lorrinnka Vloženo 13. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 13. Listopad 2006 tak šprcku na hlavu bych si tedy nedávala... kua lorri, ty nevíš že bez je to lepší Já to vím, ale byl to Jenebrgův nápad.. Byl trochu použitej, tak se rozhodl že si jde koupit na recepci šprcky a pak to začalo. No a pro další várku šel s kamarádem a řekl recepční že by si přál kvylitnější ochranu, že kamarádovi nevyhovuje a praská Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Katka Vloženo 13. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 13. Listopad 2006 Chce se mi ajat tož dobrů noc Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 13. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 13. Listopad 2006 tak šprcku na hlavu bych si tedy nedávala... kua lorri, ty nevíš že bez je to lepší Tak s tím musím souhlasit... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 13. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 13. Listopad 2006 to byl mazec pane Kua, neuděláme v sobotu besídku...? hmm to je výzva Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 13. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 13. Listopad 2006 to byl mazec pane Kua, neuděláme v sobotu besídku...? no to by byl dalsi mazeeeec Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lorrinnka Vloženo 13. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 13. Listopad 2006 Chce se mi ajat AHoj Cosby Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 13. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 13. Listopad 2006 njn, politika hýbe televizním průmyslem ti tam pošlem lorrinku, ta se o zábavu postará Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Katka Vloženo 13. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 13. Listopad 2006 Já to vím, ale byl to Jenebrgův nápad.. Byl trochu použitej, tak se rozhodl že si jde koupit na recepci šprcky a pak to začalo. No a pro další várku šel s kamarádem a řekl recepční že by si přál kvylitnější ochranu, že kamarádovi nevyhovuje a praská koukám, že ty mu taky zbaštíš všechny nápady co on řekne - on si tu šprcku na hlavu nedával, že Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lorrinnka Vloženo 13. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 13. Listopad 2006 to byl mazec pane Kua, neuděláme v sobotu besídku...? hmm to je výzva AHoj Badysku.. Vám to v sobotu nestačilo? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 13. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 13. Listopad 2006 Já to vím, ale byl to Jenebrgův nápad.. Byl trochu použitej, tak se rozhodl že si jde koupit na recepci šprcky a pak to začalo. No a pro další várku šel s kamarádem a řekl recepční že by si přál kvylitnější ochranu, že kamarádovi nevyhovuje a praská Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 13. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 13. Listopad 2006 No to by šlo.Já budu v germánii a v sobotu se budu vracet,tak klíďo na na další besídku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lorrinnka Vloženo 13. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 13. Listopad 2006 Já to vím, ale byl to Jenebrgův nápad.. Byl trochu použitej, tak se rozhodl že si jde koupit na recepci šprcky a pak to začalo. No a pro další várku šel s kamarádem a řekl recepční že by si přál kvylitnější ochranu, že kamarádovi nevyhovuje a praská koukám, že ty mu taky zbaštíš všechny nápady co on řekne - on si tu šprcku na hlavu nedával, že Jo zkoušel to, ale vždy mu praskla.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 13. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 13. Listopad 2006 hmm to je výzva No to bych řekl... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Katka Vloženo 13. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 13. Listopad 2006 Jo zkoušel to, ale vždy mu praskla.. to bude rukama Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
IvanaII Vloženo 13. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 13. Listopad 2006 No to by šlo.Já budu v germánii a v sobotu se budu vracet,tak klíďo na na další besídku no a co já??? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lorrinnka Vloženo 13. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 13. Listopad 2006 možná hlavou Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 13. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 13. Listopad 2006 AHoj Badysku.. Vám to v sobotu nestačilo? Ahojky lorinko, ale tak dneska jsem třeba ještě uspokojen tou akcí, ale v sobotu to zase bude skoro 7 dni a je třeba nevyjít ze cviku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 13. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 13. Listopad 2006 no to by byl dalsi mazeeeec To teda jo... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lorrinnka Vloženo 13. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 13. Listopad 2006 No to by šlo.Já budu v germánii a v sobotu se budu vracet,tak klíďo na na další besídku no a co já??? My tě Ivanko vemem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 13. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 13. Listopad 2006 No to by šlo.Já budu v germánii a v sobotu se budu vracet,tak klíďo na na další besídku no a co já??? Ty si dej Deli Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Katka Vloženo 13. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 13. Listopad 2006 možná hlavou když je gumička natahovací, pak jedině rukama Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeneburg Vloženo 13. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 13. Listopad 2006 Jo zkoušel to, ale vždy mu praskla.. to bude rukama vetsi mozek >> vetsi hlava >> guma praska Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lorrinnka Vloženo 13. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 13. Listopad 2006 AHoj Badysku.. Vám to v sobotu nestačilo? Ahojky lorinko, ale tak dneska jsem třeba ještě uspokojen tou akcí, ale v sobotu to zase bude skoro 7 dni a je třeba nevyjít ze cviku NO to je pravda, ale když si vemeš že celá neděle byla totálně v háji..Tak nevím nevím,, Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 13. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 13. Listopad 2006 No to by šlo.Já budu v germánii a v sobotu se budu vracet,tak klíďo na na další besídku Čao cosby, můžeme cestou z Německa vytvořit první mezinárodní besídkovou kolonu... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
IvanaII Vloženo 13. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 13. Listopad 2006 No to by šlo.Já budu v germánii a v sobotu se budu vracet,tak klíďo na na další besídku no a co já??? Ty si dej Deli žádné nemám a kdybych měla ,tak bys mi ho sežral Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky