lorrinnka Vloženo 22. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 22. Říjen 2006 Ahojte lidičky.. Kde jste? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hensel Vloženo 22. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 22. Říjen 2006 ahojda všichni jsou pryč nebo v mexiku je já jedinej jsem před chvíli přišel do práce na noční Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lorrinnka Vloženo 22. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 22. Říjen 2006 ahojda všichni jsou pryč nebo v mexiku je já jedinej jsem před chvíli přišel do práce na noční tak to ti nezávidím.. Já zas musím být celý týden zavřená doma Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hensel Vloženo 22. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 22. Říjen 2006 ahojda všichni jsou pryč nebo v mexiku je já jedinej jsem před chvíli přišel do práce na noční tak to ti nezávidím.. Já zas musím být celý týden zavřená doma se taky někdo má no zítra mám naštěstí volno a před půlnocí bych mohl chrnět takže to bude ok služba Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FRANK Vloženo 22. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 22. Říjen 2006 Ahojda, já naopak přišel před chvílí z práce A tady jsem i nejsem, protože sleduju na www.chcizit.cz velice poučná videa a fotky..... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lorrinnka Vloženo 22. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 22. Říjen 2006 Ahojda, já naopak přišel před chvílí z práce A tady jsem i nejsem, protože sleduju na www.chcizit.cz velice poučná videa a fotky..... Tak nazdaar Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hensel Vloženo 22. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 22. Říjen 2006 Ahojda, já naopak přišel před chvílí z práce A tady jsem i nejsem, protože sleduju na www.chcizit.cz velice poučná videa a fotky..... zas nějaký prasárny viď Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krysarr Vloženo 22. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 22. Říjen 2006 No ty woe, co to tam s tema Williamsama delali, bych je vyrazil z fleku, krasojezdce Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hensel Vloženo 22. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 22. Říjen 2006 No ty woe, co to tam s tema Williamsama delali, bych je vyrazil z fleku, krasojezdce taky koukáme Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 22. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 22. Říjen 2006 No ty woe, co to tam s tema Williamsama delali, bych je vyrazil z fleku, krasojezdce taky koukáme taky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hensel Vloženo 22. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 22. Říjen 2006 aby ne pak večer ještě Lost pak nějaká prácička a pak na to hodíme s kolegou bobana a půjdeme chrápat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 22. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 22. Říjen 2006 kuwa míša defekt Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hensel Vloženo 22. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 22. Říjen 2006 kuwa míša defekt njn to je osud včera čerpadlo to se mu to nějak sere no aspon bude na pásty na rozloučenou mít co zapíjet = smutek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krysarr Vloženo 22. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 22. Říjen 2006 kuwa míša defekt njn to je osud včera čerpadlo to se mu to nějak sere no aspon bude na pásty na rozloučenou mít co zapíjet = smutek To teda jo, po tom minulym tejdnu po sesti letech, se to nakonec hodne zesralo, bych to jeste na rok protah... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krysarr Vloženo 22. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 22. Říjen 2006 No kurvadrat, tohle byl mazec Po tom minulym, cerpadlo, pneu a on je nakonec 4., mazeeec Mit to jeste 10 kol, tak snad byl 2. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FRANK Vloženo 22. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 22. Říjen 2006 Ahojda, já naopak přišel před chvílí z práce A tady jsem i nejsem, protože sleduju na www.chcizit.cz velice poučná videa a fotky..... zas nějaký prasárny viď Heh, prej prasárny...i když, i tak se tomu koneckonců dá říkat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FRANK Vloženo 22. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 22. Říjen 2006 .....pak večer ještě Lost..... Dnes žádný Lost nehrajou Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hensel Vloženo 22. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 22. Říjen 2006 .....pak večer ještě Lost..... Dnes žádný Lost nehrajou no tý jo jsem si to přečetl kurňa a já se tak těšil no holt až za týden Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kocht Vloženo 22. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 22. Říjen 2006 Dobry vecer a zarovne dobrou noc Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FRANK Vloženo 22. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 22. Říjen 2006 .....pak večer ještě Lost..... Dnes žádný Lost nehrajou no tý jo jsem si to přečetl kurňa a já se tak těšil no holt až za týden Taky mně ten seriál docela chytil Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FRANK Vloženo 22. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 22. Říjen 2006 Dobry vecer a zarovne dobrou noc No když myslíš, tak dobrý a zároveň teda dobrou Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kocht Vloženo 22. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 22. Říjen 2006 Pustim si asi Battlestar Galacticu a u toho usnu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rob Vloženo 22. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 22. Říjen 2006 Hezký večer všem,jen tak na chvilku kouknu a zase mizím,ale už se nemůžu dočkat až budu mít zase net na pevno a budu přestěhovanej. Zatím píšu ze zákopu.Tak zase nějak čusik a mějte se... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kocht Vloženo 23. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 23. Říjen 2006 Ty vado za chvili tluce vosma a nikde nikdo jo? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 23. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 23. Říjen 2006 dobry den Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky