Host MichalF Vloženo 19. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 19. Listopad 2006 Tak nic pane musim zmizet !!! Jdu nicit telo :-) Sportem ! A pak jedno kvuli vitaminum !!! ;-) A pak tu zas budu !!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host MichalF Vloženo 19. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 19. Listopad 2006 Takhle to nepujde ... hybaj do prace ... vetsi dane na Tebe abych se mel v duchodu lepe !!! :-) No když už jsme u toho, spoříš si na kvalitní penzi...? Jasne, ze ano !!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host MichalF Vloženo 19. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 19. Listopad 2006 Uz tu nejsem budu pozdeji ! Cus bus !!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 19. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 19. Listopad 2006 Zdar jak sviňa Spidiku, ještě jednou dikesss moc, jsem dlužník -_- -_- -_- Zdar Bady, to vůbec nestojí za řeč. Kua to jsi jel jak vo život, že už jsi doma... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 19. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 19. Listopad 2006 Brý skoro večer -_- Ahoj pane !!! Tak co uz mas naladeno ? Zdarééc, no jo ladil jsem to, dodělaval par uprav a hraje to již obstojně, SW se pomalu rozehrál, jediný problem špatny RCA kábl, budu ho muset dát new a lepši, jsou tam slyšet pičoviny jako načitající CD apod., bohužel jak ho ti zloději cvikli tak napojení na new konce neni moc dobre a proto ty problémky;) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 19. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 19. Listopad 2006 Zdar Bady, to vůbec nestojí za řeč. Kua to jsi jel jak vo život, že už jsi doma... 16:50 sem byl doma a vybaloval vcelku to šlo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 19. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 19. Listopad 2006 Uz tu nejsem budu pozdeji ! Cus bus !!! O.K. čao čao... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 19. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 19. Listopad 2006 16:50 sem byl doma a vybaloval vcelku to šlo Tak to jsme přijeli domka zároveň... Ale my jsme ještě hodinu trajdali po Olympii... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 19. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 19. Listopad 2006 Tak to jsme přijeli domka zároveň... Ale my jsme ještě hodinu trajdali po Olympii... já byl na nakupech včera v Jihlavě a tam se snad všichni jebli po pale či co, nebylo kde zaparkovat, lidi jak sra**k, no děs Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 19. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 19. Listopad 2006 já byl na nakupech včera v Jihlavě a tam se snad všichni jebli po pale či co, nebylo kde zaparkovat, lidi jak sra**k, no děs Jj, my jsme byli včera taky nakupovat a byl to děs běs... No a jinak jsem si cestou z Olympie pěkně zabruslil v rozlitým oleji... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 19. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 19. Listopad 2006 Jj, my jsme byli včera taky nakupovat a byl to děs běs...No a jinak jsem si cestou z Olympie pěkně zabruslil v rozlitým oleji... to já měl zase supr zážitek hned ve čt v ostravě než jsem se vydal na cesty, borec se mě se 406 přilepil na prdel a furt cca 10 čisel od narazníku, pak mě předjel a at zastavím, ja že né tak to opakoval asi 4x tak sem teda zastavil a že sem na něj jebl šutr a že čislo pojistky, no prasklina tak 1metr dlouhá, staří počítám tak pul roka tak sem mu slušně řekl nazdar že mu nic nedám,že spěchám do práglu a jel Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 19. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 19. Listopad 2006 to já měl zase supr zážitek hned ve čt v ostravě než jsem se vydal na cesty, borec se mě se 406 přilepil na prdel a furt cca 10 čisel od narazníku, pak mě předjel a at zastavím, ja že né tak to opakoval asi 4x tak sem teda zastavil a že sem na něj jebl šutr a že čislo pojistky, no prasklina tak 1metr dlouhá, staří počítám tak pul roka tak sem mu slušně řekl nazdar že mu nic nedám,že spěchám do práglu a jel No tak to byl dobrej tragéd... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 19. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 19. Listopad 2006 No tak to byl dobrej tragéd... to víš datum STK měl v dohledné době, tak si myslel idiot ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 19. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 19. Listopad 2006 to víš datum STK měl v dohledné době, tak si myslel idiot ... No klasickej případ... To já jsem si pěkně zajezdil v oleju, na křižovatce Ostravské a Černovické byl sestřelenej motorkář a nikdy bych nevěřil, kolik z teho jednostopýho počongu vyteče teho oleja... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 19. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 19. Listopad 2006 to sme Bady jeli všichni nějak stejně já dojel do PV okolo 15: 30 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 19. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 19. Listopad 2006 To já jsem si pěkně zajezdil v oleju, na křižovatce Ostravské a Černovické byl sestřelenej motorkář a nikdy bych nevěřil, kolik z teho jednostopýho počongu vyteče teho oleja... na olej bacha , to je svina klouzavá taky sem měl tu četl,ale to teklo ze ZETORa a byla to slušná lajna chlapík netušil Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 19. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 19. Listopad 2006 to sme Bady jeli všichni nějak stejně já dojel do PV okolo 15: 30 Ahoj Vášo, to já byl ve 14:52 přesně dle telefonátu se Spidim na 178km D1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 19. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 19. Listopad 2006 na olej bacha , to je svina klouzavá taky sem měl tu četl,ale to teklo ze ZETORa a byla to slušná lajna chlapík netušil Jj, stačil jsem jen klepnout do nouzovek a už probíhala škola smyku, naštěstí v pohodě, ještě že mám tak skvělý vůz... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 19. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 19. Listopad 2006 ještě že mám tak skvělý vůz... .. a vo tom to je Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 19. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 19. Listopad 2006 .. a vo tom to je No baže... Mrkni... http://www.aukro.cz/item142669305_chrom_alu_kola_17x7_5.html Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 19. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 19. Listopad 2006 No baže... Mrkni... jj koukal jsem na ně trošku mě připomínaji ty co má "šmoula" na fabii Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 19. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 19. Listopad 2006 jj koukal jsem na ně trošku mě připomínaji ty co má "šmoula" na fabii Jj, Monaca, co má šmoula, jsou tam taky... Jinak mě teď nějak berou ty Cartelli... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 19. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 19. Listopad 2006 Jj, Monaca, co má šmoula, jsou tam taky... Jinak mě teď nějak berou ty Cartelli... luxus Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 19. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 19. Listopad 2006 luxus Jj, hlavně ty lemy, s tímhle bych po štatlu jezdit nechtěl... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 19. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 19. Listopad 2006 luxus Jj, hlavně ty lemy, s tímhle bych po štatlu jezdit nechtěl... to by nešlo, to musí být na vzduchu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky