BadyS Vloženo 19. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 19. Listopad 2006 no hustec :smich: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Katka Vloženo 19. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 19. Listopad 2006 dobrý večer všem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 19. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 19. Listopad 2006 no hustec :smich: Hele Bady, když budeš řezat rychle, tak za 177 dní začíná Woerthersee... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
IvanaII Vloženo 19. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 19. Listopad 2006 Ahoj kačíku Ještě jsi na Moravě?? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 19. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 19. Listopad 2006 dobry vecer panove No zdar jak sviňa Baui, taky si před jízdou zvyšuješ...? Já si před jízdou zvyšuju... ...sebevědomí konzumací alkoholu... ja si pred jizdou radsi nic nezvysuju zdarec pane Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 19. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 19. Listopad 2006 dobry vecer panove Nazdar ty woe Jiřiku, co ty tady? -_- cau kamarade...prisel jsem se podivat co je zde noveho Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 19. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 19. Listopad 2006 dobrý večer všem Ahoj Katy... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Katka Vloženo 19. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 19. Listopad 2006 Ahoj kačíku Ještě jsi na Moravě?? hehe, ahoj Ivanko ne na morave už nejsem - odjeli sme v pátek, kvůli práci... a časová náročnost byla velmi luxusní takže sem spala jen dve hodiny a pak cesta zpět do Práglu.. a to jsem se ještě zasekla u přezouvání na podložkách dvě hodiny Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Katka Vloženo 19. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 19. Listopad 2006 Ahoj Katy... čus Spidi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 19. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 19. Listopad 2006 ja si pred jizdou radsi nic nezvysuju zdarec pane Takže dámokles... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Katka Vloženo 19. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 19. Listopad 2006 Takže dámokles... jak jinak u trpaslíka... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 19. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 19. Listopad 2006 no hustec :smich: Hele Bady, když budeš řezat rychle, tak za 177 dní začíná Woerthersee... pojedem? teda pokud to nebude zase nějak blbě v květnu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 19. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 19. Listopad 2006 jak jinak u trpaslíka... Chce se mi napsat... Ale vzhledem k loajalitě k Bauímu... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 19. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 19. Listopad 2006 ja si pred jizdou radsi nic nezvysuju zdarec pane Takže dámokles... ono se to tak plete do toho kormidla tak ze pro jistotu damokles Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 19. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 19. Listopad 2006 cau kamarade...prisel jsem se podivat co je zde noveho to já taky co jste tu nasmolili za 4dni Ahoj Kačko -_- Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 19. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 19. Listopad 2006 pojedem? teda pokud to nebude zase nějak blbě v květnu Já bych jel, letos to jedno odpoledne byla pěkná slabota... Začíná to ve středu 16. 5. 2007... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Katka Vloženo 19. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 19. Listopad 2006 Chce se mi napsat... Ale vzhledem k loajalitě k Bauímu... haha, pánové drží pospolu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Katka Vloženo 19. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 19. Listopad 2006 Ahoj Kačko -_- zdravíčko Bade jak se vede?? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 19. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 19. Listopad 2006 to já taky co jste tu nasmolili za 4dni No právě že nasmolili pěkný howno... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 19. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 19. Listopad 2006 Já bych jel, letos to jedno odpoledne byla pěkná slabota... Začíná to ve středu 16. 5. 2007... já si řikal že to bude nějak takhle blbě, uvidíme, zatím mooooc daleko určo bych rád Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 19. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 19. Listopad 2006 jak jinak u trpaslíka... Chce se mi napsat... Ale vzhledem k loajalitě k Bauímu... hodnej kluk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 19. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 19. Listopad 2006 cau kamarade...prisel jsem se podivat co je zde noveho to já taky co jste tu nasmolili za 4dni Ahoj Kačko -_- ja uz tady od ctvrtka nebyl tak taky koukam co noveho Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 19. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 19. Listopad 2006 haha, pánové drží pospolu Zajisté !!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 19. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 19. Listopad 2006 haha, pánové drží pospolu Zajisté !!! na rozdil od zenskejch Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 19. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 19. Listopad 2006 zdravíčko Bade jak se vede?? bylo fajně ,ale ted jak se přibližuje ranní pondělní hodina nálada klesá lol Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky