lorrinnka Vloženo 25. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 25. Listopad 2006 JO??? A ještě dlouho budu... Já ted byla sama od ponděli do čtvrtka a v pondělí zas Kuba odcestuje Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lorrinnka Vloženo 25. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 25. Listopad 2006 Dobrej večír ahoj kote Už pojedem domů? Nebo někam na véču? ja myslel ze budes varit... NO to jo!!! A z čeho, když jsi všechno zblajzl Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 25. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 25. Listopad 2006 AHooojky Ahoj kočko, jak se máme? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 25. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 25. Listopad 2006 NO to jo!!! A z čeho, když jsi všechno zblajzl Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lorrinnka Vloženo 25. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 25. Listopad 2006 AHooojky Ahoj kočko, jak se máme? V pohodě.. ale už bych šla i spát.. Jsem dnes nějak utahaná.. Jinak si NEMUŽU stěžovat.. Jak u tebe? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 25. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 25. Listopad 2006 Dobrý večír -_- Zdar draku... čest práci Spidi, dneska sem naběhnul na narazníček a je cca srovnané Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 25. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 25. Listopad 2006 čest práci Spidi, dneska sem naběhnul na narazníček a je cca srovnané No tak to Ti chváááálííím... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 25. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 25. Listopad 2006 V pohodě.. ale už bych šla i spát.. Jsem dnes nějak utahaná.. Jinak si NEMUŽU stěžovat.. Jak u tebe? jojo taky pohodička naprostá, dneska krásnej "jarní" den tak sem ho trávil venku a zitra do práce , doufam že nebude moc roboty a udělam si něco na autě Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeneburg Vloženo 25. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 25. Listopad 2006 AHooojky Ahoj kočko, jak se máme? V pohodě.. ale už bych šla i spát.. Jsem dnes nějak utahaná.. Jinak si NEMUŽU stěžovat.. Jak u tebe? si nestezuj a pomalu se rozluc za 20 minut jedem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lorrinnka Vloženo 25. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 25. Listopad 2006 AHooojky Ahoj kočko, jak se máme? V pohodě.. ale už bych šla i spát.. Jsem dnes nějak utahaná.. Jinak si NEMUŽU stěžovat.. Jak u tebe? si nestezuj a pomalu se rozluc za 20 minut jedem Jak řekneš 20 minut, tak to mám ještě aspoň hodinku čas Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 25. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 25. Listopad 2006 jojo taky pohodička naprostá, dneska krásnej "jarní" den tak sem ho trávil venku a zitra do práce , doufam že nebude moc roboty a udělam si něco na autě No ty woe, tady bylo hnusně, deka na obloze, prostě hnůůůůs velebnosti... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 25. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 25. Listopad 2006 No tak to Ti chváááálííím... jojo parada, připadně detaili se odstraní po nasazení , to je vidět lepe Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 25. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 25. Listopad 2006 No ty woe, tady bylo hnusně, deka na obloze, prostě hnůůůůs velebnosti... taky fakt ažuro, slunko,teplo na kratke triko, luxus -_- -_- Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 25. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 25. Listopad 2006 jojo parada, připadně detaili se odstraní po nasazení , to je vidět lepe Hele, a co natáhnot ten nárazník tak, aby do těch výřezů padly mřížky z RS nárazníku...? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 25. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 25. Listopad 2006 Hele, a co natáhnot ten nárazník tak, aby do těch výřezů padly mřížky z RS nárazníku...? to by se muselo předělat, RS naraznik ma ty mřížky utopene oproti obyč, ale chtěl jsem to zkusit jen sem na to zapoměl vemu tady jedny a zkusím to Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 25. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 25. Listopad 2006 taky fakt ažuro, slunko,teplo na kratke triko, luxus -_- -_- Se na to vyseru... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeneburg Vloženo 25. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 25. Listopad 2006 poznate kdo to je ??? a kde ??? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 25. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 25. Listopad 2006 Ty jo,Nějaká známá držka ve větroňu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 25. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 25. Listopad 2006 Ty jo,Nějaká známá držka ve větroňu a nová color image Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 25. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 25. Listopad 2006 poznate kdo to je ??? a kde ??? Já jo, ale ten Blatník je pěkně hnusneé, myslím, že se na jaře podívám do Vyškova, jakým stylem tam probíhají imatrikulace... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeneburg Vloženo 25. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 25. Listopad 2006 Ty jo,Nějaká známá držka ve větroňu a nová color image to je stara color image :-))) ted ma AI Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 25. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 25. Listopad 2006 to je stara color image :-))) ted ma AI ale sluší co je AI kua ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeneburg Vloženo 25. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 25. Listopad 2006 to je stara color image :-))) ted ma AI ale sluší co je AI kua ? Artificial Intelligence Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 25. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 25. Listopad 2006 Kubíku, poznáš co a kde je tohle...? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeneburg Vloženo 25. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 25. Listopad 2006 Kubíku, poznáš co a kde je tohle...? nemas foto z boku ???? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky