Spidi Vloženo 13. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 13. Listopad 2006 no vyborne...v praze by jsme se meli potkat tak uz staci jen pozvat spidiho a badyse a prilehle okoli Jirko, teoreticky by to mělo být dvanáctého... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lorrinnka Vloženo 13. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 13. Listopad 2006 Proč všichni tady chodíte až tak pozdě večer??? když my co brzo vstáváme musíme jít spinkat!!! Není to ještě brzo? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
IvanaII Vloženo 13. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 13. Listopad 2006 Proč všichni tady chodíte až tak pozdě večer??? když my co brzo vstáváme musíme jít spinkat!!! Není to ještě brzo? PRO MĚ NÉ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 13. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 13. Listopad 2006 Jsem tu Spiidi,jak jezdíš do NDR??Kudy? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeneburg Vloženo 13. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 13. Listopad 2006 Proč všichni tady chodíte až tak pozdě večer??? když my co brzo vstáváme musíme jít spinkat!!! Není to ještě brzo? ja jdu taky spinkat.....jdes se mnou ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lorrinnka Vloženo 13. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 13. Listopad 2006 Proč všichni tady chodíte až tak pozdě večer??? když my co brzo vstáváme musíme jít spinkat!!! Není to ještě brzo? ja jdu taky spinkat.....jdes se mnou ? NJN... Jdu si zakouřit a pak ¨spát Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 13. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 13. Listopad 2006 no vyborne...v praze by jsme se meli potkat tak uz staci jen pozvat spidiho a badyse a prilehle okoli Jirko, teoreticky by to mělo být dvanáctého... pockej ale co to je za den??? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 13. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 13. Listopad 2006 Proč všichni tady chodíte až tak pozdě večer??? když my co brzo vstáváme musíme jít spinkat!!! Není to ještě brzo? ja jdu taky spinkat.....jdes se mnou ? Jdu."Máš ty a já"?? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 13. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 13. Listopad 2006 Jsem tuSpiidi,jak jezdíš do NDR??Kudy? Jezdím většinou jen do Bautzenu nebo do Drážďan a to jedu na Mladou Bolku, Liberec a pak na Hrádek nad Nisou a Zittau... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
IvanaII Vloženo 13. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 13. Listopad 2006 no vyborne...v praze by jsme se meli potkat tak uz staci jen pozvat spidiho a badyse a prilehle okoli Jirko, teoreticky by to mělo být dvanáctého... pockej ale co to je za den??? hošani co zase kujete za pikle Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 13. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 13. Listopad 2006 Jsem tuSpiidi,jak jezdíš do NDR??Kudy? Jezdím většinou jen do Bautzenu nebo do Drážďan a to jedu na Mladou Bolku, Liberec a pak na Hrádek nad Nisou a Zittau... a není lepší jet pro mě vrchem??HK-Jičín a tam? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeneburg Vloženo 13. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 13. Listopad 2006 Proč všichni tady chodíte až tak pozdě večer??? když my co brzo vstáváme musíme jít spinkat!!! Není to ještě brzo? ja jdu taky spinkat.....jdes se mnou ? Jdu."Máš ty a já"?? neeeeeeee, mame na to bobule Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 13. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 13. Listopad 2006 pockej ale co to je za den??? Nefim, kdyžtak vezmem něco poblíž... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 13. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 13. Listopad 2006 no vyborne...v praze by jsme se meli potkat tak uz staci jen pozvat spidiho a badyse a prilehle okoli Jirko, teoreticky by to mělo být dvanáctého... pockej ale co to je za den??? hošani co zase kujete za pikle Kujem pikle,kujem pikle obvyklé i neobvyklé Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 13. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 13. Listopad 2006 Jsem tuSpiidi,jak jezdíš do NDR??Kudy? Jezdím většinou jen do Bautzenu nebo do Drážďan a to jedu na Mladou Bolku, Liberec a pak na Hrádek nad Nisou a Zittau... a není lepší jet pro mě vrchem??HK-Jičín a tam? jo to je Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lorrinnka Vloženo 13. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 13. Listopad 2006 Proč všichni tady chodíte až tak pozdě večer??? když my co brzo vstáváme musíme jít spinkat!!! Není to ještě brzo? ja jdu taky spinkat.....jdes se mnou ? Jdu."Máš ty a já"?? Jejda průšvih... Nemám Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 13. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 13. Listopad 2006 a není lepší jet pro mě vrchem??HK-Jičín a tam? Pro Tebe určitě... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lorrinnka Vloženo 13. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 13. Listopad 2006 Nic.. Jdu hajat. Tak dobrou noc Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
IvanaII Vloženo 13. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 13. Listopad 2006 Dobrou Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 13. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 13. Listopad 2006 Nic.. Jdu hajat. Tak dobrou noc Dobrou... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 13. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 13. Listopad 2006 bobrou Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeneburg Vloženo 13. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 13. Listopad 2006 dobrou.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 13. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 13. Listopad 2006 tu se nám to všechno loučí já snad taky zalehnu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 13. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 13. Listopad 2006 tu se nám to všechno loučí já snad taky zalehnu Já ne-ééé... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 13. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 13. Listopad 2006 tu se nám to všechno loučí já snad taky zalehnu a co tě tam čeká??Že by toto Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky