Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo
však víme ... :)

Čao Bady, tak jsem si říkal, že by to chtělo na moje kolejiště nějaký pěkný doplněček mimo krásných škodovek a objevil jsem tohle:

post-31-1167166090.jpg

Vloženo
Čao Bady, tak jsem si říkal, že by to chtělo na moje kolejiště nějaký pěkný doplněček mimo krásných škodovek a objevil jsem tohle:

Zdar Spidi, to je cool nákladáček :D:palec2:

ja ted pročítam recenze na změnu HU, nemá někdo??

2096l.jpg

Vloženo
ahojda Spidaku a pane Badys....mame se???

máme se máme, už vymyšlam jak zitra pujdu na škopek lol

ja jsem ze skopku prisel a zitra jdu opet...

jj mate se pekne pane Spidi

Vloženo
Dobrý večer  -_-  -_-

ahoj kolego

Nazdar Jiříku ;)

Nemáš doma nějaký RS nárazník prasklý nebo něco takovýho který není k prodeji a bylo by třeba možný ho na víkend zapůjčit?

Vloženo
Dobrý večer  -_-  -_-

ahoj kolego

Nazdar Jiříku ;)

Nemáš doma nějaký RS nárazník prasklý nebo něco takovýho který není k prodeji a bylo by třeba možný ho na víkend zapůjčit?

hmm bohuzel takove zbozi neni na sklade

Vloženo

Nevadí, i tak děkuju ;) . Vytáhnu z garáže na víkend Formana a vyzkouším si jízdu bez pomoci posilovače atd. :D

Vloženo

pán si spletl společnost Baurak´s Bomex Bumpers Co. Ltd. s nějakým zaopatřovacím ústavem... :(:angry::olol:smich:

Pánové, kontrolní otázka: Jak se nazývají, či spíše sříve nazývaly nejvyšší řady výbavy u vozů Volkswagen...???

post-31-1167167830.jpg

Vloženo

Nevadí, i tak děkuju ;) . Vytáhnu z garáže na víkend Formana a vyzkouším si jízdu bez pomoci posilovače atd. :D

haha tak to bude vesela jizda...tady je ted ledovka jako prase...jsem rad ze uz jsem to uklidil

Vloženo

pán si spletl společnost Baurak´s Bomex Bumpers Co. Ltd. s nějakým zaopatřovacím ústavem... :(:angry::olol:smich:

Pánové, kontrolní otázka: Jak se nazývají, či spíše sříve nazývaly nejvyšší řady výbavy u vozů Volkswagen...???

ja vim ted ale driv fakt netusim :disgust:

Vloženo

Ale nespletl, ale říkal jsem si když jsou ty vánoce :smich::smich:

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit nový...