Spidi Vloženo 26. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 26. Prosinec 2006 však víme ... Čao Bady, tak jsem si říkal, že by to chtělo na moje kolejiště nějaký pěkný doplněček mimo krásných škodovek a objevil jsem tohle: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 26. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 26. Prosinec 2006 Čao Bady, tak jsem si říkal, že by to chtělo na moje kolejiště nějaký pěkný doplněček mimo krásných škodovek a objevil jsem tohle: Zdar Spidi, to je cool nákladáček ja ted pročítam recenze na změnu HU, nemá někdo?? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 26. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 26. Prosinec 2006 bry vecer Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 26. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 26. Prosinec 2006 bry vecer Tóóóóprýýý thééén... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 26. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 26. Prosinec 2006 bry vecer No nazdar Jiřiku -_- Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 26. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 26. Prosinec 2006 bry vecer Tóóóóprýýý thééén... ahojda Spidaku a pane Badys....mame se??? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
IvanaII Vloženo 26. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 26. Prosinec 2006 Ahoj kluci Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 26. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 26. Prosinec 2006 ahojda Spidaku a pane Badys....mame se??? máme se máme, už vymyšlam jak zitra pujdu na škopek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 26. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 26. Prosinec 2006 ahojda Spidaku a pane Badys....mame se??? Jj, máme se... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 26. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 26. Prosinec 2006 Ahoj kluci Ahooooooooooooj Ivanko Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 26. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 26. Prosinec 2006 ahojda Spidaku a pane Badys....mame se??? máme se máme, už vymyšlam jak zitra pujdu na škopek ja jsem ze skopku prisel a zitra jdu opet... jj mate se pekne pane Spidi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
IvanaII Vloženo 26. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 26. Prosinec 2006 Ahoj kluci Ahooooooooooooj Ivanko Ahojky Badysku Co Marťa jak je na tom? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr81 Vloženo 26. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 26. Prosinec 2006 Dobrý večer Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 26. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 26. Prosinec 2006 Dobrý večer ahoj kolego Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 26. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 26. Prosinec 2006 Ahojky Badysku Co Marťa jak je na tom? už OK, to víš cukroví čaj rum to zabere vždy :smich: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 26. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 26. Prosinec 2006 jj mate se pekne pane Spidi Wo tym vůbec nepochybuj... Jinak zdravím všechny nově příchozí... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr81 Vloženo 26. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 26. Prosinec 2006 Dobrý večer ahoj kolego Nazdar Jiříku Nemáš doma nějaký RS nárazník prasklý nebo něco takovýho který není k prodeji a bylo by třeba možný ho na víkend zapůjčit? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 26. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 26. Prosinec 2006 Dobrý večer ahoj kolego Nazdar Jiříku Nemáš doma nějaký RS nárazník prasklý nebo něco takovýho který není k prodeji a bylo by třeba možný ho na víkend zapůjčit? hmm bohuzel takove zbozi neni na sklade Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 26. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 26. Prosinec 2006 jj mate se pekne pane Spidi Wo tym vůbec nepochybuj... Jinak zdravím všechny nově příchozí... hehe taky pekny...ale co nejaka skodovka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr81 Vloženo 26. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 26. Prosinec 2006 hmm bohuzel takove zbozi neni na sklade Nevadí, i tak děkuju . Vytáhnu z garáže na víkend Formana a vyzkouším si jízdu bez pomoci posilovače atd. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 26. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 26. Prosinec 2006 hmm bohuzel takove zbozi neni na sklade pán si spletl společnost Baurak´s Bomex Bumpers Co. Ltd. s nějakým zaopatřovacím ústavem... Pánové, kontrolní otázka: Jak se nazývají, či spíše sříve nazývaly nejvyšší řady výbavy u vozů Volkswagen...??? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 26. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 26. Prosinec 2006 hmm bohuzel takove zbozi neni na sklade Nevadí, i tak děkuju . Vytáhnu z garáže na víkend Formana a vyzkouším si jízdu bez pomoci posilovače atd. haha tak to bude vesela jizda...tady je ted ledovka jako prase...jsem rad ze uz jsem to uklidil Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 26. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 26. Prosinec 2006 hmm bohuzel takove zbozi neni na sklade pán si spletl společnost Baurak´s Bomex Bumpers Co. Ltd. s nějakým zaopatřovacím ústavem... Pánové, kontrolní otázka: Jak se nazývají, či spíše sříve nazývaly nejvyšší řady výbavy u vozů Volkswagen...??? ja vim ted ale driv fakt netusim Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr81 Vloženo 26. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 26. Prosinec 2006 pán si spletl společnost Baurak´s Bomex Bumpers Co. Ltd. s nějakým zaopatřovacím ústavem... Ale nespletl, ale říkal jsem si když jsou ty vánoce Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 26. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 26. Prosinec 2006 ja vim ted ale driv fakt netusim Ještě počkáme, co vypotí ostatní... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky