Přejít na obsah

HOSPODA č.5

vittorio

Doporučené příspěvky

No nevim, nevim v cely CR hlasej pod nulou a naledi/snih...

cosby si s tim poradi ;)

To verim, ale aby si neporadil s jeho supem nakej "superdriver" prazak s letnakama... <_< ...kdyz proti tobe jede auto v protismeru na naledi tak jses bezmocnej, taky jsem to uz zazil...

jedu Tojótou,né Supem :D

ja ti dam prazaky s letnakama lamo :D

pragl ted:

post-31-1167338688.jpg

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

z Liberce asi v 17:00 a cesta domu 2:45...sileny...na dalnici me malem sestrelil autobus...no parada...asi milion aut po skarpach

Já naštěstí dorazil do Boleslavi jeěště než pořádně začalo. Ale je fakt, že po městě jen uježděnej sníh. Silničáři jako vždy připraveni. Taky kdo by čekal v prosinci sníh :disgust::angry:

Odkaz ke komentáři

z Liberce asi v 17:00 a cesta domu 2:45...sileny...na dalnici me malem sestrelil autobus...no parada...asi milion aut po skarpach

Já naštěstí dorazil do Boleslavi jeěště než pořádně začalo. Ale je fakt, že po městě jen uježděnej sníh. Silničáři jako vždy připraveni. Taky kdo by čekal v prosinci sníh :disgust::angry:

za celou dobu jsem nevidel ani jednoho

Odkaz ke komentáři

za celou dobu jsem nevidel ani jednoho

Já jednoho před chvílí když jsem hrabal sníh před barákem :D

Jinak každoroční klasika, jak napadne nejsou vidět. Prostě nejmenší lidi :disgust:

Odkaz ke komentáři

pragl ted:

To zase bude Praha zítra neprůjezdná jestli to neroztaje :disgust:

Vitto, nic proti, ale většina Pražáků na sněhu fakt nemá co dělat :angry:

to je tim ze procento tech co maji letni je vetsi vzhledem k celkovemu poctu jinak je to vsude stejny...v bolce jsou taky dobry experti ;)

Odkaz ke komentáři

pragl ted:

to je tim ze procento tech co maji letni je vetsi vzhledem k celkovemu poctu jinak je to vsude stejny...v bolce jsou taky dobry experti ;)

To jo, ale kvalit pražáků to nedosahuje :D

Odkaz ke komentáři

pragl ted:

To jo, ale kvalit pražáků to nedosahuje :D

kecko -_--_--_-

me stacilo jet z letnan domu...tam je to hukot

lidi blbnou tak se clovek z parkoviste pomalu nedostane

Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit nový...