Spidi Vloženo 21. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 21. Prosinec 2006 no to sem taky zvědav No tak se fofrem rozhodni... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 21. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 21. Prosinec 2006 No tak se fofrem rozhodni... patrně už jsem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 21. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 21. Prosinec 2006 vo uklíd nejde,jsem pořád někde v trapu.Teprve zítra odpoledne-snad tak na dvě hodiny se uleju a potom v sobotu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bluefrog Vloženo 21. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 21. Prosinec 2006 Uklizet je potreba Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 21. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 21. Prosinec 2006 patrně už jsem No proto... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 21. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 21. Prosinec 2006 vo uklíd nejde,jsem pořád někde v trapu.Teprve zítra odpoledne-snad tak na dvě hodiny se uleju a potom v sobotu tak to já mám relativně volno (když nehlídám prcky) , ale dnes mě chytl krk a byl jsem skoro celej den KO Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 21. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 21. Prosinec 2006 tak to já mám relativně volno (když nehlídám prcky) , ale dnes mě chytl krk a byl jsem skoro celej den KO No tak to by chtělo nějaký rehabilitační masáže... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bluefrog Vloženo 21. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 21. Prosinec 2006 tak to já mám relativně volno (když nehlídám prcky) , ale dnes mě chytl krk a byl jsem skoro celej den KO No tak to by chtělo nějaký rehabilitační masáže... Nebo se poradne protahnout. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 21. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 21. Prosinec 2006 Se máš.já nemám volno ani mezi svátky a to jsem se těšil,že Ivě naimplantuji xenony a webasto a sobě multif.volant a skutek utek.Jak IDIOT budu makat u jiných Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 21. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 21. Prosinec 2006 njn Deniska mi to rozmasírovala a z mžitek před očima se to přehouplo na bolest všeho od ramen nahoru Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 21. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 21. Prosinec 2006 Se máš.já nemám volno ani mezi svátky a to jsem se těšil,že Ivě naimplantuji xenony a webasto a sobě multif.volant a skutek utek.Jak IDIOT budu makat u jiných to ti nezávidím, já už jen rozvezu nějaky faktury a letos padla Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 21. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 21. Prosinec 2006 njn Deniska mi to rozmasírovala a z mžitek před očima se to přehouplo na bolest všeho od ramen nahoru Hmmm, tak to je vážný... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 21. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 21. Prosinec 2006 Se máš.já nemám volno ani mezi svátky a to jsem se těšil,že Ivě naimplantuji xenony a webasto a sobě multif.volant a skutek utek.Jak IDIOT budu makat u jiných to ti nezávidím, já už jen rozvezu nějaky faktury a letos padla Závidím Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bluefrog Vloženo 21. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 21. Prosinec 2006 Se máš.já nemám volno ani mezi svátky a to jsem se těšil,že Ivě naimplantuji xenony a webasto a sobě multif.volant a skutek utek.Jak IDIOT budu makat u jiných to ti nezávidím, já už jen rozvezu nějaky faktury a letos padla Závidím Jaky si to udelas, takovy to mas Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 21. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 21. Prosinec 2006 njn Deniska mi to rozmasírovala a z mžitek před očima se to přehouplo na bolest všeho od ramen nahoru Hmmm, tak to je vážný... taky mě to pěkně nasralo. a kdybych neodbočil ke kámošovy tak jsem dojel i k Mudr. ale už v poho takže zítra vyměním ten olej co jsem chtěl dělat dnes Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 21. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 21. Prosinec 2006 Jaky si to udelas, takovy to mas Tak tak, my už neklepem od 15.12. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 21. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 21. Prosinec 2006 Se máš.já nemám volno ani mezi svátky a to jsem se těšil,že Ivě naimplantuji xenony a webasto a sobě multif.volant a skutek utek.Jak IDIOT budu makat u jiných to ti nezávidím, já už jen rozvezu nějaky faktury a letos padla Závidím Jaky si to udelas, takovy to mas oni ti to nalajnujou jiní já loni dělal mezi svátky venku v mrazu od rána do večera Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 21. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 21. Prosinec 2006 taky mě to pěkně nasralo.a kdybych neodbočil ke kámošovy tak jsem dojel i k Mudr. ale už v poho takže zítra vyměním ten olej co jsem chtěl dělat dnes Njn, zvlášť takhle před svátkama... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 21. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 21. Prosinec 2006 Jaky si to udelas, takovy to mas Tak tak, my už neklepem od 15.12. OSVČ je o něčem jiným Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 21. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 21. Prosinec 2006 taky mě to pěkně nasralo.a kdybych neodbočil ke kámošovy tak jsem dojel i k Mudr. ale už v poho takže zítra vyměním ten olej co jsem chtěl dělat dnes Njn, zvlášť takhle před svátkama... aspoň jsem sestříhal video z kamery (z roku 2004) a už se překlápí Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 21. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 21. Prosinec 2006 Tak přesně takhle čučí mlsnééé čokl... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bluefrog Vloženo 21. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 21. Prosinec 2006 Jaky si to udelas, takovy to mas Tak tak, my už neklepem od 15.12. OSVČ je o něčem jiným Kazdy holt na odpocinek potrebuje jiny cas, nekdo malo, nekdo hodne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 21. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 21. Prosinec 2006 aspoň jsem sestříhal video z kamery (z roku 2004) a už se překlápí Tak aspoň tak... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 21. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 21. Prosinec 2006 Tak přesně takhle čučí mlsnééé čokl... ses oholil? lol Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 21. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 21. Prosinec 2006 ses oholil? lol Ty fenóóóóóóóó... Sleduj... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky