BadyS Vloženo 5. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 5. Listopad 2006 jinak hezký večer všem -_- Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vittorio Vloženo 5. Listopad 2006 Autor Sdílet Vloženo 5. Listopad 2006 ok udělame change a ty udělaš tu moji Bady, viděl´s novej MAXI Tuning...? neviděl...to je tam jako plakat??? jestli jo tak už na to mám místo napodobne, garaz ceka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 5. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 5. Listopad 2006 supr a vo co go? -_- Focení s lokomotykou... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Palo Vloženo 5. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 5. Listopad 2006 GUten fešér bando Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 5. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 5. Listopad 2006 neviděl...to je tam jako plakat??? jestli jo tak už na to mám místo Plakatos tam není, ten je pro změnu v Autošrot & Tuzing... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Palo Vloženo 5. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 5. Listopad 2006 (editace) Pro VITTORIA: Ahoj prcino Editováno: 5. Listopad 2006, autor: Palo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 5. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 5. Listopad 2006 jaky mas tema?:<!--emo&:--><!--endemo--> Synchronous Digital Hierarchy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 5. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 5. Listopad 2006 Synchronous Digital Hierarchy synchron - temu tak nějak jako rozumim... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 5. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 5. Listopad 2006 neviděl...to je tam jako plakat??? jestli jo tak už na to mám místo Plakatos tam není, ten je pro změnu v Autošrot & Tuzing... jéé a neni to někde ta fotka ve větším rozlišení že bych si ji na plotru vyfik Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 5. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 5. Listopad 2006 Synchronous Digital Hierarchy synchron - temu tak nějak jako rozumim... tak ještě vymyslet jak ho narvem do telefonie Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 5. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 5. Listopad 2006 GUten fešér bando Ahojdá Palo -_- Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 5. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 5. Listopad 2006 jéé a neni to někde ta fotka ve větším rozlišení že bych si ji na plotru vyfik Hm, to ne-é. Ale třeba nějakej kvalitní scan... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rob Vloženo 5. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 5. Listopad 2006 Hezký večer všem.. Jak se tu máte?? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 5. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 5. Listopad 2006 Hm, to ne-é. Ale třeba nějakej kvalitní scan... tak to je blbé Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krysarr Vloženo 5. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 5. Listopad 2006 Hezký večer všem.. Jak se tu máte?? Nazdarek sousede Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rob Vloženo 5. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 5. Listopad 2006 Hezký večer všem.. Jak se tu máte?? Nazdarek sousede Zdarec tak jak je?? Mám teď zařizování že ani nevím kam dřív. jo a abych toho neměl málo,tak sem si vymyslel že prodám koktu a koupím mladší a v naftě... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krysarr Vloženo 5. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 5. Listopad 2006 Hezký večer všem.. Jak se tu máte?? Nazdarek sousede Zdarec tak jak je?? Mám teď zařizování že ani nevím kam dřív. jo a abych toho neměl málo,tak sem si vymyslel že prodám koktu a koupím mladší a v naftě... Aaale, stoji to nejak za hovno, prisel sem o pejskovou, porad hledam praci ve firme, kde me nebudou ojebavat (6 nabidek sem zatim odmit) a tak nejak celkove to stoji za hovno posledni dobou. Ale snad bude lip, doufam. A stehovat bych se taky mel, jen nejsou prachy S tou Octou taky dobry Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rob Vloženo 5. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 5. Listopad 2006 Hezký večer všem.. Jak se tu máte?? Nazdarek sousede Zdarec tak jak je?? Mám teď zařizování že ani nevím kam dřív. jo a abych toho neměl málo,tak sem si vymyslel že prodám koktu a koupím mladší a v naftě... Aaale, stoji to nejak za hovno, prisel sem o pejskovou, porad hledam praci ve firme, kde me nebudou ojebavat (6 nabidek sem zatim odmit) a tak nejak celkove to stoji za hovno posledni dobou. Ale snad bude lip, doufam. A stehovat bych se taky mel, jen nejsou prachy S tou Octou taky dobry Tak to nemáš moc náladu co? :-( No mám teď v práci taky pěknou pakárnu,gps v autě a td.. no budu to muset vydržet... Začal jsem shánět na webu koktu ale moc toho není,teda pořádnýho.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vittorio Vloženo 5. Listopad 2006 Autor Sdílet Vloženo 5. Listopad 2006 jooo bady tak to vim kulovy co to bude ja mam zase totoc: ANALÝZA PROCESU FINÁLNÍ KONTROLY KVALITY PRODUKTU – BENTLEY MOTORS LTD. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krysarr Vloženo 5. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 5. Listopad 2006 Tak to nemáš moc náladu co? :-( No mám teď v práci taky pěknou pakárnu,gps v autě a td.. no budu to muset vydržet... Začal jsem shánět na webu koktu ale moc toho není,teda pořádnýho.. No, dost bida, a to sem se jeste temer rozesel s prituli, ale zatim to nejak klepeme a uvidime. Ale fakt mam nejaky blby obdobi, taxi furt jen rikam, ze muze byt hur. Zdravotne sem se dal uz trochu do kupy, ale taky to byla bida, byl sem uhnanej z ty predchozi pakarny Gps v aute taky na prd, to to pak leda odstavit a obehat to MHD a pesky Ja vubec nevim, kam bych se pri hledani Octy obratil, je to jedna velka smelina, v tyhle zemi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rob Vloženo 5. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 5. Listopad 2006 Tak to nemáš moc náladu co? :-( No mám teď v práci taky pěknou pakárnu,gps v autě a td.. no budu to muset vydržet... Začal jsem shánět na webu koktu ale moc toho není,teda pořádnýho.. No, dost bida, a to sem se jeste temer rozesel s prituli, ale zatim to nejak klepeme a uvidime. Ale fakt mam nejaky blby obdobi, taxi furt jen rikam, ze muze byt hur. Zdravotne sem se dal uz trochu do kupy, ale taky to byla bida, byl sem uhnanej z ty predchozi pakarny Gps v aute taky na prd, to to pak leda odstavit a obehat to MHD a pesky Ja vubec nevim, kam bych se pri hledani Octy obratil, je to jedna velka smelina, v tyhle zemi Jo to taky nevím kde hledat rozumnej kup,ale pokoukávám a snad něco bude.nebo nechám dovézt něco z D,ale to taky není jistý... Hm nechám to náhodě a ono to příjde.Tak zatím Jardo čus a ať máš už jen lepší období.Zase se tu ukážu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krysarr Vloženo 5. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 5. Listopad 2006 Jo to taky nevím kde hledat rozumnej kup,ale pokoukávám a snad něco bude.nebo nechám dovézt něco z D,ale to taky není jistý... Hm nechám to náhodě a ono to příjde.Tak zatím Jardo čus a ať máš už jen lepší období.Zase se tu ukážu. Nejlepsi, ale asi nejtezsi, je sehnat autak od nekoho, koho znas. Dneska sem se dozvedel, ze tatik asi bude chtit prodat tu jeho, sice nechapu proc, ma to 5 let a 127000km, nikdy tomu nic nebylo, ale pry chce jinou. Prijde mi, ze je linej nechat vymenit tlumice a kotouce s deskama, tak chce radsi jiny auto. A to je 1. majitel a jezdil s tim 3 roky na jihu Evropy po dobrejch cestach, kde se nesoli. Njn Taxe mej, diky, a at se dilo dari Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vittorio Vloženo 5. Listopad 2006 Autor Sdílet Vloženo 5. Listopad 2006 ja mam octu pres tipcary v autobazaru adam kousek od auto jarov. vetsinou jsou to krasny kousky muzu doporucit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 6. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 6. Listopad 2006 dobré ránko všem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Borg Vloženo 6. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 6. Listopad 2006 Dobré ránko vespolek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky