Spidi Vloženo 24. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 24. Říjen 2006 Zdar jak sviňa Spidiiii -_- -_- Zdar jak sviňa Bady... Co nového...? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krysarr Vloženo 24. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 24. Říjen 2006 Zdar jak svina Spidi K tomu vcerejsimu Golfu, tady je komplet fotogalerie, dostaly me obzvlast ty gumy, holt specialky na mokrou trat s mokrym listim Klikejte doleva Zdar... Njn, komu není rady, tomu není pomoci... Tak nejak Co cestovani, v pohode? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 24. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 24. Říjen 2006 Zdar jak sviňa Bady... Co nového...? Lubo sobota ráno motortechna na BVV - burza dílů na veterány, za slunečného počasí přiharcuju MBsem Jinak bych všechny truhláře na hromadu, oni tady nemaj nikde MDFku pomóóóóóóóc Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 24. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 24. Říjen 2006 Tak nejak Co cestovani, v pohode? No moc ne, přehořel mě kabel u čtvrtýho kelímku... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 24. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 24. Říjen 2006 Lubo sobota ráno motortechna na BVV - burza dílů na veterány, za slunečného počasí přiharcuju MBsem Jinak bych všechny truhláře na hromadu, oni tady nemaj nikde MDFku pomóóóóóóóc Šajze, já budu v sobotu v čoudu... No jinak tady je MDF taky podpultový zboží... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krysarr Vloženo 24. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 24. Říjen 2006 Tak nejak Co cestovani, v pohode? No moc ne, přehořel mě kabel u čtvrtýho kelímku... No do prdele Zdurz Bady Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 24. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 24. Říjen 2006 Lubo sobota ráno motortechna na BVV - burza dílů na veterány, za slunečného počasí přiharcuju MBsem Jinak bych všechny truhláře na hromadu, oni tady nemaj nikde MDFku pomóóóóóóóc Šajze, já budu v sobotu v čoudu... No jinak tady je MDF taky podpultový zboží... kuwa nééé, prý docela velká akce Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 24. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 24. Říjen 2006 No do prdele Zdurz Bady No jelo to normálně, akorát to mělo zvuk jak kýrovec... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kocht Vloženo 24. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 24. Říjen 2006 je tu nekdo? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 24. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 24. Říjen 2006 je tu nekdo? Ne, nikdo... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BLACK MOLLY Vloženo 24. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 24. Říjen 2006 zdar kochtíku i tobě spidi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kocht Vloženo 24. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 24. Říjen 2006 cau Zbloudilce Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BLACK MOLLY Vloženo 24. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 24. Říjen 2006 cau Zbloudilce doufám,že mé bloudění končí.jak jsem slíbil baurákovi.už tu budu častěji Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 24. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 24. Říjen 2006 zdar kochtíku i tobě spidi Zdar jak sviňa... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kocht Vloženo 24. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 24. Říjen 2006 cau Zbloudilce doufám,že mé bloudění končí.jak jsem slíbil baurákovi.už tu budu častěji No a jakot,ze jsi ted byl tak zaneprazdnen? Jo cau Kazisvete Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BLACK MOLLY Vloženo 24. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 24. Říjen 2006 je tu nějak mrtvo.bejvávalo veseleji Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Palo Vloženo 24. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 24. Říjen 2006 je tu nějak mrtvo.bejvávalo veseleji Ahoj ty černá můro a vůbec všem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BLACK MOLLY Vloženo 24. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 24. Říjen 2006 cau Zbloudilce doufám,že mé bloudění končí.jak jsem slíbil baurákovi.už tu budu častěji No a jakot,ze jsi ted byl tak zaneprazdnen? Jo cau Kazisvete řešil jsem trochu jiné věci,ale už v tom mám pořádek tak začnu trochu užívat klidu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 24. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 24. Říjen 2006 veselo by bylo kdyby baui čistil trubky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kocht Vloženo 24. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 24. Říjen 2006 Ale koukej,co jich je dole podepsanejch Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BLACK MOLLY Vloženo 24. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 24. Říjen 2006 je tu nějak mrtvo.bejvávalo veseleji Ahoj ty černá můro a vůbec všem nazdar chlape.co ty túúúúúúúúúúúúúúú Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 24. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 24. Říjen 2006 je tu nějak mrtvo.bejvávalo veseleji Njn, já jsem teď zaneprázdněn, tak je to prd... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 24. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 24. Říjen 2006 veselo by bylo kdyby baui čistil trubky Bady, já teď čistím trumpety silichromem a vypadá to hodně gůůůt, asi vezmu všechny čtyři... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 24. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 24. Říjen 2006 veselo by bylo kdyby baui čistil trubky Bady, já teď čistím trumpety silichromem a vypadá to hodně gůůůt, asi vezmu všechny čtyři... jaký trumpety? silichrom je luxusní věc, ja s tím dělal na embu chladič, sice hrozny smrad ale ten mosaz zase jak se leskne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Palo Vloženo 24. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 24. Říjen 2006 je tu nějak mrtvo.bejvávalo veseleji Ahoj ty černá můro a vůbec všem nazdar chlape.co ty túúúúúúúúúúúúúúú tě hlídám Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky