Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

ahoj Bade :) jak vypadá počásko na moravě??

Vloženo
Zdravim vespolek -_--_- dá si někdo panáka? ;)

na dlouhodou dobu mám vybráno Ivanko :smich: Zdravíčko stíhačko, jak se máme??

Vloženo

včera celý den chcalo u nás, takže o5 se Vám to tam přesunulo... zítra by jste tam už měli mít sucho badýsku lol

Vloženo
Já si dám a tuplovanýho, je mně ze všeho nějak divně, ztrácím cuť do života, nějak se mně všechno hroutí. Ahoj.

bych řekla, že takovejch je nás tady víc, nicméně si dej čokoládu, kopec zmrzliny, večer pokecej s kámošema a ráno bude líp, tedy pokud to nepotáhnete až do svítání lol a chuť do života neztrácej - život máme jen jeden, tak proč si ho něčím kazit ;)

Vloženo
Dík Katko tobě taky hodně síly Ahoj.

nemáš zač, já už tu sílu našla, prý je jí hodně v sýru :D jedeš besídku?

Vloženo
Já si dám a tuplovanýho, je mně ze všeho nějak divně, ztrácím cuť do života, nějak se mně všechno hroutí. Ahoj.

Čao Honzo, no co naděláš, víš jak je to v tym songu, jednou je hůř, jednou je líp... ;)

Vloženo

Ještě nevím nejsem členem OC , ale možná bych se za Váma přijel podívat mám to nějakých 40 km tak ještě uvidím. Zatím Ahoj jdu si pro ten sýr. Ahoj Honza.

Vloženo
Ještě nevím nejsem členem OC , ale možná bych se za Váma přijel podívat mám to nějakých 40 km tak ještě uvidím. Zatím Ahoj jdu si pro ten sýr. Ahoj Honza.

na besídku a ostatní srazy nemusíš být členem OC ;) dobrou chuť k temu sýru :p

Vloženo
Dík Katko tobě taky hodně síly Ahoj.

nemáš zač, já už tu sílu našla, prý je jí hodně v sýru :D jedeš besídku?

Ahoj Katko, dlouho jsem o tobě neslyšel, nečetl, co se s tebou děje?

Vloženo
tak to jsem ráda, že v tom nebudu sama  :D to jsem zvědavá, kdo se tentokráte postará o zábavu, když my dva nepijeme  :smich:

Takovej malej, ukecanej... :smich:

kdo to??

Vloženo
Zdravim vespolek -_-  -_- dá si někdo panáka? ;)

na dlouhodou dobu mám vybráno Ivanko :smich: Zdravíčko stíhačko, jak se máme??

Ahojky Kačí :) koukám,že ta sobota se vydařila :D vážně si nedáš panáka :smich::smich::p jinak se mám,tak jak si zasloužím ;) jo a z dovolené mi táta místo Dendy přivezl cikáně :smich:

Vloženo

to bude tím, že nikdo o mě nemá žádné informace a to abych psala že bla bla bla to jako fakt už né :smich:

Vloženo
Ahojky Kačí :) koukám,že ta sobota se vydařila :D vážně si nedáš panáka :smich::smich::p jinak se mám,tak jak si zasloužím ;) jo a z dovolené mi táta místo Dendy přivezl cikáně :smich:

sobota :smich: se protáhla do pracovní neděle :smich::smich::smich::smich: a dospávala jsem to dneska lol tfuj, bylo to naročné od pátku ivanko lol Dendu pozdravuj - já mám teď prcka 14 dní na dovče u mamky :D ten zas bude jak ředitel cementárky...

Vloženo

to bude tím, že nikdo o mě nemá žádné informace a to abych psala že bla bla bla to jako fakt už né :smich:

Ahááááááá, tak to jo. A jak je jinak? Co Péťa, co pejsek atd?

Vloženo (editace)
Nazdárek :t Jak se máte?

no zdravíčko mladíku :D máme se výborně, jak je u tebe?? Co lorrinka - jak oslavila narozky??

Editováno: , autor: Katka
Vloženo
kdo to??

malejch a ukecanejch v klubu moc není lol

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit nový...