BadyS Vloženo 12. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 12. Listopad 2006 ja ani nevim, vecer mi bylo dobre a rano silene blbe, asi tvrda postel nebo tak neco.... jestli na tebe lorinka moc nefuněla Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lorrinnka Vloženo 12. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 12. Listopad 2006 schovejte ty pivaaaaa, me je blbe..... že ty jsi něco chlastal viď? lol ja ani nevim, vecer mi bylo dobre a rano silene blbe, asi tvrda postel nebo tak neco.... a co teprve v poledne.. Kdybyste ho viděli, no hrůza, a ten smrad..Jak v lihovaru Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeneburg Vloženo 12. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 12. Listopad 2006 (editace) a to mi kamos kolem ctvrte dovezl 5L slivovice z palirny, jen jsem to videl a.... ochutnal voe kdybych ochutnal, tak to tam uklizis do ted.... Editováno: 12. Listopad 2006, autor: Jeneburg Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lorrinnka Vloženo 12. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 12. Listopad 2006 ja ani nevim, vecer mi bylo dobre a rano silene blbe, asi tvrda postel nebo tak neco.... jestli na tebe lorinka moc nefuněla NO dovool. Já ho odstěhovala na druhej konec postel a čumákem ke zdi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lorrinnka Vloženo 12. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 12. Listopad 2006 a to mi kamos kolem ctvrte dovezl 5L slivovice z palirny, jen jsem to videl a.... ochutnal voe kdybzch ochutnal, tak to tom uklizis do ted.... CO Já???? Kdepak, tys chlastal, tobě bylo blbě a kdybys ty blinkal, tak ty bys uklízel Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 12. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 12. Listopad 2006 jelo se dobre do brna ale cestou do praglu stridave slunecno kroupy a prehanky...moc foukalo, na tech 15kach to nedrzi tak jak sem zvyklej z leta z 18tek jen ten nájezd na dalnici sem posral, jsme jeli zbytečně daleko, nahov.. to značili,ale bylo to malinko kratší Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeneburg Vloženo 12. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 12. Listopad 2006 ja ani nevim, vecer mi bylo dobre a rano silene blbe, asi tvrda postel nebo tak neco.... jestli na tebe lorinka moc nefuněla NO dovool. Já ho odstěhovala na druhej konec postel a čumákem ke zdi no tak to je jasne, nutila jsi me celou noc cichat zed !!! ted uz chapu proc mi tak bylo.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 12. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 12. Listopad 2006 jelo se dobre do brna ale cestou do praglu stridave slunecno kroupy a prehanky...moc foukalo, na tech 15kach to nedrzi tak jak sem zvyklej z leta z 18tek jen ten nájezd na dalnici sem posral, jsme jeli zbytečně daleko, nahov.. to značili,ale bylo to malinko kratší Já měl puštěnou navi a jel jsi přesně podle ní Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lorrinnka Vloženo 12. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 12. Listopad 2006 ja ani nevim, vecer mi bylo dobre a rano silene blbe, asi tvrda postel nebo tak neco.... jestli na tebe lorinka moc nefuněla NO dovool. Já ho odstěhovala na druhej konec postel a čumákem ke zdi no tak to je jasne, nutila jsi me celou noc cichat zed !!! ted uz chapu proc mi tak bylo.... Hele bud rád že si čuchal jen zeď Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
luban Vloženo 12. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 12. Listopad 2006 Dobry vecer vsem, tak uz taky sosam fotecky z ftp a je to velmi hodnotne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 12. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 12. Listopad 2006 Já měl puštěnou navi a jel jsi přesně podle ní jo to jo,ale šlo to vzít v druhé dědině na vel.mez. a bylo by to rychlejší, ale ja nikam nespěchal Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 12. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 12. Listopad 2006 Dobry vecer vsem, tak uz taky sosam fotecky z ftp a je to velmi hodnotne hoj lubane -_-, plodný to víkend co lol Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 12. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 12. Listopad 2006 bylo to OK,alespoň jsem se "kochal",když ta moje robka šoférovala Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lorrinnka Vloženo 12. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 12. Listopad 2006 Dobry vecer vsem, tak uz taky sosam fotecky z ftp a je to velmi hodnotne Ty od Badysa jsou asi nepeprnější Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
luban Vloženo 12. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 12. Listopad 2006 hoj lubane -_-, plodný to víkend co lol Zdar Bade, jj velmi vydarene Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 12. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 12. Listopad 2006 bylo to OK,alespoň jsem se "kochal",když ta moje robka šoférovala já se zase v těch zákrutách docela probral Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
IvanaII Vloženo 12. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 12. Listopad 2006 bylo to OK,alespoň jsem se "kochal",když ta moje robka šoférovala A kecal... sice jen 2krát,ale kecal Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 12. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 12. Listopad 2006 Dobry vecer vsem, tak uz taky sosam fotecky z ftp a je to velmi hodnotne Ty od Badysa jsou asi nepeprnější jako třeba nevím proč tam mám vittovi slipy apod, ale v pohodě Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lorrinnka Vloženo 12. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 12. Listopad 2006 bylo to OK,alespoň jsem se "kochal",když ta moje robka šoférovala A kecal... sice jen 2krát,ale kecal To Kubajs taky, nějak se mu nelíbilo na kraji vozovky Ale dojeli jsme.. Sice to považuji za zázrak, ale dokonce i auto přežilo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lorrinnka Vloženo 12. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 12. Listopad 2006 Dobry vecer vsem, tak uz taky sosam fotecky z ftp a je to velmi hodnotne Ty od Badysa jsou asi nepeprnější jako třeba nevím proč tam mám vittovi slipy apod, ale v pohodě Ale HOši vy jste měli ještě nějakej soukromej dýchánek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
luban Vloženo 12. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 12. Listopad 2006 jako třeba nevím proč tam mám vittovi slipy apod, ale v pohodě Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeneburg Vloženo 12. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 12. Listopad 2006 (editace) bylo to OK,alespoň jsem se "kochal",když ta moje robka šoférovala A kecal... sice jen 2krát,ale kecal To Kubajs taky, nějak se mu nelíbilo na kraji vozovky Ale dojeli jsme.. Sice to považuji za zázrak, ale dokonce i auto přežilo auto prezilo a ja asi po 487 infarktech taky, ale sledovat ji pred zatackou, kdy nevedela co driv, jestli blinkr, nebo brzdit, nebo podradit, natoz tocit volantem do zatacky, to byla parada Editováno: 12. Listopad 2006, autor: Jeneburg Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 12. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 12. Listopad 2006 bylo to OK,alespoň jsem se "kochal",když ta moje robka šoférovala A kecal... sice jen 2krát,ale kecal To Kubajs taky, nějak se mu nelíbilo na kraji vozovky Ale dojeli jsme.. Sice to považuji za zázrak, ale dokonce i auto přežilo auto prezilo a ja asi po 487 infarktech taky, ale sledovat ji pred zatackou, kdy nevedela co driv, jestli blinkr, nebo brzdit, nebo podradit, natoz tocit volantem do zatacky, to byla parada Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 12. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 12. Listopad 2006 Ale HOši vy jste měli ještě nějakej soukromej dýchánek to si tak necháš fotak na stole a pak čučíš co tam je za home video Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
IvanaII Vloženo 12. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 12. Listopad 2006 Ale HOši vy jste měli ještě nějakej soukromej dýchánek to si tak necháš fotak na stole a pak čučíš co tam je za home video Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky