Tomáš Vloženo 14. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 14. Listopad 2006 Zdar mladeznici !!! Zdarec Ahoj pane ! Jakpak se mame ? Trošku se flákáme Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host MichalF Vloženo 14. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 14. Listopad 2006 Zdar mladeznici !!! zdravíčko mladý muži Ahoj Kaci !!! ;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host MichalF Vloženo 14. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 14. Listopad 2006 Zdar mladeznici !!! Zdarec Ahoj pane ! Jakpak se mame ? Trošku se flákáme To se nekdo ma !!! Ja makam jak sroub ! :-( Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomáš Vloženo 14. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 14. Listopad 2006 Zdar mladeznici !!! Zdarec Ahoj pane ! Jakpak se mame ? Trošku se flákáme To se nekdo ma !!! Ja makam jak sroub ! :-( Ale čas na to se tu vykecávat máš Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeneburg Vloženo 14. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 14. Listopad 2006 nadhera, za 13 minut mi koci dopoledni sichta a hura na odpoledni Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 14. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 14. Listopad 2006 bud zdráv kubrte kde je tě konec co ,že jsi ,jste nedojeli na sraz Zdar Jiříku, njn hold sem byl pracovně zaneprázdněn,tak jsme měli kapku smolíka jsem si všiml škoda,bylo fajnééé Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 14. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 14. Listopad 2006 nadhera, za 13 minut mi koci dopoledni sichta a hura na odpoledni odpolední jo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host MichalF Vloženo 14. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 14. Listopad 2006 Zdar mladeznici !!! Zdarec Ahoj pane ! Jakpak se mame ? Trošku se flákáme To se nekdo ma !!! Ja makam jak sroub ! :-( Ale čas na to se tu vykecávat máš No to mam jen pauzicku malickou ;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host MichalF Vloženo 14. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 14. Listopad 2006 bud zdráv kubrte kde je tě konec co ,že jsi ,jste nedojeli na sraz Zdar Jiříku, njn hold sem byl pracovně zaneprázdněn,tak jsme měli kapku smolíka jsem si všiml škoda,bylo fajnééé To ano to ano ... chybel si nam tam !!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeneburg Vloženo 14. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 14. Listopad 2006 nadhera, za 13 minut mi koci dopoledni sichta a hura na odpoledni odpolední jo je az nocni Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 14. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 14. Listopad 2006 nadhera, za 13 minut mi koci dopoledni sichta a hura na odpoledni odpolední jo je az nocni tý woe to je šichet Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Borg Vloženo 14. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 14. Listopad 2006 jsem si všiml škoda,bylo fajnééé to je mi jasné,hold tentokráte to byl pech, příště by to už mohlo vyjít Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host MichalF Vloženo 14. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 14. Listopad 2006 (editace) jsem si všiml škoda,bylo fajnééé to je mi jasné,hold tentokráte to byl pech, příště by to už mohlo vyjít Jak mohlo !!! MĚLO PANE MĚLO !!!! Editováno: 14. Listopad 2006, autor: MichalF Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 14. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 14. Listopad 2006 jsem si všiml škoda,bylo fajnééé to je mi jasné,hold tentokráte to byl pech, příště by to už mohlo vyjít mě to pracovně taky nešlo,ale kotrmelec a bylo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeneburg Vloženo 14. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 14. Listopad 2006 nadhera, za 13 minut mi koci dopoledni sichta a hura na odpoledni odpolední jo je az nocni tý woe to je šichet priznavam, nocni sichtu ojebavam Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krysarr Vloženo 14. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 14. Listopad 2006 Taky to posledni dobou mrdam, zdravim panove Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Borg Vloženo 14. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 14. Listopad 2006 mě to pracovně taky nešlo,ale kotrmelec a bylo njn na kotrmelec už nebyl čas Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 14. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 14. Listopad 2006 nadhera, za 13 minut mi koci dopoledni sichta a hura na odpoledni odpolední jo je az nocni tý woe to je šichet priznavam, nocni sichtu ojebavam ty si wůl Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 14. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 14. Listopad 2006 Taky to posledni dobou mrdam, zdravim panove no jenom,jestli ti nemrdá Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 14. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 14. Listopad 2006 mě to pracovně taky nešlo,ale kotrmelec a bylo njn na kotrmelec už nebyl čas opět chyba Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 14. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 14. Listopad 2006 mě to pracovně taky nešlo,ale kotrmelec a bylo njn na kotrmelec už nebyl čas tak bys mel zacit chodit na gymnastiku mladiku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Borg Vloženo 14. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 14. Listopad 2006 opět chyba njn hold příliš pozdě jsem měl informaci že makám a už to nešlo změnit a tak jsem tomu už pak přizpůsobil i ostatní program - někdy příště Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 14. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 14. Listopad 2006 opět chyba njn hold příliš pozdě jsem měl informaci že makám a už to nešlo změnit a tak jsem tomu už pak přizpůsobil i ostatní program - někdy příště kdyz se chce vsechno jde Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lorrinnka Vloženo 14. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 14. Listopad 2006 mě to pracovně taky nešlo,ale kotrmelec a bylo njn na kotrmelec už nebyl čas tak bys mel zacit chodit na gymnastiku mladiku KOtrmelec naučím Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 14. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 14. Listopad 2006 mě to pracovně taky nešlo,ale kotrmelec a bylo njn na kotrmelec už nebyl čas tak bys mel zacit chodit na gymnastiku mladiku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky