mario1977 Vloženo 21. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 21. Prosinec 2012 Ahojte, poradte mi, ze co to moze byt za chyba. Otocim klucom do polohy 1 a okrem osvetlenia sa mi na prisrojovej doske neukaze nic. Ziadna kontrolka a ked dam do polohy, kde sa startuje, tak nic. Mal som aj odpojenu bateriu a skontroloval som aj poistky a nic. Mam Octaviu 2 2,0 TDI DSG. 2007 Dakujem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fanda1971 Vloženo 6. Březen 2014 Sdílet Vloženo 6. Březen 2014 Píšu hlavně pro ty co by se jim to mohlo taky stát a třeba jim tímto pomůžu.Kluk v servise mi poradil ať najdu relé které ovládá řídící jednotku a nebo ať projdu všechny relé.Relátka jsem našel pod volantem hned vedle konektoru(výstulu) na diagnostiku.Znamená to oddělat kryt pojistek,vycvaknout kulatý kryt ovladače světel ,najíd a vyšroubovat 4 šroubky od celého krytu pod volantem.Jsou tam dvě černé relé s bílím označením 460.V pravo relé spíná mlhovky atd. a v levo je to relé od řídící jednotky.Relátka mají stejné číslo(1KO 951 253 A) tak jsem je zkusil zaměnit a HURÁ auto jelo.Pak už jsem jenom objednal relátko. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
janci 26 Vloženo 22. Březen 2014 Sdílet Vloženo 22. Březen 2014 Mne to udělalo jednou taky a tak po hodince to samo naskocilo skusim se ještě podívat na ty relé diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.