Host MichalF Vloženo 14. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 14. Listopad 2006 páá Ivanko Bady, teď mě napadlo, jak tady byla debata o tom, že zelená okta Dana Julínka s bílým koženým interiérem je stylisticky obšlehlý zelený Polo Michala z Prahy, tak pak už nevim, co je tohle... Hezkej golfik !!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 14. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 14. Listopad 2006 už žádné falešné ....... soby Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 14. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 14. Listopad 2006 už žádné falešné ....... soby No to je pěkná práce... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeneburg Vloženo 14. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 14. Listopad 2006 zdar lidi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host MichalF Vloženo 14. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 14. Listopad 2006 už žádné falešné ....... soby Hezkeee :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 15. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 15. Listopad 2006 už žádné falešné ....... soby Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 15. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 15. Listopad 2006 dobré ránko všem a třeba i do chrastavy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
luban Vloženo 15. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 15. Listopad 2006 dobré ránko všem a třeba i do chrastavy Nazdar blikosvetlusko dobre rano vsem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 15. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 15. Listopad 2006 dobré ránko všem a třeba i do chrastavy Nazdar blikosvetlusko dobre rano vsem achoooj Lubane jo v sobotu a v neděli jsem na mezinárodní výstavě psů v Letnanech,tak když se budete nudit s Petrou tak doražte Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 15. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 15. Listopad 2006 dobre den Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kocht Vloženo 15. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 15. Listopad 2006 Zdaj Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 15. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 15. Listopad 2006 čágo kocht a bauí Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
luban Vloženo 15. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 15. Listopad 2006 jo v sobotu a v neděli jsem na mezinárodní výstavě psů v Letnanech,tak když se budete nudit s Petrou tak doražte Jasne, to se jeste domluvime, ja budu muset totiz bud v sobotu nebo v nedeli do prace , jeste nevim ktery den a na jak dlouho, budu to vedet zitra behem dopoledne tak ti pak dam vedet. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 15. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 15. Listopad 2006 jo v sobotu a v neděli jsem na mezinárodní výstavě psů v Letnanech,tak když se budete nudit s Petrou tak doražte Jasne, to se jeste domluvime, ja budu muset totiz bud v sobotu nebo v nedeli do prace , jeste nevim ktery den a na jak dlouho, budu to vedet zitra behem dopoledne tak ti pak dam vedet. ok já tam budu každý den cca od 8.oo do 17.oo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 15. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 15. Listopad 2006 čágo kocht a bauí ahoj jiri... ja teda nevim jak vam ale me posledni dobou ten cas strasne leti a nic nestiham Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 15. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 15. Listopad 2006 čágo kocht a bauí ahoj jiri... ja teda nevim jak vam ale me posledni dobou ten cas strasne leti a nic nestiham ..to mi povídej někdy bych potřeboval ten den natáhnout ........ale fakt je ,že to letí jako splašený kůn Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 15. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 15. Listopad 2006 tak na začátku března by mohla být další besídka co vy na to Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
luban Vloženo 15. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 15. Listopad 2006 tak na začátku března by mohla být další besídka co vy na to Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 15. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 15. Listopad 2006 ..to mi povídej někdy bych potřeboval ten den natáhnout ........ale fakt je ,že to letí jako splašený kůn je to des jak se jinak mame...ja bych jel uz zase na besdiku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 15. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 15. Listopad 2006 tak na začátku března by mohla být další besídka co vy na to tak o tom začneme vážně přemýšlet Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 15. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 15. Listopad 2006 ..to mi povídej někdy bych potřeboval ten den natáhnout ........ale fakt je ,že to letí jako splašený kůn je to des jak se jinak mame...ja bych jel uz zase na besdiku jak se mám řeším dopravku,pán se nám podíval do kufru Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 15. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 15. Listopad 2006 jak se mám řeším dopravku,pán se nám podíval do kufru hmm to je otrava...ale nastesti nic strasnyho Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 15. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 15. Listopad 2006 jak se mám řeším dopravku,pán se nám podíval do kufru hmm to je otrava...ale nastesti nic strasnyho jojo jenom plechy plasty,ale auto chybí v provozu a omrd kolem toho pojišt.servis atd....to znáš Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 15. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 15. Listopad 2006 jak se mám řeším dopravku,pán se nám podíval do kufru hmm to je otrava...ale nastesti nic strasnyho jojo jenom plechy plasty,ale auto chybí v provozu a omrd kolem toho pojišt.servis atd....to znáš jj to znam jen u tebe je jeste pruser ze ti chybi do provozu...no jo to je ta praha a takovyhle tukance na denim poradku...ma malem sestrelil v nedeli v noci borec na Vinohradsky...vyjel me tam z prava z jedny ulice a ja jsem mel co delat abych dobrzdil...no nasranej jsem byl Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 15. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 15. Listopad 2006 jak se mám řeším dopravku,pán se nám podíval do kufru hmm to je otrava...ale nastesti nic strasnyho jojo jenom plechy plasty,ale auto chybí v provozu a omrd kolem toho pojišt.servis atd....to znáš jj to znam jen u tebe je jeste pruser ze ti chybi do provozu...no jo to je ta praha a takovyhle tukance na denim poradku...ma malem sestrelil v nedeli v noci borec na Vinohradsky...vyjel me tam z prava z jedny ulice a ja jsem mel co delat abych dobrzdil...no nasranej jsem byl tohle bylo v zůžení na ml bol ........jeden zastavil,druhej ,třetí a přiletěl pán s roverem a smetl všechny Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky