Přejít na obsah

HOSPODA č.5

vittorio

Doporučené příspěvky

páá Ivanko -_-

Bady, teď mě napadlo, jak tady byla debata o tom, že zelená okta Dana Julínka s bílým koženým interiérem je stylisticky obšlehlý zelený Polo Michala z Prahy, tak pak už nevim, co je tohle... ;)

7id0.jpg

Hezkej golfik !!! -_-

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

jo v sobotu a v neděli jsem na mezinárodní výstavě psů v Letnanech,tak když se budete nudit s Petrou tak doražte  :)

Jasne, to se jeste domluvime, ja budu muset totiz bud v sobotu nebo v nedeli do prace :angry::angry::angry: , jeste nevim ktery den a na jak dlouho, budu to vedet zitra behem dopoledne tak ti pak dam vedet. ;););):palec2::palec2:

Odkaz ke komentáři

jo v sobotu a v neděli jsem na mezinárodní výstavě psů v Letnanech,tak když se budete nudit s Petrou tak doražte  :)

Jasne, to se jeste domluvime, ja budu muset totiz bud v sobotu nebo v nedeli do prace :angry::angry::angry: , jeste nevim ktery den a na jak dlouho, budu to vedet zitra behem dopoledne tak ti pak dam vedet. ;););):palec2::palec2:

ok :) já tam budu každý den cca od 8.oo do 17.oo

Odkaz ke komentáři

..to mi povídej :huh:  někdy bych potřeboval ten den natáhnout  ;) ........ale fakt je ,že to letí jako splašený kůn  :(  :disgust:

je to des :disgust::disgust:

jak se jinak mame...ja bych jel uz zase na besdiku ;)

jak se mám ;) řeším dopravku,pán se nám podíval do kufru :disgust:

post-31-1163575737.jpg

Odkaz ke komentáři

jak se mám ;)  řeším dopravku,pán se nám podíval do kufru  :disgust:

hmm to je otrava...ale nastesti nic strasnyho ;)

jojo jenom plechy plasty,ale auto chybí v provozu a omrd kolem toho :disgust: pojišt.servis atd....to znáš

jj to znam jen u tebe je jeste pruser ze ti chybi do provozu...no jo to je ta praha a takovyhle tukance na denim poradku...ma malem sestrelil v nedeli v noci borec na Vinohradsky...vyjel me tam z prava z jedny ulice a ja jsem mel co delat abych dobrzdil...no nasranej jsem byl :disgust::disgust:

Odkaz ke komentáři

jak se mám ;)  řeším dopravku,pán se nám podíval do kufru  :disgust:

hmm to je otrava...ale nastesti nic strasnyho ;)

jojo jenom plechy plasty,ale auto chybí v provozu a omrd kolem toho :disgust: pojišt.servis atd....to znáš

jj to znam jen u tebe je jeste pruser ze ti chybi do provozu...no jo to je ta praha a takovyhle tukance na denim poradku...ma malem sestrelil v nedeli v noci borec na Vinohradsky...vyjel me tam z prava z jedny ulice a ja jsem mel co delat abych dobrzdil...no nasranej jsem byl :disgust::disgust:

tohle bylo v zůžení na ml bol ........jeden zastavil,druhej ,třetí a přiletěl pán s roverem a smetl všechny :doh:angry:

Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit nový...