kocht Vloženo 29. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 29. Listopad 2006 Tak tamhle vzadu je konvice,tak si muzes jit postavit vodu. A prilej mi tam taky,DIKY Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
OrOrO Vloženo 29. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 29. Listopad 2006 A já tam vzadu už byl a kafé už jsem vypil.Honza Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 29. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 29. Listopad 2006 Tak tamhle vzadu je konvice,tak si muzes jit postavit vodu. A prilej mi tam taky,DIKY ty si šoupeš s rakví po ránu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 29. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 29. Listopad 2006 dobre rano Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kocht Vloženo 29. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 29. Listopad 2006 Tak tamhle vzadu je konvice,tak si muzes jit postavit vodu. A prilej mi tam taky,DIKY ty si šoupeš s rakví po ránu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 29. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 29. Listopad 2006 dobre rano bonžorno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 29. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 29. Listopad 2006 Tak tamhle vzadu je konvice,tak si muzes jit postavit vodu. A prilej mi tam taky,DIKY ty si šoupeš s rakví po ránu se netlem a švihej udělat kafé Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 29. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 29. Listopad 2006 dobre rano bonžorno cau jiri...mame se Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kocht Vloženo 29. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 29. Listopad 2006 Tak tamhle vzadu je konvice,tak si muzes jit postavit vodu. A prilej mi tam taky,DIKY ty si šoupeš s rakví po ránu se netlem a švihej udělat kafé k já teda jdu noooo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 29. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 29. Listopad 2006 dobre rano bonžorno cau jiri...mame se čágo..trochu honky,dneska jsem dopoledne na dispeči po delší době včera se nějak nedařilo v jedné nemocnici a tak se lítala celá republika vitálka krev v jeden okamžik jely 4 auta všechny směry Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 29. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 29. Listopad 2006 Tak tamhle vzadu je konvice,tak si muzes jit postavit vodu. A prilej mi tam taky,DIKY ty si šoupeš s rakví po ránu se netlem a švihej udělat kafé k já teda jdu noooo to jsi hodný a švihni si Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 29. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 29. Listopad 2006 čágo..trochu honky,dneska jsem dopoledne na dispeči po delší době včera se nějak nedařilo v jedné nemocnici a tak se lítala celá republika vitálka krev v jeden okamžik jely 4 auta všechny směry nj kdyz se dari tak se dari ale mohlo by byt hur Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 29. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 29. Listopad 2006 Tak tamhle vzadu je konvice,tak si muzes jit postavit vodu. A prilej mi tam taky,DIKY ty si šoupeš s rakví po ránu se netlem a švihej udělat kafé k já teda jdu noooo Dej mu tam trošku ciankáli,je po ránu nějak chytrej Čaute Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 29. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 29. Listopad 2006 Tak tamhle vzadu je konvice,tak si muzes jit postavit vodu. A prilej mi tam taky,DIKY ty si šoupeš s rakví po ránu se netlem a švihej udělat kafé k já teda jdu noooo Dej mu tam trošku ciankáli,je po ránu nějak chytrej Čaute hele druhej co tahá tygra za fousy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 29. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 29. Listopad 2006 čágo..trochu honky,dneska jsem dopoledne na dispeči po delší době včera se nějak nedařilo v jedné nemocnici a tak se lítala celá republika vitálka krev v jeden okamžik jely 4 auta všechny směry nj kdyz se dari tak se dari ale mohlo by byt hur asi Drákula Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Katka Vloženo 29. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 29. Listopad 2006 dobre ranko Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kocht Vloženo 29. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 29. Listopad 2006 Tak tady to mas.....Jeste nejake dalsi prani? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 29. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 29. Listopad 2006 Tak tady to mas.....Jeste nejake dalsi prani? děkuji,to prozatím stačí,máš volno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kocht Vloženo 29. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 29. Listopad 2006 Dekuju ti muj pane...... :worthy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kocht Vloženo 29. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 29. Listopad 2006 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 29. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 29. Listopad 2006 Dekuju ti muj pane...... :worthy není zač synku,není zač Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host MichalF Vloženo 29. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 29. Listopad 2006 Bre ranko mladeznici ! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 29. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 29. Listopad 2006 Dekuju ti muj pane...... :worthy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 29. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 29. Listopad 2006 Dekuju ti muj pane...... :worthy to je v pohodě,chvilku to vzalo,ale učí se ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 29. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 29. Listopad 2006 Dekuju ti muj pane...... :worthy to je v pohodě,chvilku to vzalo,ale učí se ... no koukam... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky