FRANK Vloženo 23. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 23. Prosinec 2006 všichni zdobíte stromky? už neéééé Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 23. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 23. Prosinec 2006 tak jak? já mám s Deniskou nastrojeno a nachystáno pro ty dva prcky na ráno. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FRANK Vloženo 23. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 23. Prosinec 2006 Sakrááá 1. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 23. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 23. Prosinec 2006 nazdar draci Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 23. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 23. Prosinec 2006 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FRANK Vloženo 23. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 23. Prosinec 2006 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FRANK Vloženo 23. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 23. Prosinec 2006 Taky šikovný panáček a zítra pohoda, klid Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 23. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 23. Prosinec 2006 jde hlavně o děti když si vzpomenu jak na stromeček poprvé hleděl mladej Vašík a pak u něj hodinu seděl tak člověk ví že to nedělá jen tak ze zvyku. A letos ho poprvé pořádně vnímá malá tak jsem zvědavej, Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krysarr Vloženo 23. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 23. Prosinec 2006 Ja vam ho ukazu az zejtra Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FRANK Vloženo 23. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 23. Prosinec 2006 jde hlavně o dětikdyž si vzpomenu jak na stromeček poprvé hleděl mladej Vašík a pak u něj hodinu seděl tak člověk ví že to nedělá jen tak ze zvyku. A letos ho poprvé pořádně vnímá malá tak jsem zvědavej, no to mi povídej.... mladý ani nechtěl jít spát, jak je natěšený a malé myslím taky budou pěkně lítat oči, až ho uvidí Tady jsou: Dominik-3,5 roku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FRANK Vloženo 23. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 23. Prosinec 2006 A Lucka-4 měsíce Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FRANK Vloženo 23. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 23. Prosinec 2006 Ja vam ho ukazu az zejtra nu dobrá Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 23. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 23. Prosinec 2006 To Vašík už skoro chlap (4roky) a Darinka v lednu 2 tady umělecká chvilka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 23. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 23. Prosinec 2006 tak teda dobrou všem pozůstalím Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FRANK Vloženo 23. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 23. Prosinec 2006 tak teda dobrou všem pozůstalím Dobrou i Tobě Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Borg Vloženo 24. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 24. Prosinec 2006 Zdravím všecky octaviány a přeji krásný Štědrý den,bohatou nadílku a poklidné prožití svátků vánočních přejí Radek, Ivanka a Mám hlad. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 24. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 24. Prosinec 2006 Jé pozdrav z pekla Kdo si se mnou dá Štědrosnídaňový kafíčko ??? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
OrOrO Vloženo 24. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 24. Prosinec 2006 Tak já si jedno dám,právě jsem si uvařil a trávím Štědrý den v práci. Doufám,že tady nebudu moc dlouho,ale bohužel sem musím každý den,ať je svátek nebo pátek. Jinak Všem Štastný a veselý,hlavně hodně pohody a zdravíčka v novém roce. Ať Vám Vaše koně dobře řehtaj a táhnou,taky hodně kilometrů bez nehod a jinak každému co si kdo přeje. Ahoj Ororo-Honza Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Miha77 Vloženo 24. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 24. Prosinec 2006 Lidičky bohatýho ježíška. Máte pehný stromečky, tak tadyk je ten náš. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 24. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 24. Prosinec 2006 Taky přejeme pěkné a pohodové svátky.Jen ten sníh nějak chybí.Díval jsem se na foto z loňska a "kde že ty loňské sněhy jsou" Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 24. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 24. Prosinec 2006 Přeju s Deniskou a prckama spoustu nečekaných dárků a žádnou kostičku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Andílek Vloženo 24. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 24. Prosinec 2006 Ahojky tak u nás stromek sice stojí ale čeká, až se někdo uračí ho nazdobit Jinač všem šťastné a veselé Vánoce Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 24. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 24. Prosinec 2006 u nás už proběhlo raní překvapení i když Vašík bude asi příští rok zdobit už s náma Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Andílek Vloženo 24. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 24. Prosinec 2006 u nás už proběhlo raní překvapeníi když Vašík bude asi příští rok zdobit už s náma U nás to bohužel nemá význam zdobit to pes noc, páč prcek má dvoje vánoce a ježíšek už ho navštívil v pátek trošku škoda, že si to jako dítě nemůže užít pořádně, ale zas ne každý má návštěvu ježíška dvakrát, že Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 24. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 24. Prosinec 2006 tak mi máme sice jednu návštěvu, ale zas kontrolujem okolí co kde pro nás nechal. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky