Spidi Vloženo 22. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 22. Listopad 2006 hmm a ja zase řeším že když je tam dam tak nezajedu do garaže ted mam cca 3-5cm naranzik od zeme při zajíždění po předu ze svahu, musím vymyslet jestli zešikma pozadu by to nevyšlo Tak si z toho mýho nárazníku vyřízni něco, co by bylo kompromisem... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 22. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 22. Listopad 2006 No ja mam problem jinej, nedostanu se v Chorvatsku na trajekty Sice tam uz nechci jet, ale nahoda je blbec. Uz letos sem kvuli vyfuku musel objet pulku Peljesace, pac sem si netrouf to zkouset. Snizit to, tak je to v prdeli, proto dolu zuby nehty nechci. A jeden servisak, kam obcas jezdim, musi kvuli mne oblozit pulku vjezdu fosnama, abych neco neurval No já jezdím trajektem ze Supetaru na Brač a trajekt naprosto v pohodě, naprosto rovnej nájezd... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 22. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 22. Listopad 2006 No ja mam problem jinej, nedostanu se v Chorvatsku na trajekty Sice tam uz nechci jet, ale nahoda je blbec. Uz letos sem kvuli vyfuku musel objet pulku Peljesace, pac sem si netrouf to zkouset. Snizit to, tak je to v prdeli, proto dolu zuby nehty nechci. A jeden servisak, kam obcas jezdim, musi kvuli mne oblozit pulku vjezdu fosnama, abych neco neurval ja to na jaro stejně testnu, mě to nedá a když bude rs škrtat pujde pryč, žejo Spidi lol Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krysarr Vloženo 22. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 22. Listopad 2006 No ja mam problem jinej, nedostanu se v Chorvatsku na trajekty Sice tam uz nechci jet, ale nahoda je blbec. Uz letos sem kvuli vyfuku musel objet pulku Peljesace, pac sem si netrouf to zkouset. Snizit to, tak je to v prdeli, proto dolu zuby nehty nechci. A jeden servisak, kam obcas jezdim, musi kvuli mne oblozit pulku vjezdu fosnama, abych neco neurval No já jezdím trajektem ze Supetaru na Brač a trajekt naprosto v pohodě, naprosto rovnej nájezd... Mno jo, jenze tam je velkej lodycta, na Peljesac a na Korculu sou to takovy najezdy, ze bych musel vsechno vylozit a na snizenym bych nemel sanci, a urvat by to byla skoda Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 22. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 22. Listopad 2006 Mno jo, jenze tam je velkej lodycta, na Peljesac a na Korculu sou to takovy najezdy, ze bych musel vsechno vylozit a na snizenym bych nemel sanci, a urvat by to byla skoda Budeš muset začít vybírat dovolenku dle schopností vozidla... Tenhle meďák jel s námi na trajektu a problémy neměl... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 22. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 22. Listopad 2006 Mno jo, jenze tam je velkej lodycta, na Peljesac a na Korculu sou to takovy najezdy, ze bych musel vsechno vylozit a na snizenym bych nemel sanci, a urvat by to byla skoda dyt tam jedeš max 1 za rok, na to bych se ..... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 22. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 22. Listopad 2006 A ještě... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krysarr Vloženo 22. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 22. Listopad 2006 Budeš muset začít vybírat dovolenku dle schopností vozidla... Tenhle meďák jel s námi na trajektu a problémy neměl... Jojo, pristi rok to vypada na Recko, takze auti zustane doma Ten medak je niz nez ja, ale ja mam niz vejfuck. A to nejsem jeste snizenej. Ale na ty minitrajekty, co myslim, by se taky asi tezko dostaval. A ja vez 4 lidi a 300kg vzadu, cestou tam Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krysarr Vloženo 22. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 22. Listopad 2006 Mno jo, jenze tam je velkej lodycta, na Peljesac a na Korculu sou to takovy najezdy, ze bych musel vsechno vylozit a na snizenym bych nemel sanci, a urvat by to byla skoda dyt tam jedeš max 1 za rok, na to bych se ..... No, spis to asi poresim jinacz, nedam to dolu, ale vymyslim neco jinyho. Zitra budu vedet cenu na KONI FSD, jestli mi rupne v kouli, asi bude moje auti prvni Octa v CR na tehle tlumicich Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 22. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 22. Listopad 2006 Jojo, pristi rok to vypada na Recko, takze auti zustane doma Ten medak je niz nez ja, ale ja mam niz vejfuck. A to nejsem jeste snizenej. Ale na ty minitrajekty, co myslim, by se taky asi tezko dostaval. A ja vez 4 lidi a 300kg vzadu, cestou tam A Ty nepojedeš koktou do Řecka ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 22. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 22. Listopad 2006 KONI FSD Okruhový tlumiče, ne, děkuji... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krysarr Vloženo 22. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 22. Listopad 2006 Jojo, pristi rok to vypada na Recko, takze auti zustane doma Ten medak je niz nez ja, ale ja mam niz vejfuck. A to nejsem jeste snizenej. Ale na ty minitrajekty, co myslim, by se taky asi tezko dostaval. A ja vez 4 lidi a 300kg vzadu, cestou tam A Ty nepojedeš koktou do Řecka ? Chtel sem pres Rumunsko a Bulharsko, si to po par letech pripomenout, ale pritulka nejak ma nasrano z cernochu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krysarr Vloženo 22. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 22. Listopad 2006 KONI FSD Okruhový tlumiče, ne, děkuji... Proc okruhovy? Sem kvuli nim precet pul internetu, tak me nezlob Jinak by mne zajimalo, kolik Octavek ma ty, co mam ted, taky asi moc ne, to se pak tezko schanej zkusenosti Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 22. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 22. Listopad 2006 Chtel sem pres Rumunsko a Bulharsko, si to po par letech pripomenout, ale pritulka nejak ma nasrano z cernochu Kamoš z Brna to letos jel s Octou Combi 1.9TDI 66 kW r. v. 1998 bez klimy, najel 4.400 km, jedna cesta mu trvala 2 dny, ale jinak byl vysmátej... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 22. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 22. Listopad 2006 Proc okruhovy? Sem kvuli nim precet pul internetu, tak me nezlob Jinak by mne zajimalo, kolik Octavek ma ty, co mam ted, taky asi moc ne, to se pak tezko schanej zkusenosti To ses měl optat Ondry Háka, ten je na koktě měl... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krysarr Vloženo 22. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 22. Listopad 2006 Chtel sem pres Rumunsko a Bulharsko, si to po par letech pripomenout, ale pritulka nejak ma nasrano z cernochu Kamoš z Brna to letos jel s Octou Combi 1.9TDI 66 kW r. v. 1998 bez klimy, najel 4.400 km, jedna cesta mu trvala 2 dny, ale jinak byl vysmátej... My to jezdili jeste se 120LS, to clovek moc vysmatej nebyl, s Formanem uz to byla pohoda, s tim sme byli az v Atenach, ale s Octou uz to pak bylo uplne neco jinyho, jen tam chudinka zustala Nemel bys na O. Haka nejakej kontakt, ze bych ho trosku vyzpovidal Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krysarr Vloženo 22. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 22. Listopad 2006 Teda esli myslis, ze mel KONI FSD, jinak je to uz jedno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 22. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 22. Listopad 2006 Nemel bys na O. Haka nejakej kontakt, ze bych ho trosku vyzpovidal Někde mám na něj číslo, ale v tel ne, kua asi někde v notesu... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 22. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 22. Listopad 2006 Kua to je pěkná práce... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 22. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 22. Listopad 2006 tak mam poladeno ale ted bych se nejradeji sel vyladit sam Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 22. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 22. Listopad 2006 tak mam poladeno ale ted bych se nejradeji sel vyladit sam Jagermeister...? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 22. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 22. Listopad 2006 tak mam poladeno ale ted bych se nejradeji sel vyladit sam Jagermeister...? spis nejakej skopek bych dal Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krysarr Vloženo 22. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 22. Listopad 2006 Nemel bys na O. Haka nejakej kontakt, ze bych ho trosku vyzpovidal Někde mám na něj číslo, ale v tel ne, kua asi někde v notesu... No kdybys nasel, posli pls, aspon pokecam Tam to je pekny, ale ne na cesky tankodromy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 22. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 22. Listopad 2006 Kua to je pěkná práce... marassssss Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 22. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 22. Listopad 2006 spis nejakej skopek bych dal Gambáč...? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky