Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo
vetsi mozek >> vetsi hlava >> guma praska :t

bezpečná ochrana za každých okolností :smich:

Vloženo
No to by šlo.Já budu v germánii a v sobotu se budu vracet,tak klíďo na na další besídku

no a co já??? :blbec:

Ty si dej Deli :D

žádné nemám a kdybych měla ,tak bys mi ho sežral :angry::blbec:

Jejda vy jste na sebe občas taky tak miloučcí jako já s Kubou :smich::smich::smich:

Vloženo
No to by šlo.Já budu v germánii a v sobotu se budu vracet,tak klíďo na na další besídku

Čao cosby, můžeme cestou z Německa vytvořit první mezinárodní besídkovou kolonu... :smich:

JO,jedu do Weimaru.Ještě ani nevím,kde to je

Vloženo
Ahojky lorinko, ale tak dneska jsem třeba ještě uspokojen tou akcí, ale v sobotu to zase bude skoro 7 dni a je třeba nevyjít ze cviku :smich::smich::smich::smich::smich:

Tak že by jsme v neděli zaskočili...??? lollollol

Vloženo

Čao cosby, můžeme cestou z Německa vytvořit první mezinárodní besídkovou kolonu... :smich:

v Nemecku :p

Vloženo
Ahojky lorinko, ale tak dneska jsem třeba ještě uspokojen tou akcí, ale v sobotu to zase bude skoro 7 dni a je třeba nevyjít ze cviku  :smich:  :smich:  :smich:  :smich:  :smich:

Na dvě studený kafe v plechovce na benzince :smich::smich:

Vloženo

v Nemecku :p

neke,fakt?? :D:D

Vloženo
To byly kondomy Ty a Já :smich:

takže kvalita czech šmejd :smich: tam o bezpečnosti netřeba diskutovat lol

Vloženo
Ahojky lorinko, ale tak dneska jsem třeba ještě uspokojen tou akcí, ale v sobotu to zase bude skoro 7 dni a je třeba nevyjít ze cviku  :smich:  :smich:  :smich:  :smich:  :smich:

:specool:

Vloženo

no vyborne...v praze by jsme se meli potkat tak uz staci jen pozvat spidiho a badyse a prilehle okoli lollol

Vloženo
Jejda vy jste na sebe občas taky tak miloučcí jako já s Kubou :smich:  :smich:  :smich:

jj, akorát cosby asi nikoho netituluje <l> :smich::smich::smich:

ale <l> neni spatna vec, jen to nesmi byt chlap :smich:

:(:disgust: Nebudu se k tomu vyjadřovat, mám na to svůj názor a ty ho znáš

Vloženo
no vyborne...v praze by jsme se meli potkat tak uz staci jen pozvat spidiho a badyse a prilehle okoli lollol

tak to si užíte...

Vloženo
Jejda vy jste na sebe občas taky tak miloučcí jako já s Kubou :smich:  :smich:  :smich:

:huh::kuk::unsure:

Vloženo

tak ještě tohle ,to by mohl zkusit :angry::blbec::blbec:

Lituji sám sebe.Dnes jsem dostal od kuchyňské skříňky ránu do čela a mám pěknou bouli

Vloženo

:huh::kuk::unsure:

hm

post-31-1163453669.gif

Vloženo
Lituji sám sebe.Dnes jsem dostal od kuchyňské skříňky ránu do čela a mám pěknou bouli

Tak to jsi tu skříňku asi blbě navrhl... lollollol

Jinak ten Weimar by měl být někde pod Lipskem, je to v bývalé NDR... ;)

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit nový...