budu sundavat děláš rozumnou věc lol Hele neserte me oba dva..... V klidu, ja to , beztak ho mam modrej a pulku odrenou, jak me trefila ta poklice Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krysarr Vloženo 20. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 20. Říjen 2006 http://technet.idnes.cz/tec_technika.asp?c...ec_technika_vse Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 20. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 20. Říjen 2006 Ahoj, mám takovej rychlej dotaz at zbytečně nezakládám témá. Jak se sundají u sedana ty plíšky pod zadními světli? Díky musis sundat listu u kufru a pod nim jsou prisroubovany a pak uz je vysunout smerem ke kufru jójó Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 20. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 20. Říjen 2006 Ahoj, mám takovej rychlej dotaz at zbytečně nezakládám témá. Jak se sundají u sedana ty plíšky pod zadními světli? Díky musis sundat listu u kufru a pod nim jsou prisroubovany a pak uz je vysunout smerem ke kufru jójó sak to mame v maliku pane trenere Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 20. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 20. Říjen 2006 sak to mame v maliku pane trenere jistě taky jsme si tím prošli Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 20. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 20. Říjen 2006 sak to mame v maliku pane trenere jistě taky jsme si tím prošli presne neco new pane...ja jsem ted asi uspesne prodal kola Spider 17 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky