Host Makyn20 Vloženo 7. Únor 2013 Sdílet Vloženo 7. Únor 2013 Ahoj, chtěl bych Vás poprosit o radu co je to za díl na fotce? Mám Octavii 1.6 MPI 2011. Je to hned nalepený na palivovou nádrž. Je to mezi nádrží a pravým prahem. Někdy se mi stává, že ldyž přijedu do garáže, kde je ticho, tak je z toho slyšet lupání v intervalu cca jednou za 30s. Nebo stačí otevřít dveře řidiče aby spustilo benz. čerpadlo a po chvilce se to zase ozývá. Takový lupnutí v tom, který se opakuje cca 1 za 30s. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fiser Vloženo 7. Únor 2013 Sdílet Vloženo 7. Únor 2013 Palivový filtr Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Makyn20 Vloženo 7. Únor 2013 Sdílet Vloženo 7. Únor 2013 a může v něm cvakat? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fiser Vloženo 7. Únor 2013 Sdílet Vloženo 7. Únor 2013 Tak ho vyměn- myslím že filtr může stát do 200kč a uvidíš. Já ho osobně měním co 15 tis.km. Je to na rychlospojce a je to za 3 min. hotové. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Makyn20 Vloženo 7. Únor 2013 Sdílet Vloženo 7. Únor 2013 Díky za rady. Koukal jsem a originál filtr na Auto Kelly 510 Kč ale asi se do toho nebudu pouštět, nevím jak aby mě nevytekl benzín neumím to. V pondělí dávám auto na reklamaci, budou mi měnit ventil klimatizace, tak jim tam tohle přidám ať se na to mrknou. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.