Spidi Vloženo 26. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 26. Říjen 2006 nekdy ano...ale spis koukam na bratra co s tim dela...bus bambus dobry vecer Čao Vitto... No já jsem úplně čučel, jak tam ti náctiletí exóti prasíjou autíčka a ještě se jim to hrozně líbí.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 26. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 26. Říjen 2006 obarvenej no je to tmavý docela hustě, ale sekne mě to - změna k lepšímu jináč to jde... a Jak u Tebe??Zdarec vitto Njn, to jsi mi připoměla moji drahou polovičku, ta je taky tmavá, ovšem když byla blond, taxe mi to líbilo více... Jinak jsem zase v D, až do soboty odpoledne a v pondělí večer hrnu zase. No ale pro jistotu buidu doma v CZ od středy do pátku... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Katka Vloženo 26. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 26. Říjen 2006 tož sa někdy stav, pokud pojedeš přes Prágl já se k té blond zase vrátím, ale teraz nemám potřebu něco měnit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vittorio Vloženo 26. Říjen 2006 Autor Sdílet Vloženo 26. Říjen 2006 nekdy ano...ale spis koukam na bratra co s tim dela...bus bambus dobry vecer Čao Vitto... No já jsem úplně čučel, jak tam ti náctiletí exóti prasíjou autíčka a ještě se jim to hrozně líbí.... clovece ale nektery jsou gut...treba bratr dela jen a jen culty Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 26. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 26. Říjen 2006 tož sa někdy stav, pokud pojedeš přes Prágl já se k té blond zase vrátím, ale teraz nemám potřebu něco měnit No já jezdím spodem, na Jindřicháč a Domažlice, ale klidně to můžu někdy vytáhnout po dé pětce na Barandov... Blond je blond, to mi nikdy nikdo z hlavy nevykecá... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Katka Vloženo 26. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 26. Říjen 2006 na barrandově mě Spidi už moc nechytneš do blond půjdu až budu obchodní zástupce Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 26. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 26. Říjen 2006 clovece ale nektery jsou gut...treba bratr dela jen a jen culty Ale to zpracování, pod lakem hrozný rýhy od broušení, dopatlaný barevný přechody, budou se panáčci ještě muset hodně učit... Asi tak top, co jsem tam zhlédl, je tahle tisicdvestotrojka od Tastixe s kolama od Jada Toys... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 26. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 26. Říjen 2006 na barrandově mě Spidi už moc nechytneš do blond půjdu až budu obchodní zástupce Sak se slezem u Garnyho v Praze 5 - ŘEPOriye... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Katka Vloženo 26. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 26. Říjen 2006 Sak se slezem u Garnyho v Praze 5 - ŘEPOriye... oukej Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 26. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 26. Říjen 2006 oukej To by šlo... Co dělá Péťa...? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Katka Vloženo 26. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 26. Říjen 2006 To by šlo... Co dělá Péťa...? kterej?? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vittorio Vloženo 26. Říjen 2006 Autor Sdílet Vloženo 26. Říjen 2006 clovece ale nektery jsou gut...treba bratr dela jen a jen culty Ale to zpracování, pod lakem hrozný rýhy od broušení, dopatlaný barevný přechody, budou se panáčci ještě muset hodně učit... Asi tak top, co jsem tam zhlédl, je tahle tisicdvestotrojka od Tastixe s kolama od Jada Toys... jj bratr uz ma pekny lakovani ale musi dopilovat to kitovani. jinak good ted dela 1203ku ale pickup ukazu ti v SZ co bych mu koupil k vanocum Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 26. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 26. Říjen 2006 kterej?? Malej... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
IvanaII Vloženo 26. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 26. Říjen 2006 Káto co nového u tebe? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 26. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 26. Říjen 2006 ukazu ti v SZ co bych mu koupil k vanocum O.K. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 26. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 26. Říjen 2006 Káto co nového u tebe? Ahoj Ivi, dík za SZ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Katka Vloženo 26. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 26. Říjen 2006 Malej... spinká už od šesti, páč jsem si dnes vzala volno z práce a tak od rána byl se mnou a dělali jsme blbinky spolu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Katka Vloženo 26. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 26. Říjen 2006 Káto co nového u tebe? pohroma Ivanko všechno a nic u tebe něco nového?? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
IvanaII Vloženo 26. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 26. Říjen 2006 Káto co nového u tebe? Ahoj Ivi, dík za SZ... jsem nevěděla,že se taky jmenuješ Káta?? jinak není zač a dík za žádnou odpověd jak se máš?? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
IvanaII Vloženo 26. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 26. Říjen 2006 Káto co nového u tebe? pohroma Ivanko všechno a nic u tebe něco nového?? jejda tož to mi musíš pak někdy povykládat U mě nic,jen jedem s babama z práce zítra na výlet Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 26. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 26. Říjen 2006 spinká už od šesti, páč jsem si dnes vzala volno z práce a tak od rána byl se mnou a dělali jsme blbinky spolu Tak to jóóóó... Taky jsi ho cpala do odpadkáče, jako já...??? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Katka Vloženo 26. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 26. Říjen 2006 jistě ti Ivanko vše někdy řeknu, ale nebudeš moc nadšená... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
IvanaII Vloženo 26. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 26. Říjen 2006 jistě ti Ivanko vše někdy řeknu, ale nebudeš moc nadšená... jakpak to co kocour Macek? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 26. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 26. Říjen 2006 jsem nevěděla,že se taky jmenuješ Káta?? jinak není zač a dík za žádnou odpověd jak se máš?? 1) Tak to se omlouvám, pouze jsem chtěl pozdravit... 2) Mám se klasicky pracovně, takže nic moc... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Katka Vloženo 26. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 26. Říjen 2006 Tak to jóóóó... Taky jsi ho cpala do odpadkáče, jako já...??? ne ne, to ne, to může jen strejda Spidi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky