Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

tak šprcku na hlavu bych si tedy nedávala... kua lorri, ty nevíš že bez je to lepší :smich:

Já to vím, ale byl to Jenebrgův nápad.. Byl trochu použitej, tak se rozhodl že si jde koupit na recepci šprcky a pak to začalo. No a pro další várku šel s kamarádem a řekl recepční že by si přál kvylitnější ochranu, že kamarádovi nevyhovuje a praská :smich:

Chce se mi ajat

tož dobrů noc

tak šprcku na hlavu bych si tedy nedávala... kua lorri, ty nevíš že bez je to lepší :smich:

Tak s tím musím souhlasit... :palec2:

to byl mazec pane :smich:  :smich:

Kua, neuděláme v sobotu besídku...? :smich::smich::smich:

hmm to je výzva lol

lol no to by byl dalsi mazeeeec lol

Chce se mi ajat

AHoj Cosby :t

njn, politika hýbe televizním průmyslem lol ti tam pošlem lorrinku, ta se o zábavu postará :smich:

kol110

Já to vím, ale byl to Jenebrgův nápad.. Byl trochu použitej, tak se rozhodl že si jde koupit na recepci šprcky a pak to začalo. No a pro další várku šel s kamarádem a řekl recepční že by si přál kvylitnější ochranu, že kamarádovi nevyhovuje a praská :smich:

koukám, že ty mu taky zbaštíš všechny nápady co on řekne - on si tu šprcku na hlavu nedával, že :smich:

hmm to je výzva lol

AHoj Badysku.. Vám to v sobotu nestačilo? :smich:

:smich::smich::smich::smich::smich:

No to by šlo.Já budu v germánii a v sobotu se budu vracet,tak klíďo na na další besídku

koukám, že ty mu taky zbaštíš všechny nápady co on řekne - on si tu šprcku na hlavu nedával, že :smich:

Jo zkoušel to, ale vždy mu praskla.. lol

hmm to je výzva lol

No to bych řekl... ;)

Jo zkoušel to, ale vždy mu praskla.. lol

to bude rukama :smich:

No to by šlo.Já budu v germánii a v sobotu se budu vracet,tak klíďo na na další besídku

no a co já??? :blbec:

:smich::smich: možná hlavou

Ahojky lorinko, ale tak dneska jsem třeba ještě uspokojen tou akcí, ale v sobotu to zase bude skoro 7 dni a je třeba nevyjít ze cviku :smich::smich::smich::smich::smich:

lol no to by byl dalsi mazeeeec lol

To teda jo... :palec2:

My tě Ivanko vemem :t

Ty si dej Deli :D

:smich::smich: možná hlavou

když je gumička lol natahovací, pak jedině rukama :smich:lol

Jo zkoušel to, ale vždy mu praskla..  lol

to bude rukama :smich:

vetsi mozek >> vetsi hlava >> guma praska :t

Ahojky lorinko, ale tak dneska jsem třeba ještě uspokojen tou akcí, ale v sobotu to zase bude skoro 7 dni a je třeba nevyjít ze cviku :smich::smich::smich::smich::smich:

NO to je pravda, ale když si vemeš že celá neděle byla totálně v háji..Tak nevím nevím,, :smich:

Čao cosby, můžeme cestou z Německa vytvořit první mezinárodní besídkovou kolonu... :smich:

Ty si dej Deli :D

žádné nemám a kdybych měla ,tak bys mi ho sežral :angry::blbec:

Host
Toto téma je nyní uzavřeno pro další odpovědi.

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.