Host Katka Vloženo 6. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 6. Listopad 2006 ahoj Bade jak vypadá počásko na moravě?? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 6. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 6. Listopad 2006 ahoj Bade jak vypadá počásko na moravě?? Ahoj Kačko....mno chčije a chčije Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 6. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 6. Listopad 2006 ahoj Bade jak vypadá počásko na moravě?? No Žďár hlásí zbytky sněhu a +4° Celsia - kosssa jak howedo... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ivana Vloženo 6. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 6. Listopad 2006 Zdravim vespolek dá si někdo panáka? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Katka Vloženo 6. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 6. Listopad 2006 Zdravim vespolek dá si někdo panáka? na dlouhodou dobu mám vybráno Ivanko Zdravíčko stíhačko, jak se máme?? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
OrOrO Vloženo 6. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 6. Listopad 2006 Já si dám a tuplovanýho, je mně ze všeho nějak divně, ztrácím cuť do života, nějak se mně všechno hroutí. Ahoj. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Katka Vloženo 6. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 6. Listopad 2006 včera celý den chcalo u nás, takže o5 se Vám to tam přesunulo... zítra by jste tam už měli mít sucho badýsku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Katka Vloženo 6. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 6. Listopad 2006 Já si dám a tuplovanýho, je mně ze všeho nějak divně, ztrácím cuť do života, nějak se mně všechno hroutí. Ahoj. bych řekla, že takovejch je nás tady víc, nicméně si dej čokoládu, kopec zmrzliny, večer pokecej s kámošema a ráno bude líp, tedy pokud to nepotáhnete až do svítání a chuť do života neztrácej - život máme jen jeden, tak proč si ho něčím kazit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
OrOrO Vloženo 6. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 6. Listopad 2006 Dík Katko tobě taky hodně síly Ahoj. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Katka Vloženo 6. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 6. Listopad 2006 Dík Katko tobě taky hodně síly Ahoj. nemáš zač, já už tu sílu našla, prý je jí hodně v sýru jedeš besídku? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 6. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 6. Listopad 2006 Já si dám a tuplovanýho, je mně ze všeho nějak divně, ztrácím cuť do života, nějak se mně všechno hroutí. Ahoj. Čao Honzo, no co naděláš, víš jak je to v tym songu, jednou je hůř, jednou je líp... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr s Vloženo 6. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 6. Listopad 2006 Ahoj všem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
OrOrO Vloženo 6. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 6. Listopad 2006 Ještě nevím nejsem členem OC , ale možná bych se za Váma přijel podívat mám to nějakých 40 km tak ještě uvidím. Zatím Ahoj jdu si pro ten sýr. Ahoj Honza. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Katka Vloženo 6. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 6. Listopad 2006 Ještě nevím nejsem členem OC , ale možná bych se za Váma přijel podívat mám to nějakých 40 km tak ještě uvidím. Zatím Ahoj jdu si pro ten sýr. Ahoj Honza. na besídku a ostatní srazy nemusíš být členem OC dobrou chuť k temu sýru Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 6. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 6. Listopad 2006 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr s Vloženo 6. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 6. Listopad 2006 Dík Katko tobě taky hodně síly Ahoj. nemáš zač, já už tu sílu našla, prý je jí hodně v sýru jedeš besídku? Ahoj Katko, dlouho jsem o tobě neslyšel, nečetl, co se s tebou děje? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 6. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 6. Listopad 2006 tak to jsem ráda, že v tom nebudu sama to jsem zvědavá, kdo se tentokráte postará o zábavu, když my dva nepijeme Takovej malej, ukecanej... kdo to?? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ivana Vloženo 6. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 6. Listopad 2006 Zdravim vespolek dá si někdo panáka? na dlouhodou dobu mám vybráno Ivanko Zdravíčko stíhačko, jak se máme?? Ahojky Kačí koukám,že ta sobota se vydařila vážně si nedáš panáka jinak se mám,tak jak si zasloužím jo a z dovolené mi táta místo Dendy přivezl cikáně Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Katka Vloženo 6. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 6. Listopad 2006 Ahoj Katko, dlouho jsem o tobě neslyšel, nečetl, co se s tebou děje? to bude tím, že nikdo o mě nemá žádné informace a to abych psala že bla bla bla to jako fakt už né Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeneburg Vloženo 6. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 6. Listopad 2006 Nazdárek Jak se máte? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Katka Vloženo 6. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 6. Listopad 2006 Ahojky Kačí koukám,že ta sobota se vydařila vážně si nedáš panáka jinak se mám,tak jak si zasloužím jo a z dovolené mi táta místo Dendy přivezl cikáně sobota se protáhla do pracovní neděle a dospávala jsem to dneska tfuj, bylo to naročné od pátku ivanko Dendu pozdravuj - já mám teď prcka 14 dní na dovče u mamky ten zas bude jak ředitel cementárky... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr s Vloženo 6. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 6. Listopad 2006 Ahoj Katko, dlouho jsem o tobě neslyšel, nečetl, co se s tebou děje? to bude tím, že nikdo o mě nemá žádné informace a to abych psala že bla bla bla to jako fakt už né Ahááááááá, tak to jo. A jak je jinak? Co Péťa, co pejsek atd? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Katka Vloženo 6. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 6. Listopad 2006 (editace) Nazdárek Jak se máte? no zdravíčko mladíku máme se výborně, jak je u tebe?? Co lorrinka - jak oslavila narozky?? Editováno: 6. Listopad 2006, autor: Katka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Katka Vloženo 6. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 6. Listopad 2006 Peťa OK, pes OK a jinak je vše taky OK Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Katka Vloženo 6. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 6. Listopad 2006 kdo to?? malejch a ukecanejch v klubu moc není Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky