Petr81 Vloženo 28. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 28. Prosinec 2006 Dobrý večer U nás taky bílo - zjistil jsem, že ručka mi funguje velice dobře. Prostě první sníh je první sníh. škoda, že nevydrží Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 28. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 28. Prosinec 2006 u nás furt málo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vittorio Vloženo 28. Prosinec 2006 Autor Sdílet Vloženo 28. Prosinec 2006 No nevim, nevim v cely CR hlasej pod nulou a naledi/snih... cosby si s tim poradi To verim, ale aby si neporadil s jeho supem nakej "superdriver" prazak s letnakama... ...kdyz proti tobe jede auto v protismeru na naledi tak jses bezmocnej, taky jsem to uz zazil... jedu Tojótou,né Supem ja ti dam prazaky s letnakama lamo pragl ted: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 28. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 28. Prosinec 2006 cus navecir - hahá tak rucka mi tez chodi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 28. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 28. Prosinec 2006 ja ti dam prazaky s letnakama lamo pragl ted: Pěkné Pepi... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr81 Vloženo 28. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 28. Prosinec 2006 ja ti dam prazaky s letnakama lamo pragl ted: To zase bude Praha zítra neprůjezdná jestli to neroztaje Vitto, nic proti, ale většina Pražáků na sněhu fakt nemá co dělat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 28. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 28. Prosinec 2006 dobry vecer Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr81 Vloženo 28. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 28. Prosinec 2006 Vášo, to jsme se do těch komfortek a dálek v Ostatním pěkně zamotali,co? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr81 Vloženo 28. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 28. Prosinec 2006 dobry vecer Zdar dovolenkáři Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 28. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 28. Prosinec 2006 dobry vecer Zdar dovolenkáři zdarec pane...cesta zpet byl silneje ocistec Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr81 Vloženo 28. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 28. Prosinec 2006 zdarec pane...cesta zpet byl silneje ocistec Jakpak to? V kolik a odkud jsi jel? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 28. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 28. Prosinec 2006 Vášo, to jsme se do těch komfortek a dálek v Ostatním pěkně zamotali,co? jj, máš to nějaký pokažený či co Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr81 Vloženo 28. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 28. Prosinec 2006 Vášo, to jsme se do těch komfortek a dálek v Ostatním pěkně zamotali,co? jj, máš to nějaký pokažený či co Pokažený nee, všechno funguje na 1 . I když by teoreticky nemělo . Asi už na klíčky lisovali frekvenci 3 generace Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 28. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 28. Prosinec 2006 zdarec pane...cesta zpet byl silneje ocistec Jakpak to? V kolik a odkud jsi jel? z Liberce asi v 17:00 a cesta domu 2:45...sileny...na dalnici me malem sestrelil autobus...no parada...asi milion aut po skarpach Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr81 Vloženo 28. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 28. Prosinec 2006 z Liberce asi v 17:00 a cesta domu 2:45...sileny...na dalnici me malem sestrelil autobus...no parada...asi milion aut po skarpach Já naštěstí dorazil do Boleslavi jeěště než pořádně začalo. Ale je fakt, že po městě jen uježděnej sníh. Silničáři jako vždy připraveni. Taky kdo by čekal v prosinci sníh Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 28. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 28. Prosinec 2006 z Liberce asi v 17:00 a cesta domu 2:45...sileny...na dalnici me malem sestrelil autobus...no parada...asi milion aut po skarpach Ahoj Baui, mooooc pěkný... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 28. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 28. Prosinec 2006 z Liberce asi v 17:00 a cesta domu 2:45...sileny...na dalnici me malem sestrelil autobus...no parada...asi milion aut po skarpach Já naštěstí dorazil do Boleslavi jeěště než pořádně začalo. Ale je fakt, že po městě jen uježděnej sníh. Silničáři jako vždy připraveni. Taky kdo by čekal v prosinci sníh za celou dobu jsem nevidel ani jednoho Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 28. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 28. Prosinec 2006 z Liberce asi v 17:00 a cesta domu 2:45...sileny...na dalnici me malem sestrelil autobus...no parada...asi milion aut po skarpach Ahoj Baui, mooooc pěkný... ahoj spidi...neco silenyho co se delo na silnicich... jinak tohle je zase extra kousek http://www.stream.cz/clanek/43-gynekologie-2-dil-1-pysky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr81 Vloženo 28. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 28. Prosinec 2006 z Liberce asi v 17:00 a cesta domu 2:45...sileny...na dalnici me malem sestrelil autobus...no parada...asi milion aut po skarpach Já naštěstí dorazil do Boleslavi jeěště než pořádně začalo. Ale je fakt, že po městě jen uježděnej sníh. Silničáři jako vždy připraveni. Taky kdo by čekal v prosinci sníh za celou dobu jsem nevidel ani jednoho Já jednoho před chvílí když jsem hrabal sníh před barákem Jinak každoroční klasika, jak napadne nejsou vidět. Prostě nejmenší lidi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vittorio Vloženo 28. Prosinec 2006 Autor Sdílet Vloženo 28. Prosinec 2006 ja ti dam prazaky s letnakama lamo pragl ted: To zase bude Praha zítra neprůjezdná jestli to neroztaje Vitto, nic proti, ale většina Pražáků na sněhu fakt nemá co dělat to je tim ze procento tech co maji letni je vetsi vzhledem k celkovemu poctu jinak je to vsude stejny...v bolce jsou taky dobry experti Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 28. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 28. Prosinec 2006 Já jednoho před chvílí když jsem hrabal sníh před barákem Jinak každoroční klasika, jak napadne nejsou vidět. Prostě nejmenší lidi uz to bohuzel tak nejak bude Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr81 Vloženo 28. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 28. Prosinec 2006 ja ti dam prazaky s letnakama lamo pragl ted: To zase bude Praha zítra neprůjezdná jestli to neroztaje Vitto, nic proti, ale většina Pražáků na sněhu fakt nemá co dělat to je tim ze procento tech co maji letni je vetsi vzhledem k celkovemu poctu jinak je to vsude stejny...v bolce jsou taky dobry experti To jo, ale kvalit pražáků to nedosahuje Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vittorio Vloženo 28. Prosinec 2006 Autor Sdílet Vloženo 28. Prosinec 2006 ja ti dam prazaky s letnakama lamo pragl ted: To zase bude Praha zítra neprůjezdná jestli to neroztaje Vitto, nic proti, ale většina Pražáků na sněhu fakt nemá co dělat to je tim ze procento tech co maji letni je vetsi vzhledem k celkovemu poctu jinak je to vsude stejny...v bolce jsou taky dobry experti To jo, ale kvalit pražáků to nedosahuje kecko me stacilo jet z letnan domu...tam je to hukot lidi blbnou tak se clovek z parkoviste pomalu nedostane Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 28. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 28. Prosinec 2006 ahoj spidi...neco silenyho co se delo na silnicich...jinak tohle je zase extra kousek http://www.stream.cz/clanek/43-gynekologie-2-dil-1-pysky Njn, někomu hold to jihoevropský počasí vlezlo do hlavy... Peťu na gyndě už jsem sledoval odpoledne... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 28. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 28. Prosinec 2006 Njn, někomu hold to jihoevropský počasí vlezlo do hlavy... Peťu na gyndě už jsem sledoval odpoledne... no tak doufam ze jim to rychle z hlavy vyleze... jj na petu uz tam koukam nejakou dobu...husty veci Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky