Host Katka Vloženo 13. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 13. Listopad 2006 vetsi mozek >> vetsi hlava >> guma praska bezpečná ochrana za každých okolností Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lorrinnka Vloženo 13. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 13. Listopad 2006 No to by šlo.Já budu v germánii a v sobotu se budu vracet,tak klíďo na na další besídku no a co já??? Ty si dej Deli žádné nemám a kdybych měla ,tak bys mi ho sežral Jejda vy jste na sebe občas taky tak miloučcí jako já s Kubou Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 13. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 13. Listopad 2006 No to by šlo.Já budu v germánii a v sobotu se budu vracet,tak klíďo na na další besídku Čao cosby, můžeme cestou z Německa vytvořit první mezinárodní besídkovou kolonu... JO,jedu do Weimaru.Ještě ani nevím,kde to je Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 13. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 13. Listopad 2006 Ahojky lorinko, ale tak dneska jsem třeba ještě uspokojen tou akcí, ale v sobotu to zase bude skoro 7 dni a je třeba nevyjít ze cviku Tak že by jsme v neděli zaskočili...??? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lorrinnka Vloženo 13. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 13. Listopad 2006 vetsi mozek >> vetsi hlava >> guma praska bezpečná ochrana za každých okolností To byly kondomy Ty a Já Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeneburg Vloženo 13. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 13. Listopad 2006 No to by šlo.Já budu v germánii a v sobotu se budu vracet,tak klíďo na na další besídku Čao cosby, můžeme cestou z Německa vytvořit první mezinárodní besídkovou kolonu... JO,jedu do Weimaru.Ještě ani nevím,kde to je v Nemecku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lorrinnka Vloženo 13. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 13. Listopad 2006 Ahojky lorinko, ale tak dneska jsem třeba ještě uspokojen tou akcí, ale v sobotu to zase bude skoro 7 dni a je třeba nevyjít ze cviku Tak že by jsme v neděli zaskočili...??? Na dvě studený kafe v plechovce na benzince Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 13. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 13. Listopad 2006 No to by šlo.Já budu v germánii a v sobotu se budu vracet,tak klíďo na na další besídku Čao cosby, můžeme cestou z Německa vytvořit první mezinárodní besídkovou kolonu... JO,jedu do Weimaru.Ještě ani nevím,kde to je v Nemecku neke,fakt?? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Katka Vloženo 13. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 13. Listopad 2006 To byly kondomy Ty a Já takže kvalita czech šmejd tam o bezpečnosti netřeba diskutovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 13. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 13. Listopad 2006 Jejda vy jste na sebe občas taky tak miloučcí jako já s Kubou jj, akorát cosby asi nikoho netituluje <l> Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 13. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 13. Listopad 2006 Ahojky lorinko, ale tak dneska jsem třeba ještě uspokojen tou akcí, ale v sobotu to zase bude skoro 7 dni a je třeba nevyjít ze cviku Tak že by jsme v neděli zaskočili...??? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 13. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 13. Listopad 2006 JO,jedu do Weimaru.Ještě ani nevím,kde to je v Nemecku No nekendé... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeneburg Vloženo 13. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 13. Listopad 2006 Jejda vy jste na sebe občas taky tak miloučcí jako já s Kubou jj, akorát cosby asi nikoho netituluje <l> ale <l> neni spatna vec, jen to nesmi byt chlap Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 13. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 13. Listopad 2006 No to by šlo.Já budu v germánii a v sobotu se budu vracet,tak klíďo na na další besídku no vyborne...v praze by jsme se meli potkat tak uz staci jen pozvat spidiho a badyse a prilehle okoli Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
IvanaII Vloženo 13. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 13. Listopad 2006 Jejda vy jste na sebe občas taky tak miloučcí jako já s Kubou jj, akorát cosby asi nikoho netituluje <l> tak ještě tohle ,to by mohl zkusit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lorrinnka Vloženo 13. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 13. Listopad 2006 Jejda vy jste na sebe občas taky tak miloučcí jako já s Kubou jj, akorát cosby asi nikoho netituluje <l> ale <l> neni spatna vec, jen to nesmi byt chlap Nebudu se k tomu vyjadřovat, mám na to svůj názor a ty ho znáš Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Katka Vloženo 13. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 13. Listopad 2006 no vyborne...v praze by jsme se meli potkat tak uz staci jen pozvat spidiho a badyse a prilehle okoli tak to si užíte... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeneburg Vloženo 13. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 13. Listopad 2006 Jejda vy jste na sebe občas taky tak miloučcí jako já s Kubou jj, akorát cosby asi nikoho netituluje <l> ale <l> neni spatna vec, jen to nesmi byt chlap Nebudu se k tomu vyjadřovat, mám na to svůj názor a ty ho znáš Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lorrinnka Vloženo 13. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 13. Listopad 2006 To byly kondomy Ty a Já takže kvalita czech šmejd tam o bezpečnosti netřeba diskutovat NO právě to se trhalo ještě dřív než se to natáhlo na hlavu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 13. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 13. Listopad 2006 Jejda vy jste na sebe občas taky tak miloučcí jako já s Kubou jj, akorát cosby asi nikoho netituluje <l> tak ještě tohle ,to by mohl zkusit Lituji sám sebe.Dnes jsem dostal od kuchyňské skříňky ránu do čela a mám pěknou bouli Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 13. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 13. Listopad 2006 no vyborne...v praze by jsme se meli potkat tak uz staci jen pozvat spidiho a badyse a prilehle okoli tak to si užíte... tak o tom snad neni pochyb Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Katka Vloženo 13. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 13. Listopad 2006 cosby, jsi tu? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lorrinnka Vloženo 13. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 13. Listopad 2006 Jejda vy jste na sebe občas taky tak miloučcí jako já s Kubou jj, akorát cosby asi nikoho netituluje <l> ale <l> neni spatna vec, jen to nesmi byt chlap Nebudu se k tomu vyjadřovat, mám na to svůj názor a ty ho znáš hm Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
IvanaII Vloženo 13. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 13. Listopad 2006 Proč všichni tady chodíte až tak pozdě večer??? když my co brzo vstáváme musíme jít spinkat!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 13. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 13. Listopad 2006 Lituji sám sebe.Dnes jsem dostal od kuchyňské skříňky ránu do čela a mám pěknou bouli Tak to jsi tu skříňku asi blbě navrhl... Jinak ten Weimar by měl být někde pod Lipskem, je to v bývalé NDR... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky