Spidi Vloženo 11. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 11. Prosinec 2006 No koukám, že v pátek bude Rabín, kněz a krásná blondýna s Jennou Elfman, to můžu... Ale Ed Norton tam vypadá v blound vlasech jak lama, lepší to měl v American History... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vittorio Vloženo 11. Prosinec 2006 Autor Sdílet Vloženo 11. Prosinec 2006 No koukám, že v pátek bude Rabín, kněz a krásná blondýna s Jennou Elfman, to můžu... Ale Ed Norton tam vypadá v blound vlasech jak lama, lepší to měl v American History... nebo v klubu rvau (cti masturbacu) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 11. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 11. Prosinec 2006 no tak ja to ocalounim no Když přijedeš v létě na dovolenku ke mě, tak já tady mám famózního čalouníka... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 11. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 11. Prosinec 2006 nebo v klubu rvau (cti masturbacu) V klubu masturbáčů je akorát Balada... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vittorio Vloženo 11. Prosinec 2006 Autor Sdílet Vloženo 11. Prosinec 2006 no tak ja to ocalounim no Když přijedeš v létě na dovolenku ke mě, tak já tady mám famózního čalouníka... no tak pak o tem zadan predelame intros ma to vyhrevy? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vittorio Vloženo 11. Prosinec 2006 Autor Sdílet Vloženo 11. Prosinec 2006 nebo v klubu rvau (cti masturbacu) V klubu masturbáčů je akorát Balada... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 11. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 11. Prosinec 2006 ma to vyhrevy? R32 jo... Hele, co říkáš na řadičku z R32...? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vittorio Vloženo 11. Prosinec 2006 Autor Sdílet Vloženo 11. Prosinec 2006 ma to vyhrevy? R32 jo... Hele, co říkáš na řadičku z R32...? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 11. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 11. Prosinec 2006 Jj, pěkná práce... OT: Zase jsem se musel rozčílit v poruchách... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 11. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 11. Prosinec 2006 poruchy nebrat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 11. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 11. Prosinec 2006 poruchy nebrat Jj, už tam skoro nedezu, tam je to samej odborník... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vittorio Vloženo 11. Prosinec 2006 Autor Sdílet Vloženo 11. Prosinec 2006 Jj, pěkná práce... OT: Zase jsem se musel rozčílit v poruchách... kde? uka..... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 11. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 11. Prosinec 2006 kde? uka..... http://forum.skodahome.cz/index.php?showto...=0entry333269 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vittorio Vloženo 11. Prosinec 2006 Autor Sdílet Vloženo 11. Prosinec 2006 kde? uka..... http://forum.skodahome.cz/index.php?showto...=0entry333269 dyt on ti to vyvetluje Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 11. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 11. Prosinec 2006 dyt on ti to vyvetluje Už jsem mu to taky vysvětlil... On si každej myslí, že když má v noťasu VAGcom, tak že má rázem půl auta spravenýho... Woe my jsme v kvůli VAGu strávili v Kosmonosích jako mechoši 2 měsíce... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vittorio Vloženo 11. Prosinec 2006 Autor Sdílet Vloženo 11. Prosinec 2006 dyt on ti to vyvetluje Už jsem mu to taky vysvětlil... On si každej myslí, že když má v noťasu VAGcom, tak že má rázem půl auta spravenýho... Woe my jsme v kvůli VAGu strávili v Kosmonosích jako mechoši 2 měsíce... na ja ale tenhle psal ze mu to ukazuje spatny cislo a kdyz vymenil tak nic...tak nejak tomu rozumim no nechame to byti ja vagcom nemam a sem klidnej... pepi porad - jak mam udelat vnitrek garage. chci to nejdriv vymalovati ale nevim jak...chci pak nejakyho sprejera kterej mi udela logo OC a octavku na zed...sice ta garaz je jen z pulky moje ale snad se neposere ta pani co ji ma se mnou, auto tam stejne nema Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 11. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 11. Prosinec 2006 na ja ale tenhle psal ze mu to ukazuje spatny cislo a kdyz vymenil tak nic...tak nejak tomu rozumimno nechame to byti ja vagcom nemam a sem klidnej... pepi porad - jak mam udelat vnitrek garage. chci to nejdriv vymalovati ale nevim jak...chci pak nejakyho sprejera kterej mi udela logo OC a octavku na zed...sice ta garaz je jen z pulky moje ale snad se neposere ta pani co ji ma se mnou, auto tam stejne nema Njn, kolikrát i v tom VAGu musíš umět číst mezi řádky... Woe aby paní neštréchlo... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vittorio Vloženo 11. Prosinec 2006 Autor Sdílet Vloženo 11. Prosinec 2006 voe tam ma akorat brambory vazani a mily sodruzi, pixa, jebat, kozy mrdxt a posrany prkno vod hajzlu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 11. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 11. Prosinec 2006 Informátor Josef Vyskočil... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vittorio Vloženo 11. Prosinec 2006 Autor Sdílet Vloženo 11. Prosinec 2006 kua to si snad dam do pozadi misto bentley BY614 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 11. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 11. Prosinec 2006 vazani a mily sodruzi,pixa, jebat, kozy mrdxt a posrany prkno vod hajzlu Závěrem mého dopisu... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vittorio Vloženo 11. Prosinec 2006 Autor Sdílet Vloženo 11. Prosinec 2006 a to sem byl taky ozralej Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vittorio Vloženo 11. Prosinec 2006 Autor Sdílet Vloženo 11. Prosinec 2006 vazani a mily sodruzi,pixa, jebat, kozy mrdxt a posrany prkno vod hajzlu Závěrem mého dopisu... dneska to posloucham po treti pro zlepseni nalady kozy posrany, kozy pochcany volee Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krysarr Vloženo 11. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 11. Prosinec 2006 a to sem byl taky ozralej Fakt jooo, to vuuuubec neni poznat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 11. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 11. Prosinec 2006 kua to si snad dam do pozadi misto bentley BY614 Njn, mobilní zesilovač signálu... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky