Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

Darinka má největčí radost z nádobíčka a poníka s dlouhou hřívou a taky z kulicha - ona je na ty čeoky a klobouky trochu zatížená :D

Vloženo
Darinka má největčí radost z nádobíčka a poníka s dlouhou hřívou a taky z kulicha - ona je na ty čeoky a klobouky trochu zatížená :D

neměla jí v parádě s těmi klouboučky Ivanka?? :D

Vloženo

neměla jí v parádě s těmi klouboučky Ivanka?? :D

neé, zatím ne :)

jedna z oblíbených

post-31-1167128647.jpg

Vloženo
BadyS měl bych tu ještě jednu hnidu - čti: Vašova kaštanově hnědá metalíza :D

na tom není vidět špína ;) krom teda toho pole co si dovezl minule lol

Vloženo

pole už jsem odložil (na wapce měli radost) ale špína na tom vidět je. Někdo by to měl navoskovat a posekat trávu na koberečkách :D

Já jedno snišoval tak že jsem opiloval dosedací plochy skeletu a No1.

Vloženo
já měl RC Ford Explorer a při jednom trošku větším neplánovaném skoku nevydržely závesy přední nápravy a dojezdil :D

Do dílny a opravit... :palec2:

Vloženo
Spidi FOTO !!!

;)

Hezky hezky ... nejakej link o jakej model se jedna ? A co takhle nejaky video driftovaci na ty plovoucce ? -_--_-

Vloženo
já měl RC Ford Explorer a při jednom trošku větším neplánovaném skoku nevydržely závesy přední nápravy a dojezdil :D

to ne,to už bylo tolikrát, to by stejně chtělo spalovák :D

Vloženo

to ne,to už bylo tolikrát, to by stejně chtělo spalovák :D

No vcera tu kluci litali se spalovakem a celkem masakr jak to lita. Jen teda ten kraval - hruza !!! ;)

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit nový...