iviak Vloženo 12. leden 2013 Sdílet Vloženo 12. leden 2013 ahoj vsetci..mam taky prolem..niekde od stredoveho tunela mi taha studeny vzduch.vsimol som si to uz skor,ale nejako som to neriesil ,ale v noci bolo -15 stupnov a to uz bolo fakt neprijemne.aj ked som nastavil teply vzduch na nohy a kontroloval som rukou, odkial to fuka, tak som nasiel aj teply ,ale aj ladovy vzduch.na spolujazdcovom mieste je to este horsie.aj ked otvorim popolnik tak aj odtial fuka ladovy vzduch.aj v skrinke je hotova chladnicka a koliesko je zatvorene.auto bolo celu noc v pohybe ,teda zohriate.moje podozrenie je bud na nejake klapky, lebo si to tam v tej pristrojovke bucha, cvaka a vydava hocijake pazvuky, alebo na privod vzduchu z vonku a niekde to unika..nema prosim niekto skusenost??dakujem za rady.je to oct.II 2008 climatronic Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pasat Vloženo 16. leden 2013 Sdílet Vloženo 16. leden 2013 Včera jsem to taky řešil (mě jako spolujezdci fičel studený vzduch na kolena) a stačilo vypnout chlazení schránky před spolujezdcem. Ty máš možná vypadlou gumovou hadici k chladící schránce (teda myslím že v OII je taky ...) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
iviak Vloženo 17. leden 2013 Autor Sdílet Vloženo 17. leden 2013 skusim dat niekomu na to pozriet, tiez mam ten pocit ze nejaka netesnost to bude.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kadlec Vloženo 17. leden 2013 Sdílet Vloženo 17. leden 2013 do schránky jde podlě mě vzduch stejbý jako do do topení, pokud topíš, tak je i ve schránce teplo snad se nepletu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pasat Vloženo 17. leden 2013 Sdílet Vloženo 17. leden 2013 Mě tam právě i teď v zimě šel ledový = je to chlazená schránka, tak půjde jen studený z těla klimatizační jednotky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kadlec Vloženo 20. leden 2013 Sdílet Vloženo 20. leden 2013 že by měla schránka vlastní okruh? a jak to chadí když klima při mínnsových teolotách nejde Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pasat Vloženo 20. leden 2013 Sdílet Vloženo 20. leden 2013 Můj názor : jde tam jen studený vzduch = před výměníkem topení, ale za výparníkem chlazení. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fugazzi Vloženo 10. leden 2022 Sdílet Vloženo 10. leden 2022 Blbost, jde tam stejný vzduch jako ke spolujezdcově mřížce topení. Nemá to vlastní okruh. Tedy v zimě i topí... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.