Přejít na obsah

Teče kolem ECU

Vratas

Doporučené příspěvky

Ahoj všem, chtěl bych se zeptat, jestli někdo neřeší nebo neřešil stejný problém jako já co se zatékání týče. Vím, že je tu dost vláken na toto téma, ale nikde jsem nenašel info, řešení atd. ohledně zatékání za řídící jednotkou.

Osobně jsem odhalil, že mi teče kolem jednotky přímo do podlahy řidiče vlevo od spojky. Zkoušel jsem lít vodu nejprve na okno, zda je OK, ale po tom, co voda natekla do levého rohu hned vedle jednotky jak je lanko kapoty mi voda začala po malých čůrkách protékat na uvedené místo. Pro jistotu jsem to vysušil, počkal až voda zmizí a nalil jsem ji rovnou trochu do toho růžku vedle jednotky a ejhle, opět čůrky vody tekly vlevo od spojky - elektronické problémy s tímto související jsou mi víc než jasné (rozhozená půlka káry), ale není mi jasné, kudy se tam voda dostává.

Chtěl bych se proto zeptat, jestli někdo máte nějakou informaci, řešení či nápad, jak přesněji odhalit místo toku a jak tomu zabránit - už pět dní sušim v garáži co tam bylo vody.

Díky moc ! ! !

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak jsem se dneska dostal pořádně pod ten box, odpojil zásuvky, vyčistil okolí a sundal starý unavený pěnový těsnění. Chtěl bych se zeptat, jestli neexistuje nějaký materiál podle kterého bych to původní mohl obkreslit a vystříhnout nebo případně nějaká kvalitní guma, co by tam šla nalepit. Nechce se mi tam zatím patlat nějaký tmel a v servisu jsou tyto díly pouze na objednávku, která samozřejmě trvá.

Díky

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...