Spidi Vloženo 22. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 22. Prosinec 2006 co naděláme Čao Bady, no asi lejno... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 22. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 22. Prosinec 2006 co naděláme Čao Bady, no asi lejno... Zdar jak sviňa a Brnu Zdar Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bluefrog Vloženo 22. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 22. Prosinec 2006 Pragl vsem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krysarr Vloženo 22. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 22. Prosinec 2006 Zrejme maji vsichni predvanocni naladu a zobou cukrovi Nalada by byla, ale prace je vic, tak nemuzu ani chlastati Cukrovi je zatim schovany, pac jinak bych uz vsechno sezral. Ale dejte si i za me Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bluefrog Vloženo 22. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 22. Prosinec 2006 Zrejme maji vsichni predvanocni naladu a zobou cukrovi Nalada by byla, ale prace je vic, tak nemuzu ani chlastati Cukrovi je zatim schovany, pac jinak bych uz vsechno sezral. Ale dejte si i za me Taky mam cukrovi schovany, nic by nezbylo a ja se nemohl hnout. Jedno za tebe Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 22. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 22. Prosinec 2006 Zrejme maji vsichni predvanocni naladu a zobou cukrovi Nalada by byla, ale prace je vic, tak nemuzu ani chlastati Cukrovi je zatim schovany, pac jinak bych uz vsechno sezral. Ale dejte si i za me no měl by jsi pojest tak aspon ze 2-3kg toho cukrového Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 22. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 22. Prosinec 2006 Zdar jak sviňa a Brnu Zdar Jj, beru vitamín P... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 22. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 22. Prosinec 2006 na mě to nefunguje v klidu se najím a nikde nic Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 22. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 22. Prosinec 2006 Jj, beru vitamín P... není P jako P ....... lol Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 22. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 22. Prosinec 2006 na mě to nefungujev klidu se najím a nikde nic Nápodobně... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bluefrog Vloženo 22. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 22. Prosinec 2006 není P jako P ....... lol At zije Plzen Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 22. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 22. Prosinec 2006 a jak se tak dívám na děcka tak to s něma nebude lepší po kom taky že ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 22. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 22. Prosinec 2006 na mě to nefungujev klidu se najím a nikde nic Nápodobně... budte rádi, u mě až moc Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
carlos Vloženo 22. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 22. Prosinec 2006 Zrejme maji vsichni predvanocni naladu a zobou cukrovi Nalada by byla, ale prace je vic, tak nemuzu ani chlastati Cukrovi je zatim schovany, pac jinak bych uz vsechno sezral. Ale dejte si i za me Jardo,neval to cukroví do sebe,nebo budeš tlustej ,dej raděj bahno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 22. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 22. Prosinec 2006 At zije Plzen to každopádně, ted tu jedna vyschla Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 22. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 22. Prosinec 2006 na mě to nefungujev klidu se najím a nikde nic Nápodobně... budte rádi, u mě až moc ale kámoš (101kg) zas říká: a víš kdo pozdechá jako první až nastane hladomor Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomáš Vloženo 22. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 22. Prosinec 2006 není P jako P ....... lol At zije Plzen Mě teda napadlo něco jinýho Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bluefrog Vloženo 22. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 22. Prosinec 2006 není P jako P ....... lol At zije Plzen Mě teda napadlo něco jinýho To az potom Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 22. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 22. Prosinec 2006 Ale kuš.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krysarr Vloženo 22. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 22. Prosinec 2006 Nooo, i kdybych to sezral vsechno uplne sam, a ze toho je asi 14 druhu v cca 5 krabicich, tak budu mit tak max pul kg navic, jen mi bude hekat slinivka unavou z toho cukru A hlavne to stejne vsechno skoro sam sezeru, jen musim pockat aspon do 24.12., je pak vysoka ztratovost, jak to jednou nacnu. A co se piva tyka, tak ja jsem na to sladky, takze nejradsi Budvar Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krysarr Vloženo 22. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 22. Prosinec 2006 Kluci podte nekdo hrat, mame volny mista v cechu http://www.knightfight.co.uk/?ac=vid&vid=63000313 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
IvanaII Vloženo 22. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 22. Prosinec 2006 Ahoj kluci Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 22. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 22. Prosinec 2006 ahoj Ivanko knížka dočtená a Cosboš vše uklidil ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 22. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 22. Prosinec 2006 Dobrý večer všem... Dnešní repertoár slečny Spíďákové... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
IvanaII Vloženo 22. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 22. Prosinec 2006 ahoj Ivankoknížka dočtená a Cosboš vše uklidil ? Ahoj Vašíku Já a knížka Ten maximálně uklidil z půlky tu koupelnu minulý týden Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky