Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo (editace)
ahojda pane ;)

Zdar baui, dneska nějaká brzda zde při pátku :)

jj asi jsou ucpane trubky bo co ale kazdej na to mrda :D:D

a vis co se rika u nas na vsi ;)

Editováno: , autor: baurak
Vloženo
jdu si dat kavu a musim zavolat panu otci a poprat k narozeninam lol  lol

já už sem jí vylil.

mas to dat do mikroveletrůbe

dobrý to vynález

Vloženo
nasadim RS naraznik,mracitka a pofrcim :)

koukám že si s tím pěkně pohnul,ale škoda noveho láčku na zimu ;) ale vlastně ty budeš mít ty futrály tak to půjde lol lol

Vloženo
nasadim RS naraznik,mracitka a pofrcim :)

koukám že si s tím pěkně pohnul,ale škoda noveho láčku na zimu ;) ale vlastně ty budeš mít ty futrály tak to půjde lol lol

ja to zase na zimu budu sundavat lollol

Vloženo
Ahoj, mám takovej rychlej dotaz at zbytečně nezakládám témá. Jak se sundají u sedana ty plíšky pod zadními světli? Díky -_-

musis sundat listu u kufru a pod nim jsou prisroubovany a pak uz je vysunout smerem ke kufru

Vloženo
ja to zase na zimu budu sundavat lol  lol

děláš rozumnou věc lol lol

Hele neserte me oba dva.....

proc nicit novej naraznik...ja to mel taky tak ze me celou zimu lezel na pude a dal jsem ho tam az na jaro

Vloženo
ja to zase na zimu budu sundavat lol  lol

děláš rozumnou věc lol lol

Hele neserte me oba dva.....

V klidu, ja to :prc: , beztak ho mam modrej a pulku odrenou, jak me trefila ta poklice lol

Vloženo
Ahoj, mám takovej rychlej dotaz at zbytečně nezakládám témá. Jak se sundají u sedana ty plíšky pod zadními světli? Díky -_-

musis sundat listu u kufru a pod nim jsou prisroubovany a pak uz je vysunout smerem ke kufru

jójó ;)

Vloženo

jójó ;)

sak to mame v maliku pane trenere

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit nový...