Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Tak koukám že jste ještě na hotelu ve velkým pokračovali!!! :smich::smich::smich:

Tak koukám že jste ještě na hotelu ve velkým pokračovali!!! :smich::smich::smich:

:specool::smich::smich: příšte musím vzít více jablíček lol lol

Tak koukám že jste ještě na hotelu ve velkým pokračovali!!! :smich:  :smich:  :smich:

jj, jablicko super :palec2:

Tak koukám že jste ještě na hotelu ve velkým pokračovali!!! :smich:  :smich:  :smich:

Badysku jen to néé,kdo ví co by cosby pak dělal a kde všude by si ty šprcky dal :smich::smich::smich:

Jablíčko i Jabkovica.. MOOOC dobrý. :t

• Autor
jako třeba nevím proč tam mám vittovi slipy apod,  ale v pohodě lol  :palec2:

:smich::smich::D:D:palec2::palec2:

taky si nepamatuju proc :D

NAZDAAAAAAAAAAAAAR MLAAADEZNICI !!! ;)

Badysku jen to néé,kdo ví co by cosby pak dělal a kde všude by si ty šprcky dal :smich::smich::smich:

:smich::smich::smich::smich::smich:

:o:o ty jo jaky sprcky ??? :o:o

Zdar -_-

bylo to OK,alespoň jsem se "kochal",když ta moje robka šoférovala

A kecal... :smich: sice jen 2krát,ale kecal :smich:

To Kubajs taky, nějak se mu nelíbilo na kraji vozovky lol Ale dojeli jsme.. Sice to považuji za zázrak, ale dokonce i auto přežilo :smich:

auto prezilo a ja asi po 487 infarktech taky, ale sledovat ji pred zatackou, kdy nevedela co driv, jestli blinkr, nebo brzdit, nebo podradit, natoz tocit volantem do zatacky, to byla parada :t

OOO Kubíčku ty jsi vážně vtipný. Ikdyž s tebou musít bohužel ač nerada souhlasit. To bylo strašný, v tu chvíli jsem si připadala jak chobotnice

Ahoj Míšo -_--_-

Já se chtěl ještě dopoledne stavit, ale když jsem v devět ráno cejtil ze sebe ten chlast tak jsem to raději vzdal!!! :(

:o:o ty jo jaky sprcky ??? :o:o

Ty, který si flusal z okna :smich::smich::smich::smich:

AHooooj :t

Ahoj Míšo -_--_-

Ahojky !!! -_-

NAZDAAAAAAAAAAAAAR MLAAADEZNICI !!!  ;)

;););)

NAZDAAAAAAAAAAAAAR MLAAADEZNICI !!!  ;)

;););)

:D

No na tom pokoji jsem se smíchem málem totálně zabil a BadyS na to byl stejně.už dlooouho jsem se tak nenachlamal

No na tom pokoji jsem se smíchem málem totálně zabil a BadyS na to byl stejně.už dlooouho jsem se tak nenachlamal

Ty jsi Cosbíku byl naprosto k sežrání.. Ta fotka patří zarámovat a založit někam do archívu

Ty jsi Cosbíku byl naprosto k sežrání.. Ta fotka patří zarámovat a založit někam do archívu

ježiši jen to nééééééééééééé :smich:

přesně tak :palec2: , já pak smíchem brečel lollollol:palec2: to už nešlo, málem mě huba upadla :smich:

to neexistuje.I já se lekl

lorrinnka >> hovadko, dejsi do avataru jen sebe ze sprckou jo.... ;)

NO včerejšek byl prostě dokonalej. Jen si vzpomenu tak se strašně řežu.. :smich: COsby tvoje reakce na vlastní hehm tvář. byla taky super

Host
Toto téma je nyní uzavřeno pro další odpovědi.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.