krysarr Vloženo 22. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 22. Listopad 2006 Ja si netrouf rict mu ani o novy zarovky, nejde vychovat, hajzlik To máte fakt nějakýho nevychovanýho, ten náš tu letos zanechá nový osobní automobil... No, spis je nejakej chudej, co si nekoupim sam, nemam Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
IvanaII Vloženo 22. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 22. Listopad 2006 Zdar bando Ahojky Peťulko Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krysarr Vloženo 22. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 22. Listopad 2006 Kurnik, mne smrdi pazoury od silikonu jak kdybych udelal volejbalovymu (zenskymu) tymu poprsi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 22. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 22. Listopad 2006 Zdar bando Zdravíčko pane... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr81 Vloženo 22. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 22. Listopad 2006 Ahojky Peťulko Achoj Ivanko.Jak se máme? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
IvanaII Vloženo 22. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 22. Listopad 2006 Ahojky Peťulko Achoj Ivanko.Jak se máme? Celkem fajn a co ty a Péťa?? Pozdrav ji Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr81 Vloženo 22. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 22. Listopad 2006 Zdar bando Zdravíčko pane... Zdar německý pracante Neplánuješ, čistě náhodou, výrobu SPZ se jmény k Ježíšku? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr81 Vloženo 22. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 22. Listopad 2006 Celkem fajn a co ty a Péťa?? Pozdrav ji U nás vše při starém. Až ji zítra uvidím tak pozdrav vyřídím. Pozdravuj svýho černýho komika Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 22. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 22. Listopad 2006 Zdar německý pracante Neplánuješ, čistě náhodou, výrobu SPZ se jmény k Ježíšku? No právě z důvodu toho věčného pracantování mi nezbývá čas na tu výrobu... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr81 Vloženo 22. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 22. Listopad 2006 No právě z důvodu toho věčného pracantování mi nezbývá čas na tu výrobu... Nic nenaděláš . Tak třeba k velikonocům Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 22. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 22. Listopad 2006 Nic nenaděláš . Tak třeba k velikonocům Neboj, na sezónu to stihnem i s tím příšerným a technicky náročným DIMI - DIMI Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr81 Vloženo 22. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 22. Listopad 2006 Neboj, na sezónu to stihnem i s tím příšerným a technicky náročným DIMI - DIMI To víš, je velkej tak nemůže mít malej nick Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 22. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 22. Listopad 2006 To víš, je velkej tak nemůže mít malej nick Njn, nechce se přejmenovat na DIMI - DYMY ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr81 Vloženo 22. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 22. Listopad 2006 To víš, je velkej tak nemůže mít malej nick Njn, nechce se přejmenovat na DIMI - DYMY ? To nevim, ale dost pochybuju. Tak mu tam dej DIMOUS Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 22. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 22. Listopad 2006 To nevim, ale dost pochybuju. Tak mu tam dej DIMOUS Neboj, nějak to vymňouknem... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr81 Vloženo 22. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 22. Listopad 2006 To nevim, ale dost pochybuju. Tak mu tam dej DIMOUS Neboj, nějak to vymňouknem... No jasně Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 22. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 22. Listopad 2006 Přidávám něco na osvěžení... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
IvanaII Vloženo 22. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 22. Listopad 2006 Přidávám něco na osvěžení... A ted něco zase pro mě Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 22. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 22. Listopad 2006 Přidávám něco na osvěžení... šmarjáááááá, ja jsi radši pujdu dát sprchu lol Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krysarr Vloženo 22. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 22. Listopad 2006 spidi, nemas to vetsi, bych to hodil na plochu, je to zuppa Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 22. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 22. Listopad 2006 spidi, nemas to vetsi, bych to hodil na plochu, je to zuppa Nemám, ale zkusím to sehnat od Ladíka... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 22. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 22. Listopad 2006 Kamarádi, přemejšlím, že bych si na jaře stříkl prahy, zadní blatníky a pátý vrata + nárazník, tak jsem si říkal, že bych trošky vytáhl lemy těch blatníků a šel se snížením ještě dolů... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr81 Vloženo 22. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 22. Listopad 2006 Kamarádi, přemejšlím, že bych si na jaře stříkl prahy, zadní blatníky a pátý vrata + nárazník, tak jsem si říkal, že bych trošky vytáhl lemy těch blatníků a šel se snížením ještě dolů... No a ještě pěkný nový kolíska a bude to Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 22. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 22. Listopad 2006 No a ještě pěkný nový kolíska a bude to No já bych ty sedmnáctky zatím nechal, líbí se mi... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krysarr Vloženo 22. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 22. Listopad 2006 spidi, nemas to vetsi, bych to hodil na plochu, je to zuppa Nemám, ale zkusím to sehnat od Ladíka... Diky! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky