Petr s Vloženo 6. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 6. Listopad 2006 Peťa OK, pes OK a jinak je vše taky OK Tak to rád slyšim ( čtu ). Jedeš na ten sraz? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lorrinnka Vloženo 6. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 6. Listopad 2006 Ahojky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 6. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 6. Listopad 2006 A už su zase tady, musel jsem trochu zapracovat na stravě... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Katka Vloženo 6. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 6. Listopad 2006 Ahojky čaues slečinko Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ivana Vloženo 6. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 6. Listopad 2006 Já si dám a tuplovanýho, je mně ze všeho nějak divně, ztrácím cuť do života, nějak se mně všechno hroutí. Ahoj. Ahoj Jene hlavu vzhuru,bude líp když nejde o život,jde o h.... nic Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr s Vloženo 6. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 6. Listopad 2006 Ahojky Ahoj Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 6. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 6. Listopad 2006 Ahojky No čao kočko... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Katka Vloženo 6. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 6. Listopad 2006 Tak to rád slyšim ( čtu ). Jedeš na ten sraz? já nevím Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lorrinnka Vloženo 6. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 6. Listopad 2006 Ahojky čaues slečinko Ahoj Kačko.. Narozky jsem oslavila suprově.. Jak se máš? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr s Vloženo 6. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 6. Listopad 2006 Tak to rád slyšim ( čtu ). Jedeš na ten sraz? já nevím A proč ještě nevíš? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Katka Vloženo 6. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 6. Listopad 2006 Ahoj Kačko.. Narozky jsem oslavila suprově.. Jak se máš? ospale Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
OrOrO Vloženo 6. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 6. Listopad 2006 Sýr nezabral jdu zkusit pracovat. Asi rozmontuji 4 patra výtahu. Ahoj Všem Honza. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Katka Vloženo 6. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 6. Listopad 2006 A proč ještě nevíš? protože od jisté doby nic neplánuju rozhodnutí nechám na sobotu - buď dorazím večer a nebo nedorazím... Páč když se to neplánuje, pak to je "hardcore" Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr s Vloženo 6. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 6. Listopad 2006 Kdepak jsi se fotila, Kačko???? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lorrinnka Vloženo 6. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 6. Listopad 2006 Ahoj Kačko.. Narozky jsem oslavila suprově.. Jak se máš? ospale Jakto? Vždyť venku je taaak krásně hnusně Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ivana Vloženo 6. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 6. Listopad 2006 Ahojky nazdarek Praha zdraví Brno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Katka Vloženo 6. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 6. Listopad 2006 Sýr nezabral jdu zkusit pracovat. Asi rozmontuji 4 patra výtahu. Ahoj Všem Honza. hlavaně opatrně Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Katka Vloženo 6. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 6. Listopad 2006 Jakto? Vždyť venku je taaak krásně hnusně náročné dny za námi jsou... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Katka Vloženo 6. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 6. Listopad 2006 Kdepak jsi se fotila, Kačko???? na výstavě u OPC Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lorrinnka Vloženo 6. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 6. Listopad 2006 Sýr nezabral jdu zkusit pracovat. Asi rozmontuji 4 patra výtahu. Ahoj Všem Honza. Ahoj Honzíku.. Proč ty chmurné myšlenky? Nejlepší na špatnou náladu je být mezi lidmi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 6. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 6. Listopad 2006 náročné dny za námi jsou... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lorrinnka Vloženo 6. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 6. Listopad 2006 Jakto? Vždyť venku je taaak krásně hnusně náročné dny za námi jsou... a co teprve před námi.. Zvlášť sobota bude náročná Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr s Vloženo 6. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 6. Listopad 2006 Kdepak jsi se fotila, Kačko???? na výstavě u OPC Áha, ale sluší ti to. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 6. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 6. Listopad 2006 Ahoj Honzíku.. Proč ty chmurné myšlenky? Nejlepší na špatnou náladu je být mezi lidmi Souhlas, asi pojedeme za Honzou na kafe... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Katka Vloženo 6. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 6. Listopad 2006 Nejlepší na špatnou náladu je být mezi lidmi to jo, ale nesmíš mít chuť je povraždit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky