Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Host Makyn20
Vloženo

Ahoj, chtěl bych Vás poprosit o radu co je to za díl na fotce? Mám Octavii 1.6 MPI 2011. Je to hned nalepený na palivovou nádrž. Je to mezi nádrží a pravým prahem. Někdy se mi stává, že ldyž přijedu do garáže, kde je ticho, tak je z toho slyšet lupání v intervalu cca jednou za 30s. Nebo stačí otevřít dveře řidiče aby spustilo benz. čerpadlo a po chvilce se to zase ozývá. Takový lupnutí v tom, který se opakuje cca 1 za 30s.

post-40837-0-10668600-1360223167_thumb.j

Vloženo

Tak ho vyměn- myslím že filtr může stát do 200kč a uvidíš. Já ho osobně měním co 15 tis.km. Je to na rychlospojce a je to za 3 min. hotové.

Host Makyn20
Vloženo

Díky za rady. Koukal jsem a originál filtr na Auto Kelly 510 Kč ale asi se do toho nebudu pouštět, nevím jak aby mě nevytekl benzín neumím to. V pondělí dávám auto na reklamaci, budou mi měnit ventil klimatizace, tak jim tam tohle přidám ať se na to mrknou.

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...