Andílek Vloženo 29. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 29. Prosinec 2006 zdar sejdo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vittorio Vloženo 29. Prosinec 2006 Autor Sdílet Vloženo 29. Prosinec 2006 Krásné bílé dopoledne tady uz polobile cauves Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maros Vloženo 29. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 29. Prosinec 2006 zdravice podruhe. Tak ja mam odhrabany vjezd.Je to mokre a tezke ,ten snih.Odhad caa 5 cm.zda se ze neco jeste malinko pada.teplota kolem nuly. Mala ukazka jak je to u nas. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 29. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 29. Prosinec 2006 zdar sejdo zdar kachny Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Andílek Vloženo 29. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 29. Prosinec 2006 zdravice podruhe.Tak ja mam odhrabany vjezd.Je to mokre a tezke ,ten snih.Odhad caa 5 cm.zda se ze neco jeste malinko pada.teplota kolem nuly. Mala ukazka jak je to u nas. nazdar toz máte to tam pěkné u nás 1°C Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Andílek Vloženo 29. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 29. Prosinec 2006 zdar kachny jak se máme pane velkozámožný továrníku?? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 29. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 29. Prosinec 2006 zdar kachny jak se máme pane velkozámožný továrníku?? já nemám továrnu .......... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maros Vloženo 29. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 29. Prosinec 2006 tak presne jsem koukal na teplomer.neni ani miinus jeden ani nula Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Andílek Vloženo 29. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 29. Prosinec 2006 já nemám továrnu .......... tak pardón malozámožný pane majiteli té prťavé záchranné služby Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maros Vloženo 29. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 29. Prosinec 2006 muzu tu s vama tak neco prohodit,jelikoz mame celozavodku Jinak nemam sanci rano tady byt. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 29. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 29. Prosinec 2006 já nemám továrnu .......... tak pardón malozámožný pane majiteli té prťavé záchranné služby Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Andílek Vloženo 29. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 29. Prosinec 2006 se nebojím ale slunce v duši ani v prdelce už nemám Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Andílek Vloženo 29. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 29. Prosinec 2006 muzu tu s vama tak neco prohodit,jelikoz mame celozavodku Jinak nemam sanci rano tady byt. no, pokud nemáš nic lepšího na práci, tak můžeš Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 29. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 29. Prosinec 2006 muzu tu s vama tak neco prohodit,jelikoz mame celozavodku Jinak nemam sanci rano tady byt. jasně Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 29. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 29. Prosinec 2006 se nebojím ale slunce v duši ani v prdelce už nemám dej pozor at nemáš v prdelce něco jiného Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Andílek Vloženo 29. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 29. Prosinec 2006 dej pozor at nemáš v prdelce něco jiného tak to si pozor tedy dávat nemusím bo co by tam lezlo Sejdo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 29. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 29. Prosinec 2006 dej pozor at nemáš v prdelce něco jiného tak to si pozor tedy dávat nemusím bo co by tam lezlo Sejdo co já vím Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Andílek Vloženo 29. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 29. Prosinec 2006 co já vím hehe, tak to nehrozi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr81 Vloženo 29. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 29. Prosinec 2006 Zdar prdi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Andílek Vloženo 29. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 29. Prosinec 2006 Zdar prdi čest Peťul Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr81 Vloženo 29. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 29. Prosinec 2006 Zdar prdi čest Peťul Ahoj Kačko.Kde děláš?Na BArrandově? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Andílek Vloženo 29. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 29. Prosinec 2006 Ahoj Kačko.Kde děláš?Na BArrandově? ee, Řepy - karlovarská Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr81 Vloženo 29. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 29. Prosinec 2006 Ahoj Kačko.Kde děláš?Na BArrandově? ee, Řepy - karlovarská Tak to jsem udělal dobře, že jsem se na Barrandově nestavil Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FRANK Vloženo 29. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 29. Prosinec 2006 Brej den A sníh je v p..i Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Andílek Vloženo 29. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 29. Prosinec 2006 Tak to jsem udělal dobře, že jsem se na Barrandově nestavil ty mě jedeš navštívit?? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky