Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo
schovejte ty pivaaaaa, me je blbe..... :kuk:

že ty jsi něco chlastal viď? lol lol lol

ja ani nevim, vecer mi bylo dobre a rano silene blbe, asi tvrda postel nebo tak neco.... :D

a co teprve v poledne.. Kdybyste ho viděli, no hrůza, a ten smrad..Jak v lihovaru :smich:

Vloženo (editace)
a to mi kamos kolem ctvrte dovezl 5L slivovice z palirny, jen jsem to videl a....  :huh:

ochutnal lol

voe kdybych ochutnal, tak to tam uklizis do ted.... :blbec::t

Editováno: , autor: Jeneburg
Vloženo
ja ani nevim, vecer mi bylo dobre a rano silene blbe, asi tvrda postel nebo tak neco.... :D

jestli na tebe lorinka moc nefuněla :smich:

NO dovool. Já ho odstěhovala na druhej konec postel a čumákem ke zdi lol

Vloženo
a to mi kamos kolem ctvrte dovezl 5L slivovice z palirny, jen jsem to videl a....  :huh:

ochutnal lol

voe kdybzch ochutnal, tak to tom uklizis do ted.... :blbec::t

CO Já???? Kdepak, tys chlastal, tobě bylo blbě a kdybys ty blinkal, tak ty bys uklízel :palec2:

Vloženo
jelo se dobre do brna ale cestou do praglu stridave slunecno kroupy a prehanky...moc foukalo, na tech 15kach to nedrzi tak jak sem zvyklej z leta z 18tek :D

jen ten nájezd na dalnici sem posral, jsme jeli zbytečně daleko, nahov.. to značili,ale bylo to malinko kratší :)

Vloženo

no tak to je jasne, nutila jsi me celou noc cichat zed !!! ted uz chapu proc mi tak bylo.... :kuk::D

Vloženo
jelo se dobre do brna ale cestou do praglu stridave slunecno kroupy a prehanky...moc foukalo, na tech 15kach to nedrzi tak jak sem zvyklej z leta z 18tek :D

jen ten nájezd na dalnici sem posral, jsme jeli zbytečně daleko, nahov.. to značili,ale bylo to malinko kratší :)

Já měl puštěnou navi a jel jsi přesně podle ní

Vloženo

no tak to je jasne, nutila jsi me celou noc cichat zed !!! ted uz chapu proc mi tak bylo.... :kuk::D

Hele bud rád že si čuchal jen zeď

Vloženo
Já měl puštěnou navi a jel jsi přesně podle ní

:palec2: jo to jo,ale šlo to vzít v druhé dědině na vel.mez. a bylo by to rychlejší, ale ja nikam nespěchal :)

Vloženo
Dobry vecer vsem, tak uz taky sosam fotecky z ftp a je to velmi hodnotne  :D  :D  :D  :D  :palec2:  :palec2:

Ty od Badysa jsou asi nepeprnější :unsure:

jako třeba nevím proč tam mám vittovi slipy apod, ale v pohodě lol:palec2:

Vloženo
bylo to OK,alespoň jsem se "kochal",když ta moje robka šoférovala

A kecal... :smich: sice jen 2krát,ale kecal :smich:

To Kubajs taky, nějak se mu nelíbilo na kraji vozovky lol Ale dojeli jsme.. Sice to považuji za zázrak, ale dokonce i auto přežilo :smich:

Vloženo
Dobry vecer vsem, tak uz taky sosam fotecky z ftp a je to velmi hodnotne  :D  :D  :D  :D  :palec2:  :palec2:

Ty od Badysa jsou asi nepeprnější :unsure:

jako třeba nevím proč tam mám vittovi slipy apod, ale v pohodě lol:palec2:

Ale HOši vy jste měli ještě nějakej soukromej dýchánek :smich::prc:

Vloženo (editace)

To Kubajs taky, nějak se mu nelíbilo na kraji vozovky lol Ale dojeli jsme.. Sice to považuji za zázrak, ale dokonce i auto přežilo :smich:

auto prezilo a ja asi po 487 infarktech taky, ale sledovat ji pred zatackou, kdy nevedela co driv, jestli blinkr, nebo brzdit, nebo podradit, natoz tocit volantem do zatacky, to byla parada :t

Editováno: , autor: Jeneburg
Vloženo

auto prezilo a ja asi po 487 infarktech taky, ale sledovat ji pred zatackou, kdy nevedela co driv, jestli blinkr, nebo brzdit, nebo podradit, natoz tocit volantem do zatacky, to byla parada :t

:smich::smich::smich:

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit nový...