Spidi Vloženo 20. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 20. Prosinec 2006 Bady, co říkáš na tohle...? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 20. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 20. Prosinec 2006 no udělat pěkný retro by nebylo marné viz to jedno žluté koukám na vw forum na venta Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 20. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 20. Prosinec 2006 Pěkná Venťárna... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 20. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 20. Prosinec 2006 Pěkná Venťárna... tak tak kua něco zase postavit v letě, hmm nesmím tam koukat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 20. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 20. Prosinec 2006 Spidi VW tuning konfigurátor jestli neznáš, vcelku gut http://www.dubmodder.com/app/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 20. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 20. Prosinec 2006 Dobré... kurnik rozhejbávám zarostlý stěrače z Borgovy kokty a je to na infarkt... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 20. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 20. Prosinec 2006 tak jim dej co proto Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 20. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 20. Prosinec 2006 tak jim dej co proto Šak jsem jim dal... A ještě stíhám sledovat TV... Tak původní stav... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 20. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 20. Prosinec 2006 A současný... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 20. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 20. Prosinec 2006 A současný... je toho nějak méně Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 20. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 20. Prosinec 2006 je toho nějak méně Zbytek je tady... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 20. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 20. Prosinec 2006 aáá WD40 úřaduje -_- Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 20. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 20. Prosinec 2006 aáá WD40 úřaduje -_- No jistěéééé, protože Svitol nějakej magor vycépral na prasečiny... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krysarr Vloženo 20. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 20. Prosinec 2006 Kluci, trosku sem se tedka hrabal v aute, od svetel pres podbehy az po zazimovani kol. No, zjistil sem, ze mi nekdo nekdy ted flaknul do levyho zadniho blatniku dverma, ze mi z motoru na levy strane (u baterky) dole pekne chcije olej, ze to mam u nadrze taky trochu nazrzly a tak. Ad rez u nadrze, koupil sem plastovy podbehy z facelifta a chtel to tam dat, ale nedostavalo se mi sroubku, taxem aspon wapkou kolem ty nadrze tu dutinu umyl a ne ze by to tam bylo primo rezaty, ale takovy zrzavy na 2 mistech, mam to resit nebo jen zadeklovat podbehem a nechat byt? ad olej, Spidi nevis, kde muze bejt zakopanej pudl? Koukal sem a opravdu trochu ubejva, mam asi 7000km od vymeny a bylo to presne uprostred merky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 20. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 20. Prosinec 2006 ad olej, Spidi nevis, kde muze bejt zakopanej pudl? Koukal sem a opravdu trochu ubejva, mam asi 7000km od vymeny a bylo to presne uprostred merky. Já už jsem taky dolejval, prostě to tama trochu teče, s tím nenaděláš nic... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krysarr Vloženo 20. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 20. Prosinec 2006 ad olej, Spidi nevis, kde muze bejt zakopanej pudl? Koukal sem a opravdu trochu ubejva, mam asi 7000km od vymeny a bylo to presne uprostred merky. Já už jsem taky dolejval, prostě to tama trochu teče, s tím nenaděláš nic... No ono stejne z toho 5l baleni vzdycky zbyde tak akorat Akorat mi to prislo oslintany docela dost, tak nefim, ale je fakt, ze uz to je roky, jen sem asi malo lezel pod autem s montazni lampou Na miste kde parkuju po me zadny louzicky nezustavaj, takze asi neresit, coz A co myslis u ty nadrze, kdyz to zadekluju a neni to vylozene rezaty, asi to taky nechat byt, ne? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FRANK Vloženo 20. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 20. Prosinec 2006 Brej večír montéři Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 20. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 20. Prosinec 2006 A co myslis u ty nadrze, kdyz to zadekluju a neni to vylozene rezaty, asi to taky nechat byt, ne? Vyčistit a maximálně přestříknout nejakým sprejem na bázi tlumexu... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 20. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 20. Prosinec 2006 Brej večír montéři Buď zdráááv Kubrte... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FRANK Vloženo 20. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 20. Prosinec 2006 kurnik rozhejbávám zarostlý stěrače z Borgovy kokty a je to na infarkt... a co že to Borgíno nechal zarůst....zjevně o údržbu jinak popravdě já to taky řešil asi před měsícem, jedna strana v poho, jen vyčistit a nacpat vazelínu, druhou stranu jsem měl přes noc v plechovce s brzdovkou a ráno to šlo taky krásně rozdělat... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FRANK Vloženo 20. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 20. Prosinec 2006 Brej večír montéři Buď zdráááv Kubrte... zdar cestovateli po krajích Germánských Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 20. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 20. Prosinec 2006 Doufám, že jsi vytáhl ty gumový o-kroužky, než jsi to dal do té brzdovky... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krysarr Vloženo 20. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 20. Prosinec 2006 A co myslis u ty nadrze, kdyz to zadekluju a neni to vylozene rezaty, asi to taky nechat byt, ne? Vyčistit a maximálně přestříknout nejakým sprejem na bázi tlumexu... Jasny, takze se s tim moc srat nebudu Jen mam strach, aby mi to nespadlo na hlavu, mam jen obyc hever, tak pod to aspon nacpu rezervu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 20. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 20. Prosinec 2006 Jasny, takze se s tim moc srat nebudu Jen mam strach, aby mi to nespadlo na hlavu, mam jen obyc hever, tak pod to aspon nacpu rezervu Nebo to zadní pravý kolo, který sundáš... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krysarr Vloženo 20. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 20. Prosinec 2006 Jasny, takze se s tim moc srat nebudu Jen mam strach, aby mi to nespadlo na hlavu, mam jen obyc hever, tak pod to aspon nacpu rezervu Nebo to zadní pravý kolo, který sundáš... Hlinikac tam nedaaam, to by to zarucene spadlo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky