FRANK Vloženo 24. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 24. Prosinec 2006 Tak lidi, u nás už je po všem, celá rodina už chrní...nějak je to zmohlo Uvidím, jak dlouho vydržím s tou lahví při životě já no dna do dna!!! ne ze to nedokazes A to zas když je potřeba, tak se dokážu vyšponovat k velkým výkonům, to jó Tak jedém Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
IvanaII Vloženo 24. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 24. Prosinec 2006 Dobrý večer ,hoši Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FRANK Vloženo 24. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 24. Prosinec 2006 Dobrý večer ,hoši Ahój Ivanko Tak jakpak se máme při tom Štědrém večeru? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martan Vloženo 24. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 24. Prosinec 2006 dobrý večer Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
IvanaII Vloženo 24. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 24. Prosinec 2006 Dobrý večer ,hoši Ahój Ivanko Tak jakpak se máme při tom Štědrém večeru? Ahojky už je fajn ,už je po všem....a nastává doba obžerství A jak u tebe? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
IvanaII Vloženo 24. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 24. Prosinec 2006 Ahojky Marťo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FRANK Vloženo 24. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 24. Prosinec 2006 dobrý večer Nažďááár Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martan Vloženo 24. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 24. Prosinec 2006 Ahojky Marťo ahoj Ivanko. Tak co ježíš nadělil? Byla jsi hodná? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martan Vloženo 24. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 24. Prosinec 2006 dobrý večer Nažďááár čus Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FRANK Vloženo 24. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 24. Prosinec 2006 Ahojky už je fajn ,už je po všem....a nastává doba obžerství A jak u tebe? Jj taky pohodička a klídek, dokonce už všichni spí. A s tím obžerstvím jsi taky tipla velmi přesně-jenom funím... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
IvanaII Vloženo 24. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 24. Prosinec 2006 (editace) Ahojky Marťo ahoj Ivanko. Tak co ježíš nadělil? Byla jsi hodná? JÁ.....JÁ JSEM POŘÁD HODNÁ něco jsem tam měla a taky jeden velice pěkný nástroj,který se dá použít ,jak na vaření,tak na "něčí" hlavu,když něco provede A co tobě naježil? Editováno: 24. Prosinec 2006, autor: IvanaII Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
IvanaII Vloženo 24. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 24. Prosinec 2006 Ahojky už je fajn ,už je po všem....a nastává doba obžerství A jak u tebe? Jj taky pohodička a klídek, dokonce už všichni spí. A s tím obžerstvím jsi taky tipla velmi přesně-jenom funím... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martan Vloženo 24. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 24. Prosinec 2006 Ahojky Marťo ahoj Ivanko. Tak co ježíš nadělil? Byla jsi hodná? JÁ.....JÁ JSEM POŘÁD HODNÁ něco jsem tam měla a taky jeden velice pěkný nástroj,který se dá použít ,jak na vaření,tak na "něcí" hlavu,když něco provede A co tobě naježil? RS potahy naježil atd Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FRANK Vloženo 24. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 24. Prosinec 2006 JÁ.....JÁ JSEM POŘÁD HODNÁ něco jsem tam měla a taky jeden velice pěkný nástroj,který se dá použít ,jak na vaření,tak na "něčí" hlavu,když něco provede A co tobě naježil? Á Cosboš musí začít sekat latinu... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
IvanaII Vloženo 24. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 24. Prosinec 2006 JÁ.....JÁ JSEM POŘÁD HODNÁ něco jsem tam měla a taky jeden velice pěkný nástroj,který se dá použít ,jak na vaření,tak na "něčí" hlavu,když něco provede A co tobě naježil? Á Cosboš musí začít sekat latinu... HE HE NO JO , SÁM SI TO NADĚLIL Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FRANK Vloženo 24. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 24. Prosinec 2006 HE HE NO JO , SÁM SI TO NADĚLIL nedomyslel možné následky Co vůbec dělá, honí ušáka po obýváku? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
IvanaII Vloženo 24. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 24. Prosinec 2006 HE HE NO JO , SÁM SI TO NADĚLIL nedomyslel možné následky Co vůbec dělá, honí ušáka po obýváku? ne ne už zase sedí na NTB a píše a píše a píše Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 24. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 24. Prosinec 2006 HE HE NO JO , SÁM SI TO NADĚLIL třeba Ivanko nevěděl na co se to použivá lol Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 24. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 24. Prosinec 2006 Kua tady se to vůbec nehéééébe... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FRANK Vloženo 24. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 24. Prosinec 2006 Kua tady se to vůbec nehéééébe... Hééééééééééééb Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 25. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 25. Prosinec 2006 ale hébé.měl jsem rozdělaný noťas do šroubku a čistil a kura ta mrcha né a né najet,ale jede Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 25. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 25. Prosinec 2006 tož nějak to forum blbne ni ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 25. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 25. Prosinec 2006 tak dopolední návštěva za náma ještě dvě Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 25. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 25. Prosinec 2006 tak dopolední návštěva za náma ještě dvě ani nemluv Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 25. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 25. Prosinec 2006 ale zítrs pohoda v klidu doma Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky