Andílek Vloženo 27. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 27. Prosinec 2006 mě jedno espresso s mlíčkem a dva cukříky, může být i medovník se šlehačkou jeden pres s mlíkem a nebašti na večer, není to zdravý - budeš pak vypadat jak já Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 27. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 27. Prosinec 2006 zkus to dát do čtečky a nebo jinýho foťaku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Andílek Vloženo 27. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 27. Prosinec 2006 zkus to dát do čtečky a nebo jinýho foťaku čtečku nemám na tenhle typ karty a druhý foták se po vložení ani nenastartuje Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 27. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 27. Prosinec 2006 a když to spojíš s PC tak nic ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Andílek Vloženo 27. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 27. Prosinec 2006 a když to spojíš s PC tak nic ? no, to sem si frajerka myslela, že jako něco jo, ale jakmile by vše mělo fungovat, tak PC napíše, že zařízení přes USB nepracuje správně... nechápu to, proč z ničeho nic se to hle musí stát Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 27. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 27. Prosinec 2006 no, to sem si frajerka myslela, že jako něco jo, ale jakmile by vše mělo fungovat, tak PC napíše, že zařízení přes USB nepracuje správně... nechápu to, proč z ničeho nic se to hle musí stát tomu se říká zákon schválnosti Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 27. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 27. Prosinec 2006 zkus přeinstalovat ovladač - (musíš mít nějaký CD k foťáku) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Andílek Vloženo 27. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 27. Prosinec 2006 tomu se říká zákon schválnosti jenže to zamrzí - jsou na tom Vánoce s prckem a i videa - takhle vzpominky budou jen v nefunkční pamětové kartě... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Andílek Vloženo 27. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 27. Prosinec 2006 zkus přeinstalovat ovladač - (musíš mít nějaký CD k foťáku) to mám, ale fotak jede v pohode - kdyz vyndám tu XD kartu, tak to fotí na vnitřní paměť, ale jakmile se vloží karta, tak to je konec... takze problem bude s kartou nez s fotakem, ale zkusim to preinstalovat, treba to pujde dik za radu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Andílek Vloženo 27. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 27. Prosinec 2006 jo ale to by mě musela fungovat CD-ROMka jdu na chvíli na vzduch Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 27. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 27. Prosinec 2006 takže já asi pro dnešek taky končím lebo nemám instalačku XP ale jen 98 a než tam nacpu 98 tak musím XPčkama zrušit stary oddíly Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Andílek Vloženo 27. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 27. Prosinec 2006 takže já asi pro dnešek taky končím lebo nemám instalačku XP ale jen 98 a než tam nacpu 98 tak musím XPčkama zrušit stary oddíly tak aspon pujdes driv spat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martan Vloženo 28. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 28. Prosinec 2006 všichni už spíte? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maros Vloženo 28. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 28. Prosinec 2006 nespime Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Andílek Vloženo 28. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 28. Prosinec 2006 nespime vstáváme Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Bobik Vloženo 28. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 28. Prosinec 2006 nespime vstáváme raděj bych ale spal Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Andílek Vloženo 28. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 28. Prosinec 2006 raděj bych ale spal lenochu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maros Vloženo 28. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 28. Prosinec 2006 ja uz opet nespim Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 28. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 28. Prosinec 2006 kafujem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maros Vloženo 28. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 28. Prosinec 2006 kafujem to uz mam teke za sebou Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maros Vloženo 28. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 28. Prosinec 2006 kafujem Co Notas,facha ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 28. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 28. Prosinec 2006 neé musím si zajet pro instalačku kterou jsem půjčil Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Andílek Vloženo 28. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 28. Prosinec 2006 kafe kafe kafe - jdu si ho uvařit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maros Vloženo 28. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 28. Prosinec 2006 kafe kafe kafe - jdu si ho uvařit Opet makacenko Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Andílek Vloženo 28. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 28. Prosinec 2006 Opet makacenko kafe je výborné a ve větších dávkách za den je velmi neškodné Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky