Publikováno Leden 12, 201312 r ahoj vsetci..mam taky prolem..niekde od stredoveho tunela mi taha studeny vzduch.vsimol som si to uz skor,ale nejako som to neriesil ,ale v noci bolo -15 stupnov a to uz bolo fakt neprijemne.aj ked som nastavil teply vzduch na nohy a kontroloval som rukou, odkial to fuka, tak som nasiel aj teply ,ale aj ladovy vzduch.na spolujazdcovom mieste je to este horsie.aj ked otvorim popolnik tak aj odtial fuka ladovy vzduch.aj v skrinke je hotova chladnicka a koliesko je zatvorene.auto bolo celu noc v pohybe ,teda zohriate.moje podozrenie je bud na nejake klapky, lebo si to tam v tej pristrojovke bucha, cvaka a vydava hocijake pazvuky, alebo na privod vzduchu z vonku a niekde to unika..nema prosim niekto skusenost??dakujem za rady.je to oct.II 2008 climatronic
Leden 16, 201312 r Včera jsem to taky řešil (mě jako spolujezdci fičel studený vzduch na kolena) a stačilo vypnout chlazení schránky před spolujezdcem. Ty máš možná vypadlou gumovou hadici k chladící schránce (teda myslím že v OII je taky ...)
Leden 17, 201312 r Autor skusim dat niekomu na to pozriet, tiez mam ten pocit ze nejaka netesnost to bude..
Leden 17, 201312 r do schránky jde podlě mě vzduch stejbý jako do do topení, pokud topíš, tak je i ve schránce teplo snad se nepletu
Leden 17, 201312 r Mě tam právě i teď v zimě šel ledový = je to chlazená schránka, tak půjde jen studený z těla klimatizační jednotky
Leden 20, 201312 r že by měla schránka vlastní okruh? a jak to chadí když klima při mínnsových teolotách nejde
Leden 20, 201312 r Můj názor : jde tam jen studený vzduch = před výměníkem topení, ale za výparníkem chlazení.
Leden 10, 20223 r Blbost, jde tam stejný vzduch jako ke spolujezdcově mřížce topení. Nemá to vlastní okruh. Tedy v zimě i topí...
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.